reklama
didi
Fanka BB :)
Kochane ...życze Wam wszystkim wszystkiego najlepszego w Nowym Roku..oby był lepszy niż ten poprzadni...życze Wam i waszym rodzinka duuużo zdrowka...wszystkim Brzuchatką udanych 9 miesięcy oraz szczęśliwego małobolesnego rozwiązania tym które sa juz na mecie i czekaja na malenstwa... spełnienia marzen i wygranej w totka dla wszystkich 

AsienkaM1986
mama Zuzi
witam dziewczyny,
Wlasnie wstalam i mysle, wpadne luknac na forum.
My mielismy siedziec w domu ale P wyciagna mnie do sasiadow za sciane, posiedzielismy troche, posmialismy sie:-). Mnie bylo goraco i milam spuchniete, gorace i czerwone stopy
. Ale potem maz oczywiscie mnie wnerwil bo sobie troche za duzo wypil
i glupoty gadal, jak to ciezko siedziec na trzezwo wsrod samych pijacych, masakra. Mam nadzieje, wrocilismy do domu, oczywiscie w kibelku troche posiedzial, a ja stwierdzilam, ze nie bedzie mi w nocy wóda na mnie oddychal i polozylam sie do drugiego pokoju.
Ide jakies sniadanko zjesc.
Buziaki
Super ze dotrwalam do stycznia:-), termin mam na 10 stycznia ale balam sie ze na sam koniec roku urodze
.
Wlasnie wstalam i mysle, wpadne luknac na forum.
My mielismy siedziec w domu ale P wyciagna mnie do sasiadow za sciane, posiedzielismy troche, posmialismy sie:-). Mnie bylo goraco i milam spuchniete, gorace i czerwone stopy

Buziaki
Super ze dotrwalam do stycznia:-), termin mam na 10 stycznia ale balam sie ze na sam koniec roku urodze

asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Witam noworocznie
Wodę odpowietrzyliśmy:-)
My poszliśmy na troszkę do szwagra, Ania poszalała i po 21 już spała, a my sobie obejrzeliśmy film, popatrzyliśmy na sztuczne ognie i poszliśmy spać

.
AsienkoM to co możesz rodzić:-)

Wodę odpowietrzyliśmy:-)
My poszliśmy na troszkę do szwagra, Ania poszalała i po 21 już spała, a my sobie obejrzeliśmy film, popatrzyliśmy na sztuczne ognie i poszliśmy spać

AsienkoM to co możesz rodzić:-)

wiesienka123
mama Asi
dzien doberek w NOWYM ROKU!!!!:-)
Ja padlam o 23 ale o polnocy maz mnie obudzil zlozylismy sobie zyczenia, wycalowalam spiaca Asie i dalej spanie, Asia od jakiegos czasu spi ladnie wiec dzis do 8.45 pospalismy, o 5 pobudka na mleko tylko.
Milego dnia zycze i spelnienia marzen na ten Nowy Rok

ASIENKAM- to teraz tylko lekkiego porodu:-)
Ja padlam o 23 ale o polnocy maz mnie obudzil zlozylismy sobie zyczenia, wycalowalam spiaca Asie i dalej spanie, Asia od jakiegos czasu spi ladnie wiec dzis do 8.45 pospalismy, o 5 pobudka na mleko tylko.
Milego dnia zycze i spelnienia marzen na ten Nowy Rok

ASIENKAM- to teraz tylko lekkiego porodu:-)
Witam!
My wrocilismy przed 2....reszta w prawdzie zostala...ale Szym sie przebudzil po 1 z wielkim placzem....
Zab mu wyszedl.....ostatnia 4;-)wiec mamy juz 12 zabkow
Nowy Rok przywitalismy na dworze z kupa ludzi!
Bylismy na osiedlu gdzie mieszka sporo Polakow i w 3 domach byla impreza...o 24 wszyscy wyszlismy na osiedlowe rondo skladac sobie zyczenia....
Szampany cpo chwila sie laly

AsnienkaM szybkiego porody zycze w Nowym Roku;-)
My wrocilismy przed 2....reszta w prawdzie zostala...ale Szym sie przebudzil po 1 z wielkim placzem....
Zab mu wyszedl.....ostatnia 4;-)wiec mamy juz 12 zabkow
Nowy Rok przywitalismy na dworze z kupa ludzi!
Bylismy na osiedlu gdzie mieszka sporo Polakow i w 3 domach byla impreza...o 24 wszyscy wyszlismy na osiedlowe rondo skladac sobie zyczenia....
Szampany cpo chwila sie laly

AsnienkaM szybkiego porody zycze w Nowym Roku;-)
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Ewelcia to gratki dla Szymonka
AsienkaM1986
mama Zuzi
Ewelcia gratulacje dla Szymona
No rodzic moge, ale jeszcze przede mna w kolecje czeka martuska23 ona juz po terminie.
No rodzic moge, ale jeszcze przede mna w kolecje czeka martuska23 ona juz po terminie.
reklama
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Bry:-)
Witam w Nowym Roku:-)Jeszcze raz wszystkiego najlepszego
Czekamy teraz na pierwsze forumkowe dzieciaczki w tym roku,martuśki i Asienki_M
U nas lekka odwilż i zimny wiatr,brrr..Ale ponoć od 3-4-tego powrót zimy,mróz i śnieg
Radek się wyszalał przez ostatnich kilka dni na sankach za wszystkie czasy;-)
Ewelcia to Szym już piękną klawiaturę posiada
Gratki
Idę na rosołek
Witam w Nowym Roku:-)Jeszcze raz wszystkiego najlepszego

Czekamy teraz na pierwsze forumkowe dzieciaczki w tym roku,martuśki i Asienki_M

U nas lekka odwilż i zimny wiatr,brrr..Ale ponoć od 3-4-tego powrót zimy,mróz i śnieg

Radek się wyszalał przez ostatnich kilka dni na sankach za wszystkie czasy;-)
Ewelcia to Szym już piękną klawiaturę posiada

Idę na rosołek