reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

laski dzieki za spotkanko bylo milo..oby czesciej bylo nas tyle na spotkankach..hehe

moja Ewunia padnieta..po kilku minutach od wejscia do domu byla jzu wyapana i spi od jakiejs godzinki ..przed chwilka poplakala chwilke i spi dalej..mlody lezy w lozku i tata go drazni ale zaraztez pojdzie spac bo mama wkroczy do akcji i nie bedzie mial wyjscia

milej spokojnej nocki laski
ja zmykam pod kolderke i cos poogladac jesli dorwe sie do pilota

reklama
a moje maleństwo sobie śpi od 14:-)tylko niedawno wstał na jedzonko:tak:
próbowałam zasnąć bo jestem zmęczona ale znowu bydła nalazło i mnie obudzili:crazy: ja chce do domu:wściekła/y::-(
A co to za goście o tej porze? Czyżby nie zastosowali się do zaleceń szpitalnych..czy też znaleźli moje tajne przejście omijające prawo szpitalne w czasie grypowym..:sorry:
No tak...chciałam się pochwalić, że widziałam Szymonka
meeting.gif

szpioszek z niego przesłodki..a włoski w rzeczywistości jeszcze czarniejsze niż na fotkach.. Piękniusi.. Laski będą szaleć..
532.gif

Hejo Mamuśki
Dzięki za odwiedziny, tyle forumowych ciotek naraz moja Emcia jeszcze nie widziała, w szoku była i grzecznie siedziała :-D

chatke już ogarnęłam, zadnych szkod nie ma :-D
cieszę się, że smakowała wam kawka i ajerkoniaczek ;-)

Fajnie byłoby sie spotkac kiedys bez dzieciaków, zeby sobie spokojnie pogadac

Misia, ty z tą burzą nie przesadzaj, tylko raz się błysnęło :-p
Spokojnej nocy, pa

Alex - to widzę masz kontakt z Ka.M'cią - w takim razie będziemy wdzięczne za wiadomości od Ciebie lub jak się upora z netem od Kamci..:tak:

Widzę, że Misia zmieniła avatar - piękna polska jesień.. a Agusik ksywkę.. - po dłuższym namyśle..całkiem pasuje Ci ten nick i już się prawie przyzwyczaiłam..heh
upup.gif

Tichonek fajny Nick .... ja juz tak sie przyzwyczailam ze Ty Agusik jestes:-p no ale postaram sie przestawic.:-D

Fajnie ze Wam sie spotkanko udało..........szkoda ze nikt blisko mnie nie mieszka:crazy:

Hej Dziewczynki
Ja rowniez milo spedzilam czas z Wami i czekam na nastepne spotkanko- niestety z mojej strony dopiero za jakies 2 miesiace...:eek:

Cos mnie wena juz opuscila wiec zamiast pisac glupoty lepiej juz nic nie bede pisala:-D
Do juterka

reklama
Ja rowniez dziewczynki dziekuje za udane spotkanko i moni za pyszny serniczek i kawke;-):-)
Moj maly po powrocie do domciu dostal napadu energi i na golaska na lozku wariowal, ale zaraz po kapieli padl, a mamusia mogla spokojnie isc jeszcze na silownie spalic te kalorie ktorych sie najadlam :-)
spokojnej nocki

Do góry