• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Anineczka jesli tylko bedziesz w G zapraszam na kawke i pogaduchy a przy okazji oprowadze cie po moich owych wlosciach. Ja juz w zdjecia nie wierze...ahhh
Ha! To jak się tylko kwarantanna mojej małej damy skończy to napewno się wproszę. :cool2:
Oczywiście bez psiaka by nie narobił psich zapachów,a ona odwiedzi naszych znajomych i zapozna się z kolegą kotem Filipem :cool2::-D

hejka
Frog...hehe ale kusisz...ja jestem za..ale My dopiero bedziemy szukac jak wrocimy z Pl..czyli jakos pod koniec sierpnia..ale juz mojemu P powiem co i jak..hehe

Czesc plotkary.Anineczka ten piesio jest slodzutki az mi sie zamrzylo...
Dziewczyny co z ta Ela? Kurce cicho jakos, przeciez mowila ze smsa wysle a tu cisza, nikt wiadomoci nie dostal..Miejmy nadzieje ze tak sie zakochala w dzidziusiu dlatego o nas zapomniala.
Ale przydko u ns, niebo szare, ciemno tylko sie polozyc i spac.I chyba dzis tak zrobie..

frog no najwyzsza pora!A kysz a kysz juz za pozno hehe ZARTUJE!!!!Pewnie,ze zapraszam :-) I sie nie gniewam!My w sierpniu lecimy do Pl na jakies 2 tyg,a potem szwagier przylatuje do nas,wiec sierpien bede miala busy busy,ale teraz zapraszam jak najbardziej!

dzięki anineczka to widze ze mnie w pracy oszukali:wściekła/y:dzisiaj ide na poczte i sie spytam bo sąsiad mi podpowiedział ze mają byc kontrole:baffled:

kurcze rodzinka wyjechała a ja nie moge znaleźć sobie miejsca, siedze sama jak palec w domu i nic mi sie nie chce, mam nadzieje ze weekend bedzie weselszy:-(
tęsknie za rodzinką i moje dzieciaki też:-(szkoda ze bilety takie drogie

reklama
dzięki anineczka to widze ze mnie w pracy oszukali:wściekła/y:dzisiaj ide na poczte i sie spytam bo sąsiad mi podpowiedział ze mają byc kontrole:baffled:

kurcze rodzinka wyjechała a ja nie moge znaleźć sobie miejsca, siedze sama jak palec w domu i nic mi sie nie chce, mam nadzieje ze weekend bedzie weselszy:-(
tęsknie za rodzinką i moje dzieciaki też:-(szkoda ze bilety takie drogie

nie doluj sie tylko zapraszam na KAWE !!!!!!!!!!!!!!! BIEGUSIEM

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry