moniadan
Zadomowiona(y)
Aninecczka moja znajoma, ktorej corka urodzila sie 17 wrzesnia, poprosiła dyrektora i małą przyjeli od 17 wrzesnia jak juz miała 4 lata, moze sprobuj zapytac ;-)
a u nas jakoś leci, ale musze sie przyznac ze nie lubię opieki nad noworodkiem
tzn chciałabym aby córcia już była troszke wieksza, teraz wisi ciągle na cycu i najdłuzej śpi 1h, czy noc czy dzien, takze ja totalnie niewyspana,
teraz chciałam sie zdrzemnąc to mała płakała o cyca, w koncu zeszłam na dół bo stwierdzialam ze juz poogldam BrzydUle i bede ja karmic, a ona zasneła na rekach i teraz śpi w wozku
a u nas jakoś leci, ale musze sie przyznac ze nie lubię opieki nad noworodkiem
tzn chciałabym aby córcia już była troszke wieksza, teraz wisi ciągle na cycu i najdłuzej śpi 1h, czy noc czy dzien, takze ja totalnie niewyspana, teraz chciałam sie zdrzemnąc to mała płakała o cyca, w koncu zeszłam na dół bo stwierdzialam ze juz poogldam BrzydUle i bede ja karmic, a ona zasneła na rekach i teraz śpi w wozku

Tylko, ze mi jeszcze nikt nie wyje
A jak się w TV nie uda to oglądam w necie:
i sie zastanawiam jak to jest z wozkiem dla niemowlecia? rozumiem ze zadnych dodatkowych kosztow nie ma za wozek, bo przeciez torby niemowle nie bierze.? No i czy musze wozke oddac razem z walizka czy tak jak w innych liniach oddaje wozke przy wejsciu do damolotu ?[/QUOTE]
a ja juz nie moge tych bajek...
bo ja noga z angielskim wiec boje sie zeby ona po mnie nie byla tez taka, bo jak ucze to ona nie chce 
potrzebuje pomocy mam takie wzdęcia że nie wyrabiam boli mnie brzuch.M kupił mi aktivie ale i tak nic nie pomogło nie wiem co mam brać teraz pije herbatkę dla niemowląt z kopru.Pa
i nie wiem dlaczego, i wogóle ciasno w tym samolocie ale wyboru własnie nie mamy