anineczka
królowa mrówek :P
Ha ha ha ładnie się nabijać z nieobecnej 

Kawał dobry choć mąż mi podpowiada,że nawet łysa będę go kręcić

A tak naprawdę to już nie ruda
ale blond i to słoneczny 

Jeszcze tylko fryzjera muszę dorwać;-):-)
Frog wyobrażam sobie Twoje zmęczenie
Przekichane,no ale już niedługo będziesz na nowych włościach się wylegiwać
I kawkowac z dziewczynami z BB
A to wynagrodzi Ci wszelkie zmęczenie

emili dasz radę tylko jeszcze chwila się wprawić trzeba ;-)
Ja mam różnicę tylko 2 lata i czasem z chłopakami zostawałam sama na 2-3 noce.
Ale ja ich razem wrzucam do wanny,piorę,wyciągam najpierw jednego suszę,ubieram i do wyra.Później drugie ;-)
No ale jak M jest to jednego bierze w obroty on a drugiego ja.
Teraz chodzą później spac,bo Antek podobnie jak Frog syneczek zrobił się cwany i dlaczego on ma iść spać jak słoneczko jeszcze nie śpi
Albo jak widzi z okna (a mamy okno na ogródki sąsiadów),że naprzeciwko dzieci sąsiadów skaczą sobie na trampolinie.Ale jakoś nie kuma,że te dzieci mają po 9-10 lat i sobie chodzą później spać.
W ogóle sąsiedzi postawili trampolinę na swoim patio,które przylega do mojego płotu i teraz ich syn stojąc sobie na trampolinie bezczelnie gapi się co ja w domu a moje dzieci na ogródku robią

Kawał dobry choć mąż mi podpowiada,że nawet łysa będę go kręcić

A tak naprawdę to już nie ruda

Jeszcze tylko fryzjera muszę dorwać;-):-)
Frog wyobrażam sobie Twoje zmęczenie

Przekichane,no ale już niedługo będziesz na nowych włościach się wylegiwać

I kawkowac z dziewczynami z BB

A to wynagrodzi Ci wszelkie zmęczenie

emili dasz radę tylko jeszcze chwila się wprawić trzeba ;-)
Ja mam różnicę tylko 2 lata i czasem z chłopakami zostawałam sama na 2-3 noce.
Ale ja ich razem wrzucam do wanny,piorę,wyciągam najpierw jednego suszę,ubieram i do wyra.Później drugie ;-)
No ale jak M jest to jednego bierze w obroty on a drugiego ja.
Teraz chodzą później spac,bo Antek podobnie jak Frog syneczek zrobił się cwany i dlaczego on ma iść spać jak słoneczko jeszcze nie śpi

Albo jak widzi z okna (a mamy okno na ogródki sąsiadów),że naprzeciwko dzieci sąsiadów skaczą sobie na trampolinie.Ale jakoś nie kuma,że te dzieci mają po 9-10 lat i sobie chodzą później spać.
W ogóle sąsiedzi postawili trampolinę na swoim patio,które przylega do mojego płotu i teraz ich syn stojąc sobie na trampolinie bezczelnie gapi się co ja w domu a moje dzieci na ogródku robią