reklama

Mamy z Irlandii!!

No cisza,bo laski pouciekały :-p:-D
andziula pod koniec ciąży robi się ciężko ogólnie.A to coś zakuje,a to jakiś ból w podbrzuszu.Najlepiej zapytac lekarza bo co my tam możemy przez neta zdiagnozowac ;-) U jednych jest ból bardziej po lewej u innych po prawej :sorry2:
Jeśli w nocy to mniemam,że to nic groźnego.Coś jak na kształt okresu?
Nie będę Cię straszyc,no bo po co.Chyba każda z nas w ostatnim miesiącu była ociężała i obolała...jeśli bardzo Cię boli to może poduszka między nogami Ci ulży? Albo ciepła kąpiel przed samym spaniem?
Oczywiście zapytaj koniecznie lekarza :tak::tak:
A może koleżanko za bardzo przeciążyłaś się w czasie przeprowadzki????

reklama
anineczka- bardzo polecam Riverdance, my byliśmy 3 razy i za każdym podobało sie nam jeszcze bardziej, NAPRAWDĘ WARTO,:tak:
Marta F- ja co prawda nie mam rwy i modle sie zeby mnie nie zlapala ale tez slyszlam ze podobno wielki bol, wiec juz wspolczuje, nie mam tez pojecia co tak naprawde pomaga:-(
zycze wszystkim dobrej nocki:-D

anineczka- bardzo polecam Riverdance, my byliśmy 3 razy i za każdym podobało sie nam jeszcze bardziej, NAPRAWDĘ WARTO,:tak:
O Wiesienko dziękuję,za recenzję ;-):tak::tak::tak:
Właśnie zapowiedziałam mojemu mężowi,że jak chce mi zrobic niespodziankę to tylko do 29 sierpnia ;-):-D:-D
Oglądnęłam na dvd,wspaniałości.I już wyobrażam sobie jak to musi wyglądać na żywo,z tą muzyką,z basami i z tą całą otoczką.
Coś czuję,że w nocy męża przekonam :cool2::cool2:

Margaritta I see You :-p:cool2:

No cisza,bo laski pouciekały :-p:-D
andziula pod koniec ciąży robi się ciężko ogólnie.A to coś zakuje,a to jakiś ból w podbrzuszu.Najlepiej zapytac lekarza bo co my tam możemy przez neta zdiagnozowac ;-) U jednych jest ból bardziej po lewej u innych po prawej :sorry2:
Jeśli w nocy to mniemam,że to nic groźnego.Coś jak na kształt okresu?
Nie będę Cię straszyc,no bo po co.Chyba każda z nas w ostatnim miesiącu była ociężała i obolała...jeśli bardzo Cię boli to może poduszka między nogami Ci ulży? Albo ciepła kąpiel przed samym spaniem?
Oczywiście zapytaj koniecznie lekarza :tak::tak:
A może koleżanko za bardzo przeciążyłaś się w czasie przeprowadzki????

no wiem, że najlepiej zapytać lekarza...;-) ale zawsze to raźniej człowiekowi, jak ktoś mu coś doradzi, pocieszy:tak: w sumie to nie czuję się ociężale, bo brzuch mam mały, nie puchnę itp. cały dzień jest w miarę ok ale noc to tragedia :-( śpię z poduszkami między nogami, ale nie pomagają za bardzo. dzisiaj w nocy nie mogłam z bólu wstać z łóżka i próbowałam się "skaturlać" no i wyrżnęłam w szafkę nocną:szok: i mam teraz siniaka na brzuchu. mój M myślałam, że mnie udusi za to:zawstydzona/y: i pewnie anineczka masz rację, że to ta cała przeprowadzka wychodzi...:-( jeszcze kilka dni i będzie koniec :zawstydzona/y: chyba że urodzę wcześniej przez to wszystko...

detektyw:sorry2::cool2::-D

dziewczynki- te co o tych gasnicach pisaly- u nas np.przyjechali panowie i zamontowali takąż gasnice + koc:confused: ladnie spakowany ofqrs ;-) za free- polecenia od landlorda własnie.Tyle,ze mieli w nakazie w widocznym miejscu w kuchni no i ... po wielu wymianach zdan gasnica wisi na sodku sciany w sumie:baffled: ale co mi tam - juz wzrok przyzwyczaiłam i jakas bezpieczniejsza sie poczułam:cool2::-D

anineczka a Ty mi teraz powiedz co to ten Riverdance- tancza tam czy jak? moze tez o niespodzianke bede w nocy walczyła:cool2::-D:-D:-D

juz wiem co to:sorry2: i bez walki sie obyło:-D powalcze zatem bez okazji:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Ha ha Margaritta,bo wystarczy looknąc na spis dostępnych użytkowniczek i już wiem,która powinna się tutaj zameldować :-D:-D
No cóż.Może się wybierzemy razem na Riverdance ;-):-D:-D:-D

Andziula
oj biedna tyś,że aż tak boli.Ale mam wrażenie ,że jednak przeprowadzka daję się we znaki :-(:sorry2:
Daj sobie odpoczywać jak najczęściej :tak:Mam nadzieję,że to tylko przemęczenie.Odpocznij dobra kobito!

