anineczka
królowa mrówek :P
No cisza,bo laski pouciekały 

andziula pod koniec ciąży robi się ciężko ogólnie.A to coś zakuje,a to jakiś ból w podbrzuszu.Najlepiej zapytac lekarza bo co my tam możemy przez neta zdiagnozowac ;-) U jednych jest ból bardziej po lewej u innych po prawej
Jeśli w nocy to mniemam,że to nic groźnego.Coś jak na kształt okresu?
Nie będę Cię straszyc,no bo po co.Chyba każda z nas w ostatnim miesiącu była ociężała i obolała...jeśli bardzo Cię boli to może poduszka między nogami Ci ulży? Albo ciepła kąpiel przed samym spaniem?
Oczywiście zapytaj koniecznie lekarza

A może koleżanko za bardzo przeciążyłaś się w czasie przeprowadzki????

andziula pod koniec ciąży robi się ciężko ogólnie.A to coś zakuje,a to jakiś ból w podbrzuszu.Najlepiej zapytac lekarza bo co my tam możemy przez neta zdiagnozowac ;-) U jednych jest ból bardziej po lewej u innych po prawej

Jeśli w nocy to mniemam,że to nic groźnego.Coś jak na kształt okresu?
Nie będę Cię straszyc,no bo po co.Chyba każda z nas w ostatnim miesiącu była ociężała i obolała...jeśli bardzo Cię boli to może poduszka między nogami Ci ulży? Albo ciepła kąpiel przed samym spaniem?
Oczywiście zapytaj koniecznie lekarza

A może koleżanko za bardzo przeciążyłaś się w czasie przeprowadzki????

i mam teraz siniaka na brzuchu. mój M myślałam, że mnie udusi za to
i pewnie anineczka masz rację, że to ta cała przeprowadzka wychodzi...:-( jeszcze kilka dni i będzie koniec
ladnie spakowany ofqrs ;-) za free- polecenia od landlorda własnie.Tyle,ze mieli w nakazie w widocznym miejscu w kuchni no i ... po wielu wymianach zdan gasnica wisi na sodku sciany w sumie
ale co mi tam - juz wzrok przyzwyczaiłam i jakas bezpieczniejsza sie poczułam
dzisiaj czeka więc go sprzątanie na kacu i zobaczymy jak mu pójdzie
2-3 tygodnie ciepłe w maju/czerwcu, a potem tylko prawie deszcz
Na szczęście dzisiaj Bank Holiday i O. jest w domu:-) Monter zakłada nam antenę, tata z Victorem sprawują pieczę na montażem, Oliver śpi, a ja mam chwilę dla siebie, bo zaraz mnie czeka gotowanie obiadu