reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ciao!
Wpadam z Polandii. Zaraz wybieramy sie z Alutem i dziadkami na sanki!! :) Zamowilam mu takie fajowe na allegro :) Mam nadzieje,ze damy rade bo od wczoraj odwilz i chlapa zaczyna sie robic. Dni leca jak szalone. W Sylwka za minute polnoc wyladowalam w lozku u Ala bo to, jakie petardy zaczely wszedzie walic...to szok! Al na rowne nogi, w szoku...za oknem normalnie dyskoteka a walilo jak na wojnie. My mieszkamy w samym centrum Wrocka wiec jasna sprawa tam, gdzie najglosniej! Ale dalismy rade:) W Nowym Roku zycze wam samego szczescia!!!! Ja dzis pierwszy raz zamierzam sie oddalic na schopping jakis bo do tejpory nie dalam rady. Alex nie odstepuje mnie na krok...nawet do kibla za mna chodzi...Nie moze sie oswoic. Zamierzam sie wiec wymknac na jego drzemce...a mialo byc tak pieknie!! :)
To narazie lece i caluje wszystkie i kazda z osobna!!

Witam

Asienka jak tam samopoczucie?

Vika ciezko uwierzyc po Twoim brzuchu ze to 6 miesiac:-)

Paulettai Ewelcia gratulacje zabkow u pociech :-)

Tichonek jak tam urlop mija :-)

J ma dzis wolne wiec po obiadku ruszamy na spacerek sobie.Wczoraj wrocilismy do domciu po Sylwestrze i cale popoludnie odpoczywalismy szczegolnie ja bo cos brzuch mnie pobolewal co jakis czas az mi prady przechodzily,malenstwo chyba sie przekrecilo i uciska.

Witam Noworocznie
Pauletta,Ewelcia-gratuluję Maluszkom nowych nabytków:)))
AsieńkoM,Martuśka-trzymam kciuki najmocniej jak mogę-strasznie Wam zazdroszczę,e to "już-za chwileczkę":)))
Misia-udanych szaleństw sklepowych:)))
Aania-w ogóle ciężko uwierzyć,że VikamciaG w ciąży-po brzusiu;)A Ty dbaj o siebie!!!
U nas Sylwester ja zapowiedziałam-przy paluszkach...ptysiac,sałatce,bigosie,gołąbkach,de volajach,ciastkach i...balonach;)szampan też był(jest),ae go nie otworzyliśmy,bo stwierdziliśmy,że i tak żadne z nas nie lubi:p
Dziś moja"jedynaczka" 5tkę zalicza i zaraz jedziemy po prezent:)Miłego dnia Wam życzę i pa

Witam
My tez bylismy u znajomych na Sylwka i fajnie było, lecz na drugi dzień do pracy więc wczoraj byłam padnięta. Ale jak wróciłam do domu i zobaczyłam ze MAM WODE juuuuuuuuuupiiiiiiiii zabrałam sie za pranie mycie itp upiekłam sernik.
Dzis poleniuchowałam do 11 w łóżku:) Wieczorem chyba ide do Karmy bo jest impreza dla tych z industry którzy nie mogli obchodzic Sylwka bo pracowali:))
Pije sobie capuccinko (ze swojego coffee maker , L mi kupił pod choinke:)
Więc teraz Ja Was zapraszam na kawusie:)))

Misia baw sie dobrze, a kiedy wracasz do IRL
Ja sie zastanawiam nad lotem do Polski pod koniec stycznia.

Pomożcie mi bo sie zastanawiam jak lece Ryanair i nie wykupie ubzepiecznia to w razie cancelled flight czy innych opóżnień oni mi to zrekompensują czy jak to wygląda????

Ok miłego dnia

Witam!!!
No i cięć budżetowych nastał czas.
Właśnie patrzyłam na konto i jest CHB.
Myślałam, że wezmą nam 40 euro,a tu zonk 55 euro, aby było milej.
Wiem, że 15 euro to nie jest majątek, ale dla mnie w tym momencie to dużo.
Miałam do przyszłego tygodnia pieniądze wyliczone co do centa, bo zestaw opłat, a tu zonk.
Nie dostaje od nich żadnej pomocy, nawet z MC kombinują, na leki wydaję 120 euro m-cznie(dzieki drugs payment card), bo jak bym tego nie miała to mielibyśmy dług na 15000 euro-tyle kosztuje kuracja przeciwciał dla moich wcześniaków;
Pierwszy raz jestem taka wściekła na to Państwo, w piątek będzie pewnie kolejny wk... jak zobaczę mojego wypłatę.
Przepraszam, ale aż ze złości się popłakałam.

Ostatnia edycja:
reklama
Aga Natalia tulam Cie mocno:)dacie rade!
Ja nawet nie wiedzialam ze juz jest CHB...zaraz wejde na konto.
Ciekawe czy w ogole dostalam:confused::confused:

Vikamcia maly masz brzusia...wygladasz tak jakbys w ogole nie byla w ciazy!
A jak sie czujesz?
Lubiczanko a u Ciebie jak z samopoczuciem???
Wszystkiego naj dla Dadzi!!!!

EDIT
Mam i ja rodzinne na koncie ,140e ....

Do góry