Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
też poszukuje;-)dermatologaDziewczyny wiecie moze gdzie tu przyjmuje jakikolwiek dermatolog ?
Julia gratulacje....................................................................dziekuje wam wszytskim za gratulacje:-)
dziewczyny dziekuje za trzymanie kciukow zdalam....................mialam 1 blad:-);-)![]()
Gratulacje.Jak wsiadziesz to powiedz kiedy bedziesz w okolicach Ennis to z domu nie bede wychodzicdziewczyny dziekuje za trzymanie kciukow zdalam....................mialam 1 blad:-);-)![]()

Hejka dziewczyny mam na imie Kinga nowa na forumjestem w 11 tyg ciazy , obecnie mieszkam w Irlandii juz 3 latka, wlasnie zdecywowalisy z mezem na powiekszenie rodzinki ;-) tak wiec termin mam na 8 lutego ! Pozdrawiam wszystkie mamuski z Irlandii !!!
hahahahhha za nie dlugo:-)Gratulacje.Jak wsiadziesz to powiedz kiedy bedziesz w okolicach Ennis to z domu nie bede wychodzic
Witamy nowa foremke :-)
Julia gratulacje!
Ja juz po pracy byłam w Next kupilam kilka rzeczy ogólnie spoko
Byłam w Lidlu bo były atrakcje dla dziceci kupilam kilka owoców i teraz jestem na kawce u kolezanki
Jutro wolne i chyba sie wybierzemy na basen
buzka

Kamcia jesli moge byc troche wscibska to na ile masz ten karnet i jaki koszt i razem z silownia?, bo moj m byl sie dowiadywac i zrozumial ze 25 e wpisowe i pozniej co miesiac 49 e (razem z silownia) ale cos mi sie za tanio wydaje...
sama musze sie wziac za to bo waga juz w gore

i nie chce mi sie nigdzie jezdzic...jak jest w kingfisherze to nie mam pojecia - chodzilam wczesniej do leisureland i bylo spoko ale za np aquaaerobik trzeba osobno placic
a wczesniej wpisowe widzialam 150 e