reklama

Mamy z Irlandii!!

Anineczka- niestety nie moge zobaczyc, bo mnie przekierowuje na strone logowania. Kiedys mialam tam swoj profil ale to bylo wieki wiekuiste temu i za cholere nie pamietam ani loginu ani hasla :-)

reklama
kurdele ja naprawdę jestem mało inteligentna,ale pocieszam się,że Marta też bo nie kumamy słowa wyjąwszy :-D:-D:-D:-D
Marta nie gniewaj się,za ten żarcik :sorry2:
Ja na serio nie kumam tego pytania :szok: wyjąwszy....
widzę,że będę musiała się ich uczyc na pamięc a nie na rozumienie.:baffled:

Misia
no ja też tak wieki temu byłam.Teraz nowe osoby,stara paka się rozeszła,hieh nawet moderatorem na tamtejszym forum jestem :dry::sorry2:

kurdele ja naprawdę jestem mało inteligentna,ale pocieszam się,że Marta też bo nie kumamy słowa wyjąwszy :-D:-D:-D:-D

Nie martwcie sie, tu nie trzeba kumac, trzeba jezdzic po irlandzku i tyle :-D:-D:-D
Oczywiscie zartuje tez nie wiem co autor mial na mysli ;-)

Misia no ja też tak wieki temu byłam.Teraz nowe osoby,stara paka się rozeszła,hieh nawet moderatorem na tamtejszym forum jestem :dry::sorry2:
cos ty wogóle sie nie gniewam, mam strasznego doła od wczoraj a teraz musze ci powiedziec ze az sie uśmiechnełam:-D a po mojemu wyjąwszy to nie po polsku:eek:

aha wiem co oznaczają ostatnie 4 litery:confused2::rolleyes2:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry