reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonku zdróweczka dużo:tak:.
Kolejny dzien,szybko leci czas,sniadanko juz zjedzone.Za niedlugo trzeba wstawic obiad dzis pomidorowa z ryzem i pałkami od kurczaka.Pozniej spacerek z mężem nad morze,dzis ma byc wczesniej:-).Udanego Dzionka.
Larcia to super ze Twoj mąż doleciał szczesliwie.
Obiadek juz mam gotowy.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam

My sobie z cora dzis pospalysmy przed 11 wstalysmy:szok: wczoraj polozylam sie przed 21 godzine pospalam i do 4 jak J wychodzil do pracy to sie meczylam zasnac nie moglam...dobrze ze jutro i pojutrze J ma wolne to bede mogla sobie podrzemac troszku :tak:

Tichonku zdrowka zycze
Asienka jak sie mieszka w nowym miejscu,juz sie przyzyczailiscie?
Lubiczanko to tzrymam kciuki za Twoj ambitny plan dnia :-)aby wszystko bylo po Twojej mysli....

Milego dnia

Tichonku na każdą paczke fajnie sie czeka, miłego oporządzania ciuszków:)
A mnie normalnie nosi coś bym zrobiła gdzieś pojechała... L idzie do pracy i wróci o 22 oj dużo czasu...:)

Aaniu-jestem zmordziona...no więc juz powiem-bo i tak nic z tego nie będzie...Postanowiłam dziś zając się moim ugorem za domem-a konkretnie jedną jego ścianą-chciałam przekopać i zrobić sobie tam jakiś skalniaczek-ale po przekopaniu stwierdziłam,że jest zbyt stromo:((((A dla mnie spanie do 8mej to sukces i święto...
Gliwa-lecą te dni jak szalone.Miłego spacerku z małżonkiem
Tichonek-faaaaajnie Ci...Niedługo pewnie sama poproszę J żeby mi zwlókł ze strychu kartony z ciuszkami-też wybiorę coś na "juz"...Ale najpierw jakąś komodę dla Szkraba muszę upolowac:)))

kamcia zyje zyje :-)

Moj M dolecial szczesliwie na miejsce. Troche sie martwilam, bo mial Arabow na pokladzie i odrazu mialam jazde w glowie, ale nikt nie wysadzil samolotu hehe :-) Wiec teraz luzik i relaksik. Auto wyczyszczone, pogoda dopisuje, az chce sie zyc :-)

hej!
wrrrr u nas choroby ciag dalszy.... bylam u lekarza z Norbertem bo w nocy plakal ze go ucho boli i dzis okazalo sie ze oczywiscie zapalenie ucha:wściekła/y:, nadal antybiotyk a juz kilka dni bylo dobrze.........:-(a tu taka ladna pogoda, ze sie w domu nie chce siedziec.
kamcia,larcia-oby Waszych dzieci nic nie dopadlo po wczorajszej ich zabawie na ogrodzie;-)
lece obiad gotowac :tak:

helloł

lubiczanko :szok: skopie to ja Ci du**** juz niebawem! oszalałas czy jak. Boszzzz. A powiedz no mi kochana byliscie na tych kręglach?? i jeszcze mi powiedz:-D pisałaś ze fajnie ze juz za 3 dni weekend - ale to tylko czwartek wolny a piątek normlanie- przyjamniej i nas :eek:

Tichonkowa
o tym juz w radio bylo jakis czas temu i w gazetach tez- niemniej jednak- tragedia...
a tak badełej - proszku Ci styknie ? :-p:-D

rano nieciekawie bylo za to teraz calkiem przyjemnie. czy tylko ja ma hopla na punkcie wieszania prania na dworze czy moze ktos jeszcze? :sorry: no tak lubie ten zapach świeżego prania ze uhhh:cool2:

oczywiscie znowu mam febre :dry: wykończy mnie ona- a jak nie ona to na pewno dziecioki a jak nie one to G na bank :cool2::-D:-D

miłego laseczki

Margaritta przecież widziałaś,że proszku kupiłam właśnie cały karton w promocji więc spoko:-DA radia i gazet u mnie niet:no:Pierwszy raz dziś o tym czytałam:sorry2:
Boszsz...jaka jestem wypompowana tym przeziębieniem:dry:
Radek jutro ma paradę w szkole,muszę go przybrać jakoś:sorry:...A i wolne też ma tylko w czwartek:tak:U nas w Swords pierwszy raz w tym roku parada będzie:tak:No ale się nie wybieramy:sorry:
Ale mi pachnie znów dzidziusiem w domku,tralala:-)

reklama
Witam

Krzyż mnie boli...czy to już ten wiek? :eek::-p:-D

Pogoda super,zaliczyliśmy już plac zabaw,ale nie długo bo Matt coś strasznie cherla i cherla. :dry:
Klientkę z samego rańca też ufarbowałam i takie tam.
Kawkę już wypiłam to coś bym porobiła,ale co?Może sobie truskaweczki w końcu posadzę w donice :dry:

U nas jest wolne czwartek i piątek ,tak więc luzik :-) Na paradzie moje dziecko będzie parodiowac za rok,tylko jutro ma green day w szkole,kapelusz z brodą już zakupiony :-)

Tichonku miłego pranka :tak:
A o tej babce już w zeszłym tygodniu czytałam :dry:

Lubiczanko nudzisz się widzę? Zostaw ten ogródek landlordowi...choc łatwo mi się mówi bo sama bym była niecierpliwa.Choc dalej cierpliwie czekam na dokończenie tej szopy,która jak na razie szpeci mój ogródek:eek:

pozdrawiam resztę dziewczynek :cool2:

Do góry