reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejoo laski :-) yyy coś mnie łeb boli:dry: cały czas zapominam że zawsze po winie mam kaca :sorry2::cool2: nam udało się tylko polski sylwester uczcić że tak powiem hmmmm dogłębnie :zawstydzona/y::-D później poszłam położyć Wiktorka spać bo się przebudził i już nie wstałam ...obudziłam się dopiero o 4 jak młody zrobił sobie przerwę w dostawie snu do 5:30 :baffled::dry:teraz moje najstarsze dziecie(czyt.mąż) i najmłodsze śpią na kanapie a Witia ogląda epokę więc mam chyba czas zrobić jakieś śniadanko :tak: aaa i Zuzce wczoraj się przebił ząbek górna lewa jedyneczka :-)
Ewelcia gratki dla Szyma :tak:
Martuśka AsienkoM czekamy czekamy :-)

reklama
Witam!
Pauletta, Ewelcia, gratuluję nowych zabkow
My wczoraj posiedzielismy do 2, rano Emma strasznie płakała nie wiem jak dugo bo jej nie syszelismy, ciezko bylo ja uspokoic ale jeszcze zasnęła, a pozniej zaczęla wołac mniam mniam, wydawalo mi sie ze jest piąta rano bo ciemno, a to była juz 8:30

Teraz Emcia spi, a nasi sąsiedzi wiercą, mam nadzieje ze jej nie obudza
Miłego nowego roku :-)

Pauletta dla Zuzu rowniez gratulacje!!!

Mlodemu jak nie wychodzily zabki to nie wychodzily...a przez ostatni miesiac 4 czworki mu wyszly:tak::tak::-)
Lepiej to znowsil niz jak wychodzili mu 1 i 2.

Martuska hohp,hop!!!!

Moze rodzi:confused::confused:

reklama
Do góry