reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

margaritta nio ta paniusia to tak wygladala wlasnie podejrzanie:-D:-D oczywiscie urazona sie nie czuje ;-);-)

kasiuleczka a co to za cudenka tworzysz??
kurcze w polsce to tez stroiki robilam i wogule te swieta to mnie cieszyly a tutaj nie czuje wogule tej atmosfery i nie cieszy mnie ten swiateczny czas tak jak to bylo w pl Ale teraz jak juz dzidzia z nami to trzeba si epostarac i jakos sprubowac odtworzyc te nasze swieta choc to trudne jak samemu sie przy stole zasiada:sorry2:

reklama
Margaritto ha ha w sumie to juz jeden stroik wyczarowalam mozna go powiesc na drzwi (tylko ze od srodka bo woda raczej mu nie sluzy) lub gdzies na sciane. A w przystrojeniu domku chcialam isc na latwizne i moze z bombek i lancuchów cos wykombinowac gdzies zawiescic czy cus.

Dzindusiu ja tez zawsze w Pl stroiki robilam ale z zywych galozek , dla mnie te swieta w Irlandii jakos sa inne niz w Pl, i dlatego hepii jestem strasznie ze teraz je w pl spedzimy.
Aha podejrzyj mojego blogaska bo ja to taka twórcza dziewuszka.:-D:-D
A teraz sie stroikiem pochwale
P1040512_zmniejszacz-pl_8399.jpgP1040511_zmniejszacz-pl_84.jpg

i lece powiescic to pranie ha ha bo 10minut zamienilo sie w godzine odpoczynku.

witam pozna pora :)didi mam pytanie jak zamawiasz te mieso za 30 e to mozna wybrac sobie jakie sie chce? ja ostanio tzn w pazdzireniku zamawialam ze znajomymi pół swini ale ile to roboty przy tym fujj:-Dno i oczywiscie panowie kieliszek do tego hihihihi;-)i północ nas zastała .....miłego wieczorku papapa:tak:
16.gif

Witam się wieczorową porą...
Margaritta-ech...wolę nie smęcić,bo psychicznie jestem na plus:)))Ciągle czekam...Ty wiesz na co:)
Kasiuleczka-jak byłam mała to u mnie w domku też kilka razy było"świniobicie"i o dziwo-uwielbiałam te świeżuteńkie skwareczki....a stroik-kompleksów się człowiek przy Tobie moze nabawić;)))
Anineczko-dołączam-nie miałabym pojęcia jak się w ogóle zabrać do takiej półtuszy...eeee-faktycznie kurczak jest wyczynem;)
Tichonek-jak na razie nie wypowiadam się,bo ...autko zabawia się z nami nie na żarty-po podłączeniu do kompa niby sondy lambdy mieliśmy do wymiany-wymieniliśmy okazało się ,że inne jakieś licho...więc nie wiem ile nas pochłonie-kosztowo i wolę nie obiecywać:(

dobry wieczor pania.
co za busy dzien dzies mielismy.otoz z samego rana do dublina pojechalismy z mala aby spodkac sie z mikolajem,ogolnie dublin tak napakowany ze hej.
mala widziala mikolaja rozmawiala z nim prezent i zdjecie tez dostala no i zaniemowila...
w szoku ogromniastym byla.pozniej zakupki,lunch i myslalam ze brzuch na plecach poniose,male sie tak wiercilo ze hej.
jutro choinke ubieramy gdzie mala sie nie moze doczekac a w sobote moj pierwszy scan mam,no i mam nadzieje ze sie dowiem co bedzie.
dobrej nocki zycze.

Wpadalma sie zameldowac...
Kasileczko sliczny stroik...masz talent@!!!!!

Ja tam od dawna porcjuje kurczaka...swinke tez juz obrabialam.ale to w PL.
A i kure zabilam i koguta:-p:-p
Jakos odwazna jestem...

wow juz polnoc mnie zastala...wiec spadam do mezowskiego

witam o poranku

milego dnia zycze wszystkim
witam pozna pora :)didi mam pytanie jak zamawiasz te mieso za 30 e to mozna wybrac sobie jakie sie chce? ja ostanio tzn w pazdzireniku zamawialam ze znajomymi pół swini ale ile to roboty przy tym fujj:-Dno i oczywiscie panowie kieliszek do tego hihihihi;-)i północ nas zastała .....miłego wieczorku papapa:tak:
16.gif
wiesz wydaje mi sie ze jak z nim pogadasz to bedziesz miala miesko jakie chcesz oni tam czesto jeszcze cene zanizaja jak bierzesz wieksza ilosc miesa
, a kawales swinki mozesz wybrac zobie tez z schabem alo jaki chcesz bo jak ja podziela na 4 czesci to masz rozne miesko

Dzień dobry:)
Bina-ja sobie tylko mogę wyobrażać co się teraz w stolicy dzieje:)
Ewelcia-no faktycznie odważna z Ciebie babeczka-zabić koguta???????????????????Dałaś radę przytrzymać go???????????
Idę się ubrać...Miłego dnia Kobitki

reklama
Bry:sorry2:
...Chociaż może nie:sorry2:
U nas śnieg stopniał,ale na chodnikach są takie bruzdy lodu i jeszcze mokre,że buty same jechały a ja się tylko modliłam,żeby nie wyrżnąć i już się zatrzymać:sorry2:
Bez humoru dziś wstałam,a raczej w kiepskim,od rana płaczę z mała przerwą na odprowadzenie dziecka do szkoły,oddalę się więc na śniadanie:sorry2:
biola zdaj relację ze scanu i fotkę koniecznie wrzuć,trzymam kciuki.

Do góry