• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy z Irlandii!!

anineczka super ksiazka o tytule BabyBoom, chcesz pozyczyc?:-D Twoj psiak jest slodki, wlasnie sie zastanawialam czy z moim benkiem by sie bawili wkoncu on tez jeszcze szczeniak, tylko ze troche wyrosniety:sorry2:

reklama
anineczka z jakiej strony to skopiowals o tej karcie??
jesli moge spytac bo ja wlasnie wysłałam formularze ciekawe czy przyjdza karty;-)

Aga jak milos cie widziec, hehehe fajnie tak sie urlopowac....

Monia pisze mi ze jest w Pl ze wlasnie zjadla miske truskawek i czeresni :cool2:

Misia szkoda ze zdecydujecie sie na Renmore:-( My tez probowalismy pozostac z nasza agencja i nawet dzis ogladalismy super 2 bed apt na Salthil ale w tej samej cenie znalezlismy pryw. 3 bed apt z wielkim balkonem i widokiem na Salthil:tak::-D wiec wybor byl prosty:happy2::-p.
Agusiek kochana super ze juz wrocilas;-):-) przeprowadzam sie rondo wczesniej na gorke na Sli Gaehl. Super mieszkanko jutro wplacamy zaliczke a od przyszlego tyg przeprowadzka:happy2: choc troche mnie przeraza bo mamy tyle gratow:szok::szok::szok:
Anineczka niestety nie mam zadnych fotek, bo to mieszkanko z gazetki, ktora dzis wyszla no i dzis obejrzelismy i zaklepalismy:-) Dzis w koncu bede spala spokojnie, bo zaczynalam sie martwic ze nic nie znajdziemy a za tydz w poniedzialek oddajemy klucze.

Frog- o no prosze! To bedziesz mieszkac tam, gdzie my chcielismy ten 4 bed house. Ale troche za duzy choc przesliczny i nowo wyremontowany!:-) Daleko to jest od Dunsa?

Frog no to super - juz calkiem blisko :-);-) i jestem w szoku ze tak szybko udalo sie wam zaklepac no ale coz recesji sie chyba boja .... a powiedz czy cos z ceny dalo sie stargowac? i jak z telewizja mozna antene powiesic? my zalozylismy znow antene wiec zznow mam polish tv:cool2: ale jak beda kazali znow sciagnac to sie wyniose stad:angry:
Misia blisko do dunsa, new looka, nexta, blisko do joycea - dolacz do nas !!!!:-D

Sofik:
Narodowy Fundusz Zdrowia - Wyjeżdżam do...
Do wyjazdu napewno wyrobisz się z EHIC ;-)
Frog no to nie popodglądam jak mieszkac będziecie :cool2::-D:-D
Oby Wam się dobrze mieszkało.

Kurcze ile parapetówek będzie ho ho ho :szok::-D:-D:-D

Agusiek dziękuje za komplementy w sprawie psiaka.
Ona jest taka cudowna :cool2:
Tylko muszę ją jednak oduczyc podgryzania przy zabawie.Zalecenie hodowcy :baffled:
Mop...dobre określenie dla tej rasy :-D:-D
He właśnie się przebudziła mała dama.
A Ci wszyscy mili ludzie co wyjechali to poprostu MY :cool2::-D:-D

Kamcia
Mówisz ponton :cool2:
No chciałabym Cię na nim zobaczyc.Pewnie widok nie zapomniany :cool2::cool2::-D
A ilu osobowy? Zmieścisz się z rodzinką?
A gdzie na rybki jeździcie?Ale mi się tęskni za łowieniem makreli :rolleyes2:
A sprawne ręce do czego? :cool2::-D
Jolu o zgrozo.Twój szczeniaczek waży pewnie 10 razy więcej niż mój :szok:
Bo mój to waga piórkowa 1,2kg :-D
A BB to wciągająca lektura :tak:

Misia tam na tej ulicy w sumie na prawde sa super ale mozesz wziac inny widzialam jeszcze 2 takie jak my albo podobne 3 bed okolo €800 wiec moze sie skusicie:-p:happy2:. Do Dunnesa nie jest daleko w sumie liczac to 3 ronda wiec jakies 15 min pieszo, ale tam sa sklepy osiedlowe 1 widzialam na bank, fryzjer pod nosem i super zlobek-przedszkole. Poza tym blisko do Joyc'a a tam sa super obnizki na wszystko.
Pierw myslelismy wrocic na Cluain Riocard ale uznalismy ze tu jest spokojnie, blisko park, plaza no i was forumowiczek i mialam nadzieje ze ty i Didi dolaczycie:zawstydzona/y::-p:cool2: na to osiedle wiec trzymam kciuki moze sie cosik wydarzy i wyladujesz kolo nas:tak:;-)
Anineczka jesli tylko bedziesz w G zapraszam na kawke i pogaduchy a przy okazji oprowadze cie po moich owych wlosciach. Ja juz w zdjecia nie wierze...ahhh

Ostatnia edycja:
reklama
Agusiek z antena nie ma problemu bo mozemy zamontowac ja na balkonie a jak juz wspominalam balkon duzy;-):tak::-). Zreszta jak tylko sie urzadze zapraszam do siebie wszystkie mamuski:-):-) Ja ogolnie lubie gosci.
Jedynie co to musze pokajac sie przed jedna z nas a mysle o Larci:zawstydzona/y:wiem kochana ale jak nigdy w zyciu ostanie miesiace mialam z gorki i mam nadzieje ze nic nieprzewidzianego mnie nie spotka i w koncu dojade do ciebie jak mnie jeszcze przyjmiesz:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2:. Ale to jak sie juz urzadze i odsapne wiec tak po 20tym i obiecuje ze na bank dojade. Jesli jeszcze ktos chetny na odwiedziny u Larci i ona nie ma nic przeciwko to moge zabrac mamusie z baby;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry