reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

A ja Was dzisiaj tylko czytam i czytam. Pogoda jest okropna:wściekła/y:, malutka dzisiaj od rana niespokojna była, nie bardzo chciała spać, ale za to ciągle była głodna:-). Odwiedziła nas dzisiaj położna. Wszystko w porządku malutka od wypisu ze szpitala (spadła w drugiej dobie do 2.70) wróciła do wagi porodowej- 2.83:-D:tak:. Cieszy mnie to, że przybiera na wadze. Ale teraz sobie smacznie śpi od 13, więc miałam chwilkę, żeby porobić porządki i powiesić pranie na suszarce. Powinnam odpoczywać razem z nią, ale tyle rzeczy jest do zrobienia:-). Jutro przylatuje moja mama, więc jakbym zniknęła to się nie martwcie:-D:cool2::-p. Wrócę...:-D:-D:-D

reklama
wlasnie mowiac profesjonalnie 'wydalilam czop sluzowy':eek:To chyba w ciagu doby powinno sie wszystko rozegrac,jak mysliscie?pietra mam,ale z drugiej strony ciesze sie ze moja dama juz sie zbiera do wyjscia:tak::happy:
3majcie kciuki!

Dzięki,kochana!!!
Mail doszedł:tak:,nawet dwa razy:eek::-D.Bardzo prosty przepis,muszę któregoś dnia mojego P nim uraczyć,będzie wniebowzięty:tak:.A powiedz mi jeszcze,podajesz go tylko z ziemniaczkami,bez żadnych przystawek?:-)
A i jeszcze jedno:gdzie Wy dziewczynki kupujecie tu dobre mięsko-schabik na przykład?Ja mam w zamrażarce z każdego wypadu do Polski,ale jakby mi brakło to gdzie uderzyć?
Nie dodaję nic-bo kapucha z pieczenia ląduje na talerzu razem z mięchem-i to ona robi za przystawkę...Ja mięska-różniachne nabywam przez babkę ,z którą pracuję od polskiego rzeznika-kupujemy wszystko:schabik(piękny),karkówkę,mielone,szyneczkę...mniam
madbebe-TRZYMAM KCIUKI.Jeśli faktycznie"zacznie się dziać"to od razu życzę powodzenia-trzymajcie sie dzielnie:tak::-D.Do jutra raczej już nie zajrzę,więc od razu to robię:sorry:
Asieńka-r-no Tobie to normalnie zazdroszczę...Pamiętam jak Ty byłaś w 35tygodniu...i tak sobie myślałam,już niedługo będzie miała swoją Kruszynkę w ramionach-no i masz:laugh2:
A teraz to już kończę rozpisywanie,bo napędu do pracy muszę nabrać-i tak jak w domku mogę latać,tak kiedy się zbliża godzina wyjścia opadam totalnie i znowu"wszystko jest straszne i złe";-):eek::-p.Do jutra Mamusie drogie...Kto wie?Może jutro następna foremka będzie już rozpakowana:confused:.Pogodnego popołudnia-przynajmniej w duchu i wspaniałego wieczorku:tak::wink:

Madbabe, trzymaj sie. Nadchodzi jedna z najpiekniejszych chwil w zyciu...:-) Nie wiem dokladnie w ciagu jakiego czasu powinnas urodzic, bo ja mialam tylko same bole. Wody dopiero w szpitalu mi odeszly, a czop sluzowy, to nie wiem, bo go nie widzialam:-)
Agusik, dobrze, ze spytalas o dodawanie wiecej niz jednego cytatu, bo chyba duzo nas na tym skorzystalo...:-) Ja np. skorzystalam:-D Dziekuje Kasiu Irlandko!
Asienko_r, masz racje:-) Powinnas teraz jak najwiecej odpoczywac, zeby Cie w koncu przemeczenie nie dopadlo. Ale skoro jutro juz Twoja mamusia bedzie, to mozesz jeszcze poszalec. Zakladam, ze jak mamusia zacznie szalec, to nie grozi Ci "baby blues" tylko "luz blues":-D
A teraz uciekam konczyc obiadek. Dzisiaj serwuje pyszna zupke ogorkowa:tak:

Babki z brzuszkami na lada dzien trzymam kciuki !!!!!!! :))

U nas pogoda wstretna okropna ahh zla jestem ;/ Bylam dzis z kolezankami na kawce Przynajmiej jakos mozna bylo spedzic ten dzien milo :)

A teraz Nadinka zasypia a ja zupke Kalafiorowa gotuje :))

madbebe:zdaje się,że znikniesz na parę dni:-DPowodzenia życzę:tak:A pamiętasz jak mówiłam,że choć dzień wcześniej nic nie wskazuje na rychłe rozwiązanie,wszystko może się następnego dnia zdarzyć?:happy:U Ciebie nawet dziś rano nic na to nie wskazywało,a teraz to już,zdaje się niedługo,niedługo:tak:Trzymam kciuki i zaraz jak tylko dojdziesz do siebie,proszę nam tu raport zdać:tak::-D

wlasnie mowiac profesjonalnie 'wydalilam czop sluzowy':eek:To chyba w ciagu doby powinno sie wszystko rozegrac,jak mysliscie?pietra mam,ale z drugiej strony ciesze sie ze moja dama juz sie zbiera do wyjscia:tak::happy:
3majcie kciuki!
no pewnie ze trzymamy kciuki i to bardzo mocno:tak:trzymaj sie:tak::-)

jestem załamana:-(normalnie płakac mi sie chce:-(kurier z moim wózkiem miał wyjechac jutro a nie odebrali od mamy paczki i juz nie odbiorą a ja moge w każdej chwili do szpitala jechac, dziewczyny pomóżcie znaleźć dobrego kuriera coby tą paczke zabrał:sorry:

reklama
Kasia Irlandka-widzę,że Szanowna Moderator na bieżąco:-)Tylko dlaczego tak rzadko się udzielamy?Gdzie dobry przykład dla innych Foremek;-):confused2:

Lubicznko - opieprzac to My, ale nie nas ;-):-p:-p:-p
patrz pkt 3
e5a57121d7792b37fy9.jpg

Do góry