reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
ja to mam większy brzuch teraz niż Vikamcia w 7 miesiącu :szok::szok:
szok normalnie :blink:

Lubiczanko o to wcale mało nie płacicie,ale ja chyba najwięcej bo 113 :baffled:
no ale opcja dodatkowa HBO + 10 zł za dzierżawę dekodera :tak:

Tichonku polecam się na przyszłośc :-D

słoneczko pięknie świeci,po obiadku pójdziemy na dwór,jest cieplej niż wczoraj :tak:

Dziewczynki-a dlaczego tak"ucinacie głowy" na tych fotach????Ja wiem,że brzusie na pierwszym planie,ale na mamusie tez milo popatrzeć.Ja się brzuchem nie będę"chwalic"bo przy VikamciG ja już powinnam na porodówce byc;)))

hehe ja ucinam głowę bo z przyzywyczajenie już jakoś:-p no i przeważnie chodze nieumalowana.. i nieogarnięta to strach patrzeć:-D:-D:-D:-D
ale chcesz moge ci na maila wysłać w całości;-):-)
to sobie popatrzysz hihihh chociaż nie wiem czy to piękny byłby widok..
a wogóle.. po co jakieś obce osoby z poza forum mają patrzeć jak ja wyglądam.. hihi wy wiecie na żywo... ;-)
więc możecie sobie w wyobraźni głowe dołożyć:-D:-D:-D:-D

no właśnie lubiczanko..
Ty się nie chowaj tylko pokaż brzuszek

Dowiedziałam, sie ze moge wypowiedziec umowe w kazdej chwili, wypowiedzenie 3 m-ce, dekoder mam na własność
a jest jeszcze taka telewizja co sie przedłuza co m-c, płacisz masz, nie płacisz nie masz, na karte, orietnujecie sie, to chyba Agusiek ma...?
Anineczko to serio płacicie najwiecej, a duzo tego HBO ogladasz ;-)

Mój Eryk niestety nie lepiej, cay czas ma goraczke i narzeka na ból gardła, wiec chyba augmentin pojdzie w ruch, tez bym poszła na spacerek ale jestem uziemiona
Poprawiam sobie humor sabatoni ;-)

Ostatnia edycja:
Asieńko-bynajmniej...ja tam się z nikim nie licytuję-trzeba umieć patrzec na siebie krytycznym okiem i ot co;)
A ja zaraz puszczę...ptaka...pędziłam pod tą górke,bo kupiłam świezutkie,jeszcze cieplutkie bułeczki i zachciało mi się-uwaga-paprykarzu...Zżarłam dwie bułki i pekam-a paprykarz-niespecjalny...Kiedyś robili lepszy:/

reklama
Asieńko ja też się nie licytuję :no: wiem jak wyglądam i inne też wiedzą :-D
ale ty mnie chyba jeszcze na żywo nie widziałaś ;-)

Lubiczanko a kupiłaś orginał ze Szczecina? :-D

Moniadan no właśnie sporo HBO oglądam,mój serial tam leci :tak:
Jakiś czas temu płaciliśmy jeszcze więcej bo dodatkowo canal+ mieliśmy,no i wybieraliśmy,który zostawic a z którego zrezygnowac i padło,że zostaje HBO.

No nic,poczytam co lepsze (polsat czy N-ka) i pokombinuję coś,ale i tak obowiązuje mnie 3miesięczny okres wypowiedzenia :dry:

Do góry