Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i to jakPewnie sie strachu najadlas co????
wiedziałam ze na zewnątrz nie wyszła bo ja zawsze drzwi na klucz zamykam, nawet w dzień. ale różnie to bywa.az zaczełam sie śmiać jak ją znalazłam
Larcia - współczuję również.. A Agusiek ma rację. Zrób tak by Ci było wygodnie! Co tam ludzkie gadanie...Hello lejdis:-)
Larcia - wspolczuje:-(ja bym sie bala sama z moim malym;-)wez chociaz te szelki - a niech sie gapiaachhhh ci faceci...
Fakt pogoda dobijajaca, a jeszcze przeczytalam toPolska strona Galway - Obetną Child Benefit, zasiłek dla bezrobotnych i dopłaty exxxxtraaa
Monia moj maly je juz kaszki, jabluszka, marchewke i ziemniaka - cos ala zupkowe pure...nie sa to jakies duze ilosci ale je...pora najwyzsza:-);-)

Misia - mój zasypia przy piersi.. potem kładę go do łóżeczka i jeśli się budzi..to głaskam po policzku i daję smoczka..a jak nie pomaga to znowu do piersi..aż uśnie..no cóż...tak od początku go przyzwyczaiłam..(...) A tak wogole to ile czasu zajmuje wam usypianie swoich dzieci? Na poczatku Alex zasypial juz po 20 minutach, a teraz juz go musze usypiac ze 2 godziny!!i doprowadza mnie na skraj wyczerpania nerwowego kazdego wieczoru...

a zwykle 3-4 h to max.Ale jak to? Już kalendarzowa?No kochane,ale już jesień zawitała do IrlandiiI to ta kalendarzowa
(...)
udanego wyjazdu!

. Ja nie rozumiem polityki Polski, która właśnie na dzieciach zaczyna oszczędzać, teraz to samo zaczyna się robić w Irlandii, a może nawet gorzej, bo Polska nie udziela azylu więźniom.