dzień doberek;-)
znowu ciężko było, rwa kulszowa to chyba najgorszy ból jaki miałam, nie mozna nawet sie poruszyc jak złapie bo ból niesamowity, mam maść rozgrzewającą która niewiele pomaga a nic innego nie moge teraz brać:baffled::-(

andziulina ten ból to z wysiłku, ja ostatnio sie uparłam i wysprzątałam w jeden dzien cały dom i tez mnie bolał brzuch na dole i tak jakby stwardniał tylko na dole przy c...:sorry2::-ppowinno przejść po 2 dniach o ile odpoczniesz i możesz wziąść nospe, mi pomogła:tak:

anineczka daj znać co w nocy zdziałałaś:sorry2::-D
mój ma post bo zabalował 2 dni i sprzątaczka mu też złożyła wypowiedzenie:crazy::growl:dzisiaj czeka więc go sprzątanie na kacu i zobaczymy jak mu pójdzie:oo:

miłego pochmurnego znowu dnia:cool2:

Ostatnia edycja:
a wierzysz w to, powiedzieli tak bo co mieli mówic, oni sobie krzywdy zrobic nie daadzą:-(ahhh:-(
trzeba spróbowac zasnąć,męczy mnie rwa kulszowa(lekarz był w szoku ze tak szybko złapało) i nie moge nawet sie przekręcic na bok:baffled::-(

ojojoj ja wim o czym mowisz.Ja tez mialam rwe kulszowa, i musialam z nia chodzic do roboty a pracowalam w Dunsie na spozywce.Fajnie wygladalam jak przed soba brzuch a noge ciagnelam za soba.:baffled:
Larcia ja wiem o czym mowisz i wcale sie nie dziwie ze masz obawy.Moj synek tez taki zywy i ja sie nigdy sama nie odwazylam z nim leciec.:baffled:

Cześć:-)

Czytam na bieżąco, co u Was, ale nie zawsze mam czas ostatnio, żeby popisać:sorry2: Ja już od dłuższego czasu czuję się jesiennie:sorry2: Pada, wieje, chłodno:baffled: Ostatnio nawet ogrzewanie w domu włączamy, żeby było przyjemniej, bo jakiś zmarźluch ze mnie:sorry2: Pewnie dlatego, że nie miałam za bardzo jak się na słońcu w tym roku wygrzać:sorry2: Ech gdzie to lato w IE:dry: 2-3 tygodnie ciepłe w maju/czerwcu, a potem tylko prawie deszcz:baffled:

Weekend bardzo pracowity i jeszcze dzisiaj mnie czeka meega prasowanie, bo pranie wyschło:blink: Na szczęście dzisiaj Bank Holiday i O. jest w domu:-) Monter zakłada nam antenę, tata z Victorem sprawują pieczę na montażem, Oliver śpi, a ja mam chwilę dla siebie, bo zaraz mnie czeka gotowanie obiadu:-p

Na ten Riverdance chciałam się wybrać już od dawna:tak: Bardzo mi się podoba ten "show". Myśleliśmy nawet czy nie wybrać się 15.08 na 15:00 całą czwórką:-) Tylko zastanawiamy się czy Oliver i Victor nie są zbyt mali, żeby ich tam ze sobą ciągnąć:sorry2: I tak myślimy, a decyzję musimy podjąć jak najszybciej, bo przecież bilety trzeba kupić. Jak myślicie czy takie małe dzieci nie będą się tam nudzić i przeszkadzać:confused: Ile w ogóle trwa takie przedstawienie:confused:

Miłego dnia:-) Trochę słonka by się nam przydało...;-)

reklama
Ciao dziewczynki!

Melduje sie:-)
Wolfia- no moga byc za mali na jakiekolowiek przedstawienia dla 'doroslych'. Ja bym sie bala ryzykowac siedzenia potem w stresie i zero radosci z ogladania dla was i reszty widowni;-)

Ja tez mialam rwe kulszowa ale przez tylko ok 3 tygodni w srodku ciazy. Potem sama poszla precz! Okropny bol!!! Wspolczuje.

Andzulina- tez stawiam na przemeczenie. Oszczedzaj sie w tej koncowce:tak:

Anineczka po pracowitej nocy widze, ze jeszcze nie doszla do siebie na tyle aby sie przywitac:-D

Wczoraj z glupia frant zapytalam A kiedy sobie psa sprawimy. A on na to od razu, ze mozemy sobie kupic tylko, ze malego....no i d....bo ja nie chce malego tylko mojego doga!!! Ale powiedzial, ze narazie mam sobie to z glowy wybic...:baffled: well...
Teraz zabral maego do lozka b sobie wyobraza, ze beda sobie dwaj panowie spac slodko jak ojciec z synem i juz slysze dobiegajacy mnie z oddali ryk Alexa...hehehe....a tatuncio sobie myslal, ze to tak latwo.

A tak wogole to ile czasu zajmuje wam usypianie swoich dzieci? Na poczatku Alex zasypial juz po 20 minutach, a teraz juz go musze usypiac ze 2 godziny!!:szok: i doprowadza mnie na skraj wyczerpania nerwowego kazdego wieczoru...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry