reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hello ;-)
jednak się wykręciłam z wycieczki i tym sposobem siedzę sobie samiuśka z Milką w domciu.Ah jaka błoga cisza :-D
Trzeba się wziąśc testy na prawko ;-)

Misia czy masz na myśli Monikę z Galway? :cool2:
Kochana dziewczyna z niej,co nie? :tak::tak:
a bywasz na ich stronce,którą stworzyli?

Kemaya wiem,że spirytusem przemywają pępuszki w szpitalu,ale czy w aptece dostaniesz? Nie wiem,ale warto zapytac :tak:
Gastone podaj namiary jak chcesz na pirva na nk to ja Cię zaproszę.
Aaa widziałam wczoraj w Ennis studio fotograficzne Twojego męża i Twojego synalka na wystawie ;-)
Ha! zapamiętałam nazwisko męża ze studia i już Cię znalazłam na nk.Wysyłam zaproszenie ;-):-D
Przejeżdżałam też pierwszy raz przez Limeric i jestem pod wrażeniem centrum miasta.Śliczne ;-):-)
MoKu mężuś chyba już się odzwyczaił od tropików,co?
Tabasia widzę,że ciąża przyjęta z całym inwentarzem :-D Mnie też mdliło w pierwszej ciąży do 14 tygodnia :baffled: Moje lunche w pracy trwały o wiele dłużej niż powinny bo jedzenie szło mi jak po grudzie z tymi mdłościami.Ale co tam,kiedyś przejdą :cool2::-D

anineczka jak ja ci zazdroszcze tej ciszy:-(szukam kogos kto jedzie teraz do Polski samochodem zeby za nim pojechac bo nigdy nie jeździłam a musze:-(:baffled:

tabacia dzięki wielkie:-)

Ostatnia edycja:
Anineczka- tak, mam na mysli Monike:-). Na stronce nie bylam ale wiem,ze maja firme, a raczej on ma. ;-) Spotykamy sie czasem na pogaduchy i drinkowanie (tzn.spotykalysmy sie jak ja jeszcze moglam...ehh...kiedy to bylo!). A teraz widzimy sie jak chodze na spacery z malym;-) No i mamy zaplanowane spotkanie jak juz dostana swoje zdjecia slubne:-)

Moj dziec wlasnie spi na fotelu bujanym, choc oczywiscie zasnal na moich rekach:dry: a ja nie bardzo wiem co mam ze soba zrobic. Ogladam fakty i za glowe sie zlapalam. W Rosji jest nowa moda na operacje przedluzania sobie nog!!!! Kobitki sobie je robia zeby miec dlugie nogi do mini!! Wariactwo...slowo daje...:baffled::szok:

Anineczka- tak, mam na mysli Monike:-). Na stronce nie bylam ale wiem,ze maja firme, a raczej on ma. ;-) Spotykamy sie czasem na pogaduchy i drinkowanie (tzn.spotykalysmy sie jak ja jeszcze moglam...ehh...kiedy to bylo!). A teraz widzimy sie jak chodze na spacery z malym;-) No i mamy zaplanowane spotkanie jak juz dostana swoje zdjecia slubne:-)

Moj dziec wlasnie spi na fotelu bujanym, choc oczywiscie zasnal na moich rekach:dry: a ja nie bardzo wiem co mam ze soba zrobic. Ogladam fakty i za glowe sie zlapalam. W Rosji jest nowa moda na operacje przedluzania sobie nog!!!! Kobitki sobie je robia zeby miec dlugie nogi do mini!! Wariactwo...slowo daje...:baffled::szok:
heeeee to moze niech sobie szyje wydluza:-D:-D:-D:-D:-Ddobre
a mnie chorubsko nie chce opuscic dzisiaj najgorszy dzien poprosty tragedia glowa peka z nosa sie leje i nawet nic mi sie nie chce:-(mam nadzieje ze juz jutro bedzie lepiej:happy2:

Hello ;-)
jednak się wykręciłam z wycieczki i tym sposobem siedzę sobie samiuśka z Milką w domciu.Ah jaka błoga cisza :-D
Trzeba się wziąśc testy na prawko ;-)

Tabasia widzę,że ciąża przyjęta z całym inwentarzem :-D Mnie też mdliło w pierwszej ciąży do 14 tygodnia :baffled: Moje lunche w pracy trwały o wiele dłużej niż powinny bo jedzenie szło mi jak po grudzie z tymi mdłościami.Ale co tam,kiedyś przejdą :cool2::-D

Anineczka nawet nie chce myslec, ze moze tak byc do 14 tygodnia miej wiecej :szok::szok::szok: Jak ja sie mecze :baffled: To jedyny objaw mojej ciazy, bo poza tym czuje sie po prostu REWELACYJNIE :tak: Nawet wybralismy sie z M do Sempki i juz serduszko malenkie slyszelismy :-) Takze jest fajnie jak do tej pory ;-)

Anineczka nawet nie chce myslec, ze moze tak byc do 14 tygodnia miej wiecej :szok::szok::szok: Jak ja sie mecze :baffled: To jedyny objaw mojej ciazy, bo poza tym czuje sie po prostu REWELACYJNIE :tak: Nawet wybralismy sie z M do Sempki i juz serduszko malenkie slyszelismy :-) Takze jest fajnie jak do tej pory ;-)
pociesze cie:-) ja do tej pory wymiotuje:baffled:

Ha ha ha Marta ale pocieszenie :szok::szok::szok::-D
Tabasia oczywiście życzę by mdłości mineły szybciutko.

Robię testy po polsku :confused2:
Mam pytanie w testach :
"Wyjąwszy autostradę,czy możesz zjechać na pobocze,by pozwolić pojazdom jadącym za tobą wyprzedzić Cię"

Chyba za mało inteligentna jestem na te testy :eek:
Kto to tłumaczył do cholewci :baffled:

Misia no to udanego spotkanka z Monią.Pozdrów ją ode mnie.Kochani są.:-):-)
A ich stronka to Polacy w Irlandii | Irlandia | iPolish | Poznaj Fajnych Ludzi| i polish | www.ipolish.ie | Polska | Polacy | Polski portal | Polskie blogi | Polish community Site | iPolish :-)

reklama
MartaF kobieto kochana nawet mnie nie strasz :szok::-D:szok::-D
Anineczka no jak to, nie znasz odpowiedzi na to pytanie? :-D:-D:-D Jasne, ze mozesz, ale bron Boze nie uzywaj kierunkowskazow!!!!! :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry