reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
its_a_boy.gif

Martus gratuluje!!! Nareszcie!!! :-)

Marta gratulacje ogromne!!! Oby choć teraz mały Szymonek dał Ci trochę odpocząć po tych wszystkich przejściach, ale pewnie już dawno sama o tym zapomniałaś i przeszczęsliwa tulisz swe maleństwo:-)

Sofik wszystkiego najwspanialszego dla córeczki z okazji jakże już poważnych :-Durodzinek

Witajcie o poranku
wiedze ze pierwsza jestem..hehe
Marta urdzila to jzu pierwsza na forum nie jest :)
jeszcze raz dzo zdrowka Dla Was Marta i a Tobie z osobna szbkiego zagojenia blizny i oby malo bolala..;-)

laski no wlasnie kiedy potkanko ..slyszalam ze wstepnie mialo byc na wtorek czyli Jutro

Martus Gratulacje, wreszcie ci sie udalo kochana, usciski dla maluszka i wracaj szybko

Witam sie porannie
Zamiast odsypiac na zwolnieniu to ja od 8 na nogach, nawet pies jeszcze spi:sorry: Wywolywala ktoras z was tutaj zdjecia? Ja wczoraj kupilam tusz do drukarki bo chcialam sobie slubne wkoncu wywolac i album uzupelnic no i co? Wydrukowalam 10 i sie skonczyl:wściekła/y: A sto mam do wydrukowania i ciekawa jestem jaka cena wywolania tu jest:cool2:
Kurde musze do socjala jechac bo mi wniosek o chorobowe odeslali bo lekarka nie wpisala nazwiska pacjenta:wściekła/y: takie drobne przeoczenie:no: Mam nadzieje ze nie bedzie za pozno bo dzis siodmy dzien po wystawieniu:-(
Milego dzionka dla was

Kamci trzymam kciuki, obys sie tak jak Marta nie meczyla:tak:

reklama
witam was:-)Marta gratulacje
5.gif
pozdrawiam was wszystkie mamuski teraz spadam bo lece na aerobik.... film 2012.......................i tak sie właśnie co sadzice dziewczyny o tej przepowiedni MAJOW?????;-)

Ostatnia edycja:
Do góry