Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiec moze we dwie
On z kumplami tak robi

Milego popoludnia wszystkim zycze
Jesli dobrze pamietam Emilii tez sie niepokoila. A skoro jutro bedziesz u GP to skonsultuj z nia/nim co i jak, na pewno cie uspokoi;-):-)

Troche mi sie sprawy skomplikowaly bo M dostal grafik na 4 dni akurat na przeprowadzke i w sumie ze wszystkim zostalam sama popakowalam, porzestawialam meble jeszcze dzis jezdzilam z wypoczynkiem z salonu do salonu MASAKRA
No ale coz pieniazki potrzebne wiec nic sie nie odzywam w sumie to zostaly tylko drobne meble do przewiezienia, TV-y i to co bylo nam niezbedne do jedzenia i ubrania wiec nie tak duzo. Ale mam nadzieje ze jutro pojdzie latwo a do tego mam zalatwic jeszcze socjal-zglosilam juz zmiane adresu ale dali mi forme dla landlorda do wypelnienia no i jakies papiery na umowienie rozmowy w sprawie przedluzenia zasilku tzn. tego dodatku i troche jestem przerazona.
sądzę że to jest tylko do auta :-)więc za przystępną cenę odkupię 

, my takiego wozka na zbyciu nie mamy bo drugie w drodze, wiec Hani jakas mala spaceroweczke kupimy a to, co mamy bedzie dla nowego