reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

lubiczanko-dalam jej wczoraj pol kostki ale niewiele to zmienilo.Dzisiaj chyba zwieksze dawke;-)
Dzieki dziewczyny!
Aaa jeszcze jedno-czy te kupy u waszych maluchow zawsze tak smierdza?:sorry2:bo u nas straszliwie!Pytam bo sie natknelam, przy poszukiwaniach tych wiadomosci na info, ze ten smrod i wlasnie duzo kwasu moze byc spowodowane nietolerancja laktozy:dry:bynajmniej nie mam czarnych mysli;-)tylko pytam jak to jest u Was?
maka ziemniaczana idzie w ruch caly czas ale przy tym natezeniu nie ma kiedy zadzialac..:eek:
pauletta-nie mam :/

reklama
Witam Ja dziś leniu****e Olivier w przedszkolu:)
Pogoda nie zachęca do niczego wiec leże w wyrku..
Pauleta super wieści..
Madbebe tak jak dziewczyny mówia podsypuj mąka, wietrz pupke, nic wiecej zbytnio nie da sie zrobic:/
Miłego dnia

Madbebe a będziesz może w okolicy?? jak nie to podaj adres wyślę Ci dziś kilka saszetek jutro powinnaś dostać :tak::tak::tak: co do smrodu to u nas też przy ząbkowaniu dawały tak że hej i do tej pory czasami jak Wiktor narobi to czuje na kilometr :eek::confused2:

Madbebe-dostałam rady od dobrej znajomej na temat pupki Twojej Niuni-optibac dostpne tu w Irlandii są doskonałymi probiotykami,które niewwouj odparzeń...a z domowych sposobów herbatka z jagód(przetworzone zauszają kupki i wpływają zbawiennie na ukad pokarmowy);)

Kurna jak mi się nic nie chce:eek:Ale muszę jakiś obiad sklecić i odkurzyć bo zazwyczaj we wtorki to robię,ale po wczorajszych nerwach w szpitalu to już mi się nic nie chciało robić:confused2:A koty mam maskryczne:dry:I jeszcze mój odkurzacz ma takie ssanie,że ja mam lepsze:oo::-D:-DCzas by nowy zakupić ale czekam na jakieś promocje:sorry2:

Hey
Kurcze nie mam netu na kompie pisze z tel

M zamknal okno u Emmy w pokoju i teraz nie umiem otworzyc bi gdzies sie klucz zapodzial
Madbebe ja cie chcialam pocieszyc ale najwidoczniej inaczej to odebralas ;-)
U nas zawsze sudocrem pomagal ale tez nigdy moje dzieciaki nie mialy duzych odparzen
Wybieram sie do papu za niedlugo
Misia a ty idziesz do miasta chcesz to moge cie gdzies podrzucic

Madbebe a będziesz może w okolicy?? jak nie to podaj adres wyślę Ci dziś kilka saszetek jutro powinnaś dostać :tak::tak::tak: co do smrodu to u nas też przy ząbkowaniu dawały tak że hej i do tej pory czasami jak Wiktor narobi to czuje na kilometr :eek::confused2:
A. byl dzisiaj w Tuam:eek:qrcze..Nie bede Cie narazac na koszty;-)dzieki dobra kobieto!
a u nas ciagle tak smierdza,odkad zaczelam diete rozszerzac:eek:
Wikta mowi fuu jak tylko otworze pieluche..;-):-D

Madbebe-dostałam rady od dobrej znajomej na temat pupki Twojej Niuni-optibac dostpne tu w Irlandii są doskonałymi probiotykami,które niewwouj odparzeń...a z domowych sposobów herbatka z jagód(przetworzone zauszają kupki i wpływają zbawiennie na ukad pokarmowy);)
a ile trza tego dziennie zapodawac?zakupie chyba bo masakra..to w aptece?
A moga byc jakies sloiczki z jagodami np.?

Madbebe ja cie chcialam pocieszyc ale najwidoczniej inaczej to odebralas ;-)
U nas zawsze sudocrem pomagal ale tez nigdy moje dzieciaki nie mialy duzych odparzen
ja wczoraj lewa bylam wiec:sorry2::zawstydzona/y:
u nas zaden krem nie dziala:no:wczesniej maka dawala rade,ale teraz nie bardzo...

Witam
Znowu leje:confused2::confused2::confused2::confused2:

Wczoraj Ania czuła się już o niebo lepiej, bo nawet broić zaczęła:-p i się uśmiechała więcej. Jak usnęła o 19 to zbudziła się o 6 na mleko i spała do 9:-). Teraz też śpi od ponad pół godziny, gorączki nie miała od wieczora aż do rana, także super. Ale chyba zaczyna mieć powoli dość lekarstw, bo ucieka, jak widzi mnie z łyżeczką:cool2:. Poza tym marudzi strasznie, sama nie wie co chce, ale muszę jakoś wytrzymać. Pojawiła się lekka wysypka, na razie na karku, więc to jednak trzydniówka. Martwi mnie, że tak mało je:-(, żeby mi tylko z wagi nie spadła, i tak chuda a jakby miała spaść:-(

reklama
hej

Madbebe...na kupska zebowe nic nie poradzisz...u nas tez smierdza tak ze w promieniu 2 km wszystko pada...a dupsko Ewa zawsze mocno odparzone az ranki sie robily..ja smarowalam linomagiem , sudokremem i bepanthenem na zmiane i to gruba warstwa z awsze

Pauletta... swietne wiesci.... dzien meczacy mialas ale za to jak udany

ja juz po zakupach..lece sprzatac i kalafiorowa gotowac no i jedzonko dla krolewicza bo menda nie chce puszek jesc tylko miesko z warzywkami i ryzem na rosolku... smarkacz z francuskim podniebieniem nooo...

Ostatnia edycja:
Do góry