Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokładnie juz o tym pisałam dzieci ur w pierwszej połowie roku ida w wieku 4 lat a dzieci ur po czewrcu w wieku 5 o rok póżniej.
hej dziewczyny moj syn ma ur 1 lipca czyli do szkoly nie pojdzie w 2010r
a ja slyszalam ze liczy sie nie do czerwca ty;lko do wrzesnia jezeli dziecko jest ur od 1 wrzenia w gore to do szkoly idzie od przyszl;ego roku
Kamcia biola ma rację.Idą dzieci urodzone do 31 sierpnia a nie czerwca.Tak więc bioli syneczek się załapie na rok 2010 ;-)hej dziewczyny moj syn ma ur 1 lipca czyli do szkoly nie pojdzie w 2010r
a ja slyszalam ze liczy sie nie do czerwca ty;lko do wrzesnia jezeli dziecko jest ur od 1 wrzenia w gore to do szkoly idzie od przyszl;ego roku
yupiii moj tez...urodzil sie 28 sierpnia....oczywiscie za 3 lata ;-)Kamcia biola ma rację.Idą dzieci urodzone do 31 sierpnia a nie czerwca.Tak więc bioli syneczek się załapie na rok 2010 ;-)
No mojemu zabrakło 3 tygodni by pójśc od tego roku do szkoły :-(yupiii moj tez...urodzil sie 28 sierpnia....oczywiscie za 3 lata ;-)

i sie zastanawiam jak to jest z wozkiem dla niemowlecia? rozumiem ze zadnych dodatkowych kosztow nie ma za wozek, bo przeciez torby niemowle nie bierze.? No i czy musze wozke oddac razem z walizka czy tak jak w innych liniach oddaje wozke przy wejsciu do damolotu ?