Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wiec wybor byl prosty
.
choc troche mnie przeraza bo mamy tyle gratow

ale jak beda kazali znow sciagnac to sie wyniose stad

. Do Dunnesa nie jest daleko w sumie liczac to 3 ronda wiec jakies 15 min pieszo, ale tam sa sklepy osiedlowe 1 widzialam na bank, fryzjer pod nosem i super zlobek-przedszkole. Poza tym blisko do Joyc'a a tam sa super obnizki na wszystko.

na to osiedle wiec trzymam kciuki moze sie cosik wydarzy i wyladujesz kolo nas
;-)juz wyslam z netu formularze, teraz bede czekac na karty, dziekuje Ci Aniu , wlasnie sobie to wydrukuje i jak by cos zapisze sobie nazwe strony zeby potem nie bylo

:-). Zreszta jak tylko sie urzadze zapraszam do siebie wszystkie mamuski:-):-) Ja ogolnie lubie gosci.
wiem kochana ale jak nigdy w zyciu ostanie miesiace mialam z gorki i mam nadzieje ze nic nieprzewidzianego mnie nie spotka i w koncu dojade do ciebie jak mnie jeszcze przyjmiesz

. Ale to jak sie juz urzadze i odsapne wiec tak po 20tym i obiecuje ze na bank dojade. Jesli jeszcze ktos chetny na odwiedziny u Larci i ona nie ma nic przeciwko to moge zabrac mamusie z baby;-)