reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam:cool2:
u nas pogoda straszna:no::wściekła/y:, wieje, całą noc lało. Jestem dzisiaj niewyspana, bo Ania w nocy się budziła co dwie godziny, bo ciągle głodna była:-D:-D:-D. Cały dzień tak miała. Zanim usnęłam to ona znowu się budziła.

reklama
Kamcia,czekamy teraz na Ciebie i Twoje małe-wielkie szczęście?
16b246b8d1d44390cec4847ym1.gif

Kamci trzymam kciuki, obys sie tak jak Marta nie meczyla:tak:
dzięki laseczki... ale moja mała to chyba się tam na dobre zadomowiła...
skurcze zaniknęły a ona sobie siedzi i kjej tam pasuje :sorry:
już ie wiem co robić żby wyszła...ehhhh.... jak co mam mieć w środę wiztę w szpitalu i skan... Mam nadzeję że urodzę wczesniej...

Gasstone ostatania to jestem ja!!!!!

nie mam czasu nadrabiac a jak juz wejde to takie same dobre nowiny duuuuzymi l,iterami czytam.....

gratulacje MartoF

Załączniki

• photo[1].jpg
    photo[1].jpg
    46,1 KB · Wyświetleń: 40
Dobry w poniedziałek;-)
Ale poniedziałek niezbyt dobry-o pogodę mi biega:sorry:Wieje,że masakra.Na dwór z maluchami nie wychodźcie bo Wam je z wózków powywiewa
mete0041.gif
.Mój już duży,w razie czego trzyma się rękoma i nogami,ale próbować nie będę:no:.Upichcę obiadzio i wyskoczymy tylko do koleżanki,dwa mieszkania dalej.Muszę parę rzeczy z Avonu zamówić,a ona konsultantką jest:tak:
A co do końca świata.....Hmmm...niewiele nam już czasu zostało,troszkę ponad 3 lata.21 grudnia 2012 się zbliża,trzeba ten czas jak najlepiej wykorzystać:tak:Ja to bym chciało to drugie,upragnione dziecię powić:-(Ale,ja wiem czy nie szkoda bąbelka na 1,5-2 lata na ten świat sprowadzać?:eek:

witam was:-)Marta gratulacje
5.gif
pozdrawiam was wszystkie mamuski teraz spadam bo lece na aerobik....a tak po za tematem sciagam film 2012.......................i tak sie właśnie co sadzice dziewczyny o tej przepowiedni MAJOW?????;-)
Julia - przpeowiednia jak kazda inna... ja osobiscie w 2012 mam zamiar byc cholernie szczesliwa :D
Aaa przypominam ze piractwo jest nielegalne i nie warto sie chwalic tym na otwartych forach...nigdy nie wiesz kto to czyta, a w internecie nie jestes anonimowa...

Hej dziewczyny GRATULACJE DLA ROZPAKOWANYCH;;;A ja już w domku powiem wam że już tęskniłam za moimi chłopakami i ogólnie :-) W Pl pogoda nam do dopisała może 2dni były zimne...:tak:przebadałam mała prześwietliłam bioderka wszystko ok :tak:Ja też poszłam do gina pierwszy raz po porodzie i okazało się że mam torbieliki to występuje od nadżerki niby nie grozne :-D ale chyba żyć bym tam już nie umiała ceny straszne:tak:M musiał mi dosłać many bo mi zabrakło uciekały stówki a nic w siatce :-Dmała była rozpieszczana na maxa noszona sesji zdjęciowych ful a teraz ma focha jak ma leżeć :tak: ale lot samolotem samemu z dzidzią to kosmos nie można nic nigdzie położyć mała się wkurzała siedząc na kolanach ale wracając miałyśmy do siebie 3miejsca i sobie smacznie spała..to na tyle pozdrawiam :-D

reklama
Do góry