reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
ja zdecydowanie pamiętam ze rodziłam w skarpetkach.U mnie skarpetki prawie zawsze na kończynach,bo zmarzluch ze mnie..;-)
idę oblookac dzieło Tichonka;-)
edit:Tichonek good job!Mi tez ten zielony pasuje,tzn. mnie nie razi:no:
moniadan-skąd ja to znam:confused2:Wiktoria takie rzeczy zmajstruje w kompie ze mi schodzi chwila żeby to odkręcić :eek: Jednym przypadkowym (a może nie:eek:) kliknięciem :confused2:.Oby i Wam się udało 'naprawić'

Ostatnia edycja:
Tichonku pięknie ci idzie mi nawet ten zielony sie podoba :-)
Emma nacisnela cos na pilocie i nie mam tv wrrr ale jestem zła
A wlasnie prosto w serce sie zaczyna
Jak ona to zrobiła nie mam pojęcia dekoder przestał działać

Dopiero się rozkręcam:-D
Anineczko czy możesz już przerzucić spis treści Kasi do mojego tematu?Bym se porządek zrobiła:tak:A potem pomału pododaję resztę,która jeszcze nie zaksięgowana:-D:-D
Margaritta trzymam kciuki:tak:Powodzenia na egzaminie &&&
A jakbym jechała dziś na porodówkę do wrzuć mi do auta w przelocie kawałek torta a nie będziecie się sami raczyć:-D

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny,
tak was troszke podczytuje i przypomnialo mi sie ze rodzilam w skarpetkach ktore w szpitalu mi zalozyli (na zylaki niby) i maz musial zmywac lakier z paznokci bo musza widziec czy czasem nie beda siniec w czasie porodu,
no i powodzenia zycze przy porodzie:)oby szybko poszlo:)

Tichonku teraz z tymi kolorