reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Ciao dziewczynki!

Gastone- Ty mi tu lepiej kochana nie kracz!!:-D Ja jeszcze 3 tygodnie musze poczekac. A dokladniej 20 dni! Co prawda czasem lapia mnie dziwne skurcze ale Bogu dzieki niezbyt czesto.

Julia- widze, ze ulubilysmy sobie ta sama plaze:-) Co prawda dzis bylo tam mnostwo Nackersow, ale i tak mniej busy niz na Salthill. :tak:

Andzulina- ja mam dokladnie tak samo. Uwielbiam slonce. Moglabym lezec plackiem caly dzien. Szlag mnie trafia, ze w tym roku nie moge z tego skorzystac. Chowam sie w cien po kilkunastu minutach bo jestem cala napuchnieta!! Ale za rok sobie odbijemy!

My sobie dzis pobrodzilismy w oceanie. Spacerkiem w wodzie. To bylo cudowne! Szczegolnie dla moich stop! Taki chlodek! Czulam sie bosko!:-) A teraz oczywiscie jestem tak spiaca jakbym conajmniej tydzien nie spala!!:-D

reklama
Ciao dziewczynki!

Gastone- Ty mi tu lepiej kochana nie kracz!!:-D Ja jeszcze 3 tygodnie musze poczekac. A dokladniej 20 dni! Co prawda czasem lapia mnie dziwne skurcze ale Bogu dzieki niezbyt czesto.

Misia ja absolutnie nie chce krakac :no: Tylko hih dziwne ze wlasnie ty mi sie snilas dzisiaj hih

Ech ide ja spac bo slonecko mnie wykonczylo...

heej była dzisiaj któraś w Lahinch??
kurde całą plażę nam zawalili :-D normalnie tyle wiary to ja jeszcze w tym nie widziałam:-p:-p
hehe sama poszłam się przejśc po promenadzie i tak się poaliłam że masakra...
nie wierzę własnym oczom :szok:

dzieki dziewczynki za odp;-) juz chyba moj 3-ci ( post kazdy z innej beczki) i zero odzewu.Moze one sie nie pojawiają na forum:eek:

Pozdrawiam

dzieki dziewczynki za odp;-) juz chyba moj 3-ci ( post kazdy z innej beczki) i zero odzewu.Moze one sie nie pojawiają na forum:eek:

Pozdrawiam
Ty wczesniej pytalas o to ubespieczenie na samochod.
Kiedys napisalam adres i nr.tele w watku oddam sprzedam..........ale teraz specjalnie dla Ciebie wkleje tutaj:tak::tak::tak:

Znalazlam kartke.
McHugh O'Leary
strona internetowa
www.mchugholeary.com

Tylko ze ja mam nr.tel doBagenalstown,Carlow i Wxfordu.
Bagenalstown - 059 9722752
Carlow- 059 9137080
Wexfort- 053 9422400
Zawsze mozesz zadzwonic i zapytac sie czy mozesz ty pewnie z Golway jestes?
moze byla by mozliwosc przeslania krazka a kasa przelac na konto.

U nas wczoraj strasznie goraco bylo,na chwile tylko usiadlam na sloneczku i strasznie mi sie rece opalily az nie moglam spac w nocy,teraz tez mnie pieka.
Dzis jak wyjde na dwor to juz wogole w nocy nie wtrzymam z tymi rekami:baffled:

Joann a ty na co jeszcze czekasz?
Weszlam na forum i mialam nadzieje ze zloze Ci gratulacje:-D:-D:-D

heej była dzisiaj któraś w Lahinch??
kurde całą plażę nam zawalili :-D normalnie tyle wiary to ja jeszcze w tym nie widziałam:-p:-p
hehe sama poszłam się przejśc po promenadzie i tak się poaliłam że masakra...
nie wierzę własnym oczom :szok:
Ja sobie odpuscilamplae bo nie znosze tlumow, a wiedzialam ze tak bedzie...Na szczescie w tygodniu moge jechac, bo nic mnie raczej nie ogranicza jak bedzie pogoda a awsze to mniej ludzi.W domku w ogrodku, z parsolem,lezakiem, grilkiem i mezem przy boku tez jest fajnie.Dziecko tez ma radoche pluskajac sie w basenie.:-

reklama
Witam was ja nie wychodzę z domu moi panowie pojechali na plaże bo synek chciał dziś dzień dziecka to niech szaleją...:tak:Ja sobie pooglądam filmy fajna cisza i spokój :-Dzaczął się czerwiec wiec czas już na mnie ale kiedy???????

Do góry