Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Misia jeśli dziecko ma dużą potrzebe ssania to ja bym dała smoczkaJeszcze jedno pytanie mam. Czy dawalyscie swoim noworodkom smoczek??? Bo niby w szpitalu mowili zeby nie dawac ale Alex ciagle by na cycu wisial i to wcale nie dlatego ze jest glodny tylko to ssanie go wycisza. I nie wiem czy sprobowac mu dac smoka...

hej mamunie u mnie nieciekawie mała ok spi je i jest piekna ha haAle ja mam problemy po porodzie szwy sie rozeszły przy odbycie zrobił sie kwiak bylam wczoraj na maternity wyciskali ma na zywca ryczałam jak wół ;-)antybiotyk przeciw bólowe na morfinie siedziec nie moge za bardzo
a na dodatek cycki wielkie i brodawki sie chowaja mała nie moze chwycic sciagam 30ml z dwuch pardia mam doła
![]()
Hej Babeczki dopiero teraz odzyłam.odespałam po po podrozy wziełam prysznic łeb przestał bolec wiec jestem..;-)od wczoraj migrena nieziemska ...trwała do samego rana ...ale naszczescie tabletka troche złagodziłą bol alleluja tyle ze rano poprawiłam nastepna bo czułąm ze bol znowu sie naslila przy okazji Anineczka!dzieki za szybka odp jestes aniołem...niebyłąm pewna czy moge cos wziasc szczegołnie przed samym rozwiazaniem...dzisiaj byłam na kolejnej wizycie w galway dzieki bogu 15min i byłam po bo z regoły czekam srednio 2 godziny...kurcze kazali mi przyjechac w nastepny czwartek jeszcze
a tgermin wypada mi na sobote...jak mam pomyslec o tej drodze to mnie skreca...ale i tak czuje ze mały do soboty niewyjdzie...
ps.nastroje w chacie mam troche smutnawe moj M niekontaktowy ...widze ze jest zły jak cholera...z powodu kasy oczywiscie...do tego ja czuje sie najbardziej winna ..mowa oczywiscie o macierzynskim ktorego niedostałam...a mi tez jego zal..dzisiaj mi powiedział ze sie martwi ze niewie co to bedzie dalej ... bo chce zrezygnowac z drugiej pracy...zreszta juz go dawno na to namawiałam bo ma problemy z sercem...jest wymeczony no i wogule niewyobrazam sobie ze tak pracował jak do tej pory...zwłaszcza ze juz niebedziemy sami...tylko widze ze sie stresuje ,,,bo chetnie by odszedł a zdrugiej strony mysli o kasie ktora stracimy...380euro ...tym bardziej z eja niemam nic...mowie mu ze zaraz po porodzie wystapie o zasiłek a o juz kracze ze moga mi nieprzyznac i jak tak dalej pojdzie to moze on wynajmie pokoj a ja bede musiałą z dzieckiem do polski wracac bo niewyrobimy finasowo..nawet terqaz przy dwuch pensjach od tyg do tyg..
:-
-
-(mam dosc...:-(
ps.dziewczyny wystepowała ktoras z was o zasiłek zaraz po porodzie?niewiem no tak tydzien po załozmy???
Powiedz mezowi ze nie bedzie tak zle i zeby nie przekazywal ci negatywnych emocji;-)

Witam wszystkich :-)
Dziewczynki, czy któraś z Was robiła kiedyś test ciążowy 1st +Aid ( wszystko za 2 euro)? Czy te testy są wiarygodne? Ja na tym teście zobaczyłam dwie kreski (jedna bardzo blada, ale jest) i nie wiem czy mogę w to wierzyć? Jakie testy polecacie? I czy jest możliwość zrobienia w Irlandii testu z krwi?
Z góry dziękuję za rady ;-)