reklama
lubiczanka
Fanka BB :)
Monidan-generalnie nic...tylko ciagle te12kg nadwagi
A jeszcze do cbeebes-(???)to moje uwielbiają "pana robótke"
Pauletta-pewnie,ze się stęsknić można za dziecięciem-moich znacznie krócej nie ma a czasem najchętniej poleciałabym do szkoły żeby z nimi cos porobic
wow-fajna cena tego dekodera...to już chyba wole te swoje 90zł
))))
Pauletta-pewnie,ze się stęsknić można za dziecięciem-moich znacznie krócej nie ma a czasem najchętniej poleciałabym do szkoły żeby z nimi cos porobic
wow-fajna cena tego dekodera...to już chyba wole te swoje 90zł
pauletta82
Sexy Big Mamma
Młodsza sapie do niańki Wiktora zaraz idę położyć małż wraca z Dublina może o 22 będzie jak wiatr w plecy dostaną 
a ja obejrzę sobie rec skoro dziewczyny zachwalają
byle by tylko P po powrocie nie zastał mnie obs**nej pod stołem 

Lubiczanka to Ty ciężkie uszy masz

Lubiczanka to Ty ciężkie uszy masz

S
sandrulińska
Gość
pauletta sama bym tego nie oglądała
ale Ty w sumie twarda babka jestes:-)
moniadan pokazałam hance dzieło eryka i juz działała z tatą :-)

moniadan pokazałam hance dzieło eryka i juz działała z tatą :-)
pauletta82
Sexy Big Mamma
Uwaga zaczyna się trzymać kciuki za moje zwieracze 

EDIT:
yyyy zwieracze bezpieczne ten film dla mnie nie straszny

EDIT:
yyyy zwieracze bezpieczne ten film dla mnie nie straszny

Ostatnia edycja:
BINA66
mama z irlandii
witam,my po fantastyczno-extra wekendzie w uk.cale dniowe zakupy,popoludniu spa a wieczorkirm romantyczna kolacje we dwoje,tego wlasnie potrzebowalm,oczywiscie zakupy udaly mi sie ze hej,z ledwa bieda moglam sie zapakowac a moj mezus w walizeczce podrecznej sie wymiescil.
musze przyznac strasznie zmienilam zdanie o uk,z tego co widzialam i przezylam to nam tu w irlandi zyje sie sto razy lepiej.wszedzie dobrze ale w domu najlepiej.
musze przyznac strasznie zmienilam zdanie o uk,z tego co widzialam i przezylam to nam tu w irlandi zyje sie sto razy lepiej.wszedzie dobrze ale w domu najlepiej.
misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Ciao!!ace
Za mna busy dzien. Bylam w socjalu (4h z Alem!!!!) bo mi kasy nie przyslali....a my w doopie czarnej...i jeszcze takie cos. No i baba mi powiedziala,ze cos im sie pomylilo i ze wyrownanie dostane-a do tego czasu to co?? zeby w sciane chyba. No nic...recesja laski jest straszna. Dzis sie dowiedzielismy,ze aaron stracil prace w klubie na dobre....
Zamkneli Skeffa, Brown Thomasa, Cube, N17, ClubK!!!! Jestem w szoku!
A tak wogole VIkamciu-pokazalam twoja fote mojemu mezowi,a on na to....'Look what a sexy ass!!! Do i know her??'- bezczelny normalnie! No i szacun....jestes przede mna a ja mam taki brzuch,ze i Tichonek sie chowa!
edit-na potwierdzenie moich slow nakazalam mezowi zrobienie foty brzucha - oto on
Za mna busy dzien. Bylam w socjalu (4h z Alem!!!!) bo mi kasy nie przyslali....a my w doopie czarnej...i jeszcze takie cos. No i baba mi powiedziala,ze cos im sie pomylilo i ze wyrownanie dostane-a do tego czasu to co?? zeby w sciane chyba. No nic...recesja laski jest straszna. Dzis sie dowiedzielismy,ze aaron stracil prace w klubie na dobre....
Zamkneli Skeffa, Brown Thomasa, Cube, N17, ClubK!!!! Jestem w szoku!
A tak wogole VIkamciu-pokazalam twoja fote mojemu mezowi,a on na to....'Look what a sexy ass!!! Do i know her??'- bezczelny normalnie! No i szacun....jestes przede mna a ja mam taki brzuch,ze i Tichonek sie chowa!
edit-na potwierdzenie moich slow nakazalam mezowi zrobienie foty brzucha - oto on
Załączniki
Ostatnia edycja:
ku ku dawno mnie nie było 
Misia, tekst A niezły
moj natomiast powiedzial, ze ona w ogole w ciazy nie jest 
wspólczuje wstrzymania kasy, oni sie pomyla a człowiek musi kombinowac jak przezyc
Bola mnie kosci i ogolnie słabo sie czuje, noz kurde zaraziłam sie od dzieciakow
musze sobie cos łyknąc na noc i autosugestie zapodac i bedzie ok :-)
Sandrulinska, jak Hania zrobi to wklej zdjecie
Moj Eryk co chwile robie takie rzeczy, ale jakbym miała wszystko pokazywac to musiałabym zalożyc wątek "Dzieła Eryka"
tak robi kilka rzeczy dzinnie, a jakie ładne zwierzeta z ciastoliny robi, az czasami w szoku jestesmy z M, ja tak nie potrafie :-)
Dzieciaki w lozkach, a ja zaraz klade sie na kanapie i juz dzis nic nie robie
Good nite girls

Misia, tekst A niezły

wspólczuje wstrzymania kasy, oni sie pomyla a człowiek musi kombinowac jak przezyc
Bola mnie kosci i ogolnie słabo sie czuje, noz kurde zaraziłam sie od dzieciakow

musze sobie cos łyknąc na noc i autosugestie zapodac i bedzie ok :-)
Sandrulinska, jak Hania zrobi to wklej zdjecie
Moj Eryk co chwile robie takie rzeczy, ale jakbym miała wszystko pokazywac to musiałabym zalożyc wątek "Dzieła Eryka"
tak robi kilka rzeczy dzinnie, a jakie ładne zwierzeta z ciastoliny robi, az czasami w szoku jestesmy z M, ja tak nie potrafie :-)
Dzieciaki w lozkach, a ja zaraz klade sie na kanapie i juz dzis nic nie robie
Good nite girls
reklama