agusiek
mama marcowa 2009
kurde ja to moge nie wiedziec, bo nie mam ostatnio zbytnio czasu na podczytywanie glupich nowinek ryanaira, ale ta baba z biura podrozy powinna to wiedziec no nieRyanair wprowadzil kilka dni temu tylko odprawe online nie ma odpraw na lotnisku wiec jesli nie wydrukujesz potwierdzenia to jest 40 euro kary na lotnisku. A żeby dodac przedmioty wejdz i kliknij zarzadzaj rezerwacja i tam sie dodaje różne rzeczy online za opłata.
pozdro

nawet sie mnie nie zapytala o ta odprawe
to co ja mam teraz zrobic??? wejsc w zarzadzaj rezerwacja i odprawic sie online skoro przy kupnie biletu zaznaczyla opcje odprawa na lotnisku??? nie dosc ze wiecej zaplacilam za bilet i zaplacilam tej babie niedouczonej to jeszcze mam im placic na lotnisku ....no oni chyba ocipieli...skoro chca sie calkowicie wycofac z tej odprawy na lotnisku to powinni wogole zlikwidowac taka opcje kupna biletu barany jedne

brrrr...ale jestem zla....
Fajnie macie że lecicie na wakacje do Polski ja niestety nie, ale siostra przylatuje do mnie z dziecmi na 3tyg.W maju przyszłego roku myślę że tak bo chcemy synkowi zrobić komunie w Polsce ale to jeszcze nic pewnego M poleci w wrzesniu to mysle ze załatwi tą komunie z księdzem,.i chrzest przy okazji