reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Heloł z wieczora..:-)

A co do osłonowych leków..właśnie nie wiem czemu lekarze tu nie mają zwyczaju ich zapisywać :eek: w PL do każdego antybiotyku przepisują coś osłonowego i do tego zalecają jogurty a tu nic :confused2:

bo jak mi tutaj mój GP poprzedni powiedział oni zapisują osłonowo coś jak się leży na antybiotyko terapii w szpitalu kilka miesięcy :eek:
Ale i tak widzę poprawę niż np. 4 lata temu.wtedy nawet nie mieli nic dostępnego w aptekach :no: teraz jest dużo lepiej niż 4-5-6 lat temu :tak:
a jak dobrze,że my matki pochodzące z polski wiemy,że należy podawac jogurty lub przywieźc z Pl lacidofil lub inne probiotyki.

Aaaa byłam koło Carric on shanon w parku rozrywki :-);-)

piosenka na dobranoc:
[video=youtube;yl7fL_o5CGk]http://www.youtube.com/watch?v=yl7fL_o5CGk[/video]

reklama
napalilas sie na golabki...kupilam mieso mielone i fajna spora kapute w polonezie...wzielam noz i chcialam obciac od gory tego glebia a potem go wyjasc,i co?
skaleczylam sobie palca:wściekła/y:
krew sie lala jak ze swini....m mi wycial:-)
jutro beda golabki:tak:

Jestem
Emma wczoraj rano wyszła ze szpitala, w nocy M z nia został, zebym ja mogła sie wyspac normalnie bo byłam jzu bardzo słaba, wyniki miała ok to nas wypisali, zjadła w domu obidek, zdązylismy sie spokojnie spakowac, zakupy zrobic, obiadek nam tatus ugotował, tzn mój tatus
icon_lol.gif

pojechalismy spokojnie lotnisko, Emcia przespała wiekszosc podrozy, tylko nie chciała juz nic jesc po południu, cos tam piła, w samolocie tez spała, nie zrobiła nam ani jednej kupy przez cała dobe

ale dzis juz zrobiła 3 i nie za bardzo chciała jesc ani pic
nawet strzykawką ja poilismy zeby cos wypiła
icon_confused.gif

Mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej

Ja w nocy po wejsciu do domu, dostałam biegunki, dobrze ze nie w samolocie
icon_cool.gif

Ciesze sie ze udało sie wrocic, bo tak to M musiałby urlop zalatwiac i bilety 1000zł no ale gdyby z Emmą było kiepsko to nie wrócilibysmy, zdrowie najwazniejsze
zeby tylko jej sie poprawiło szybko, bo jzu taka chudzinka sie zrobiła

Ja jutro odpuszczam sobie angielski, musimy troche chate posprzatac
Dobranoc

Dzień dobry
Anineczko-widzę klawiaturka śmiga jak szalona...Kawka mówisz?Zaproponuję J jak zadzwoni i dam znać oki?
Marta-jak spanko?
Joannn-trzeba kurczę od czasu do czasu chociaż luknąć co się na forum dzieje,to byśmy sobie wczoraj posiedzieli:/
Ewelcia-ułaaaa-poczułam ból Twojego palca:(
Monidan-pewnie,że zdrowie najważniejsze...
Nie pamiętam co chciałam bo zabiegana jestem.
Pozdrawiam Was póki co i miłego dnia życzę.Do potem

witam
anineczka podjade dzisiaj do drugiej apteki,może będzie ktoś mądrzejszy,moze tamta mnie nie zrozumiała:/
lubiczanka nocka bez zmian tyle że K mi troche pomógł ale i tak spac nie mogłam:((

reklama
Do góry