• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Wolfia no no historia godna Bravo.Ja za to czytałam jak to dziewczyna zaszła w ciąże z wujkiem bo niechcący wytarła się jego ręcznikiem :cool2:

Misia ale Alex czarniutki.Ciekawe po kim :cool2::confused::-D

misia masz ślicznego synka (pewnie miałaś często zgage przez te włoski):-D

anineczka licencja wykupiona!:-) 2 minuty i po sprawie no i 12,70 tylko:-)

a ja siedze na łóżku i sie objadam z nudów:baffled:

No...prawdziwa malpiatka z tego mojego syncia...Po Aaronie to on napewno tych hairow nie ma..:-D ale za to wyglada tak samo jak ja, jak sie urodzilam.

Wlasnie wrocilismy z ogladania chatki na Renmore!! Co za SYFFF!!! Na zdjeciu byla tylko ta kuchnia, a cala reszta okazala sie byc smierdzaca i stara! Brak swiatel, brud i wogole masakra! W poniedzialek mamy ogladac dwa domy na Knocknaccarze, jeden tam. gdzie Frog mieszka, a drugi na Manor Court. Agent powiedzial, ze obydwa sa bardzo modern takze zobaczymy...moze jednak bedziemy sasiadkami dziewczynki Frog i Agusiek.:-)

Marta F- nigdy w zyciu nie mialam zgagi!! Takze, to mit :)

Witam laseczki.
Przywolana przez anineczke -zajrzalam:sorry2: We wtorek do PL i jakos dziwnie podekscytowana jestem:confused: rok nie bylam- moze dlatego. Poza tym Martysia moja zrobiła się taka nieznośna ,ze:wściekła/y: słow mi brak.Tłumacze, rozmawiamy, szukam przyczyny.... rece mi opadają.Duzo tez zmienilo się odkąd pojawiła sie Niki...i pewnie tu jest powod głowny...Musze tego "dopilnowac" i przyjzec sie głebiej , bo na dłuzszą mete to nie moze tak byc:dry:
anineczka psiak superancki.I grzeczna jaka:confused: czekam,az Ci cos spsoci:rofl2::-D:-D;-)

misia tak tak powtórze za dziewczynami- Alex slodki:tak: Oby ktoras z tych pozostałych chatek była ok:dry: Odcisnąc stopke i raczkę chcialam tez Niki- nie w ramce ,ale w farbce i do ksiazki jej takiej z pierwszego roczku.... nie udalo sie:sorry2: Bede probowac niebawem-teraz to sama postawi nozie i rasie poda:-D

Kasia Irlandka oponka zniknie- daj jej troszke czasu;-) mowie Ci:cool2:

Wiecie dobrze ,ze nie bedąc tu czesto :sorry2: nie sposob napisac choc słowo do kazdej z Was.Ale jestem , podczytuje i pozdrawiam kazda z osobna.

Chmury i szaro znow:dry:

Do tego Niki przestawiła mi sie ze spaniem odkąd zaczely sie wakacje i musze to jakoś ogarnąc wszytko :confused::-)

witam pogoda taka że bede siedziec w domu zamiast na ryby jechac:( Kupilismy w Lidlu za 40 euro jest do 250kg czyli ok 3 os. wiosła safe kit repair kit taki fajny.
Dobre te wiadomości ta matka chyba nie jest uświadomiona że jej córka sie puszcza:)
No w koncu mam czas żeby wkleic zdjecie włosów:)

Załączniki

• kamila fryzura.jpg
    kamila fryzura.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 61
  • IMG_9762fr.jpg
    IMG_9762fr.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 73
reklama
misia ślicznego masz tego synusia oczy jak węgielki:-)
a co do mieszczenia sie w spodnie to też sie mieszcze a jestem w 7 miesiącu CIĄŻY hihi strasznie sie ciesze że mi w dupsko nie poszło ale jeszcze zobaczymy 2 miesiace przedemna:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry