reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ano,właśnie zmieniłam nicka bo tych Agusik,Agusiek,Aguś jest od groma i więcej:shocked2:Teraz jestem sobie Tichonek:-DTo tak trochę od nazwiska:tak:Nasz znajomy często do mnie i męża mówił:Tichonie,więc tak mi wpadło do łebka i o!
A ja dziś spotkałam się z karolinąnicolą na kawce u mnie.Było bardzo miło,a Agatkę ma prześliczną,przesłodką :tak:Jeszcze raz dziękuję!
Teraz to już w ogóle mam szmergla na dzieciaczka:-(

Witam Dziewczynki:-D
Wreszcie się wyrwałam...Przepraszam za zaniedbanie z mojej strony-mam nadzieję,że wybaczycie.Niestety puki co nie mogę obiecać poprawy:-(Ale będę się starać...Co u mnie...J dziś wrócił do pracy,więc musiałam odwiezć dzieciątka do szkoły i przedszkola-nie było łatwo siedzieć:-p:no:...Wczoraj była pseudo położna-z Maluszkiem wszystko w jak najlepszym porządku:tak::-)Całe szczęście w niedzielę przyleciała moja Mamusia i jakoś udaje mi się podołać,ale wierzcie mi-lekko nie jest...A teraz kiedy Danielek poszedł w kimonko starsza dwójeczka domaga się uwagi-więc przykro mi ale uciekam...Mam nadzieję,że dziś jeszcze zajrzę:laugh2:.Miłego popołudnia drogie Panie...I do potem(oby\)

lubiczanko:
Śliczny masz nowy suwaczek:tak:Teraz jak znajdziesz chwilę to proszę nas tu uraczyć fotkami Danielka:-DPrzy suwaczku jest jedna,ale maleńka i nie widać dokładnie.Poprosimy duże i dużo zdjątek naszego milusińskiego:laugh2:

a moje maleństwo sobie śpi od 14:-)tylko niedawno wstał na jedzonko:tak:
próbowałam zasnąć bo jestem zmęczona ale znowu bydła nalazło i mnie obudzili:crazy: ja chce do domu:wściekła/y::-(

Marta\Jeszcze chwilka i bedziesz w domu.Lubicznka dolaczam sie do prosby w sprawie zdjec , bo danielka nie wiele widac na tym zjeciu a chcemy go zobaczyc..

Ach znalazłam wreszcie chwile, mój urwisek wciąż psoci ale nie męczy mnie tylko mężulka. Agusiek dziękuje za kawkę miło było Cię poznać; jak mówiłam teraz widzę Cię umnie.
Dziewczyny Agusik Raduś jest SUPER. Jak trochę odchowam sobie Agatkę to popracuje nad takim słoneczkiem :-) Achhhhhhhhh zanim to nastanie to minie troche:sorry:
Tichonku teraz to nawzajem będziemy szmerglować. A gdzie koleżanki się podziały??? Ach te maniaczki Tv phiiii:-D:-D:-D:-D

No coz...Przez ta pogode Tv mi wcielo...:wściekła/y: U nas nawet burza jest!!:szok: Mam nadzieje, ze Alika mi nie obudzi!

No nic..spijam wino i do wyra! Dziewczynki jak tam spotkanko??? Udalo sie??

reklama
Witam kochane
Spotkanie super udane, dzieci sie nawet ładnie bawiły my sobie pogadałysmy pysznej kawki i likierku napiły:) No i obecnosc wiekszosci mamus sprawdzona:)
Teraz seriale i relaks Olivier juz spi:)
Miłego wieczorku

Do góry