lubiczanka
Fanka BB :)
Tichonek-ja też musiałam spać w biustonoszu...właściwie przestałam niedawno-odkąd Daniel nie je już tyle z cyca-na dobrą sprawę je tylko w nocy
))No a jak pójdziesz do GP to się przekonasz jak wesoło jest być w ciąży w Irl
)))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zresztą opowieści dziwnej treści też różne znam
...Pierwsze USG miałam w 17-tym tygodniu,na pierwszej wizycie w szpitalu
A z tego co wiem Dyta ma wizytę w szpitalu w 15-tym tygodniu i nie ma USG
To kiedy oni zamierzają jej zrobić?
Mogę poprosić o wizyty w Swords,w Health Centre
Panie przyjeżdżają z kartami ze szpitala,wizyta jest pod wieczór,więc nie martwię się co z Radkiem,ponoć 3-4 osoby w poczekalni więc super
Tylko,rzecz jasna na USG to już się trza pofatygować do szpitala,no i na pierwszą wizytę też
ale nie dziwie sie tez , że żałujesz teraz bo ja też zawsze tak mam gdy dam sie poniesc emocjom
nie wiem jak Ci pomoc wiec bo sama sposobu na to nie mam
i bylo naprawde kameralnie
tylko na usg do dublina;-) ale mi czasem przeszkadzal ten brak badan ginekologicznych( nie chodzi o to ze lubie czy cos
jest to dla mnie nagorsza rzecz lezec z cipa na tym fotelu
) bo czasem naprawde sie martwilam bo jakies uplawy mialam czy cos a oni ze jest wszystko ok i nigdy nikt mnie nie badal
i latalam do ginekologa polskiego do dublina

, tylko, że u mojej GP za każdym razem słuchałyśmy serduszka
Gin w Polsce mi powiedział,że pierwsze USG powinno się odbyć przed 10-tym tygodniem więc na pewno zrobię

i słabiutenką herbatke do tego... i jeszcze zeby nam ktoś dzieci zabrał- choć na pare godzin
;-)
ale...az mnie świezbi
a co do ziemniorów- starte i nawet gładko poszlo- nigdy nie miałam zadnej maszynki która by mi to zrobiła:-( dlatego placki to swięto u nas