reklama

Mamy z Irlandii!!

Julia gratulacje:)!

Ja juz po pracy byłam w Next kupilam kilka rzeczy ogólnie spoko:)
Byłam w Lidlu bo były atrakcje dla dziceci kupilam kilka owoców i teraz jestem na kawce u kolezanki :)
Jutro wolne i chyba sie wybierzemy na basen:)

buzka

reklama
dziewczyny dziekuje za trzymanie kciukow zdalam....................mialam 1 blad:-);-):tak::-D:szok:
Gratulacje.Jak wsiadziesz to powiedz kiedy bedziesz w okolicach Ennis to z domu nie bede wychodzic :-D:-D:-D:-D
Hejka dziewczyny mam na imie Kinga nowa na forum :) jestem w 11 tyg ciazy , obecnie mieszkam w Irlandii juz 3 latka, wlasnie zdecywowalisy z mezem na powiekszenie rodzinki ;-) tak wiec termin mam na 8 lutego ! Pozdrawiam wszystkie mamuski z Irlandii !!!

Witamy nowa foremke :-)

:baffled:
Julia gratulacje:)!

Ja juz po pracy byłam w Next kupilam kilka rzeczy ogólnie spoko:)
Byłam w Lidlu bo były atrakcje dla dziceci kupilam kilka owoców i teraz jestem na kawce u kolezanki :)
Jutro wolne i chyba sie wybierzemy na basen:)

buzka

Kamcia ja tez bylam w next kupilam pare rzczy :) A co do basenu to ja sie juz tydzien wybieram :eek::zawstydzona/y: Kamcia jesli moge byc troche wscibska to na ile masz ten karnet i jaki koszt i razem z silownia?, bo moj m byl sie dowiadywac i zrozumial ze 25 e wpisowe i pozniej co miesiac 49 e (razem z silownia) ale cos mi sie za tanio wydaje...:baffled: sama musze sie wziac za to bo waga juz w gore:szok:

julcia gratki:rofl2::happy:

agusiek mozesz byc wscibska:) Twój m ma racje takie sa ceny własnie corporate rate wlacznie z siłownia i innymi zajeciami np pilates aqua robic itp ja tez tak samo bede placic z jak kupujesz na rok to wychodzi taniej o 100euro:) chce jeszcze zobaczyc kingsfisher nowego moze któras z was byla chce soebie porównac z NRG
pozdro

reklama
dzieki kamcia ;-) to chyba skorzystam, bo mam clybauna pod samym domem :tak:i nie chce mi sie nigdzie jezdzic...jak jest w kingfisherze to nie mam pojecia - chodzilam wczesniej do leisureland i bylo spoko ale za np aquaaerobik trzeba osobno placic:baffled:
hm...kamcia ale Ty masz znizke z pracy...ciekawe moze wogole tak obnizyli bo ludzi nie ma:eek:a wczesniej wpisowe widzialam 150 e:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry