justysia21
Elfikowa mama :D
Misia ale masz lobuziaka
mi mala na noc z 5 minut zasypia.... klade ja do lozeczka.... czytam kawalek bajki i ona zasypia sobie przyutulona do pieluszki tetrowej... czasem sie zdazy ze musze ja na rekach usypiac ale to tez nie trwa dluzej niz pol godzinki 
;-) ja jakas super doswiadczona nie jestem ale moze sprobuj go nakarmic i od razu do lozeczka
moze poplacze troche i sam zasnie.... kurcze tak naprawde nie wiem co Ci poradzic bo nie mam tego problemu :-
zawstydzona/y:
mi mala na noc z 5 minut zasypia.... klade ja do lozeczka.... czytam kawalek bajki i ona zasypia sobie przyutulona do pieluszki tetrowej... czasem sie zdazy ze musze ja na rekach usypiac ale to tez nie trwa dluzej niz pol godzinki
;-) ja jakas super doswiadczona nie jestem ale moze sprobuj go nakarmic i od razu do lozeczka
;-)
pogoda dopisuje :-)jeszcze 3 tygodnie i powrot w sumie juz tesknie za irlandia.....czy ktoras z was czytala o tm z maja uciac rodzinne i zasilki????ja dzis wyczytalam na polskiej stronie galway
lżej by ci było i pośpiewaj mu kołysanki
:-) A ja w tym czasie popakowalam juz czesc rzeczy do przeprowadzki!! Szok! Od razu inaczej sie czuje. Pierwszy taki dzien od poltora miesiaca, ze czuje jakbym z klatki zostala wypuszczona! Na dodatek A ma wolne bo bank holiday i mamy fajny, rodzinny dzien!:-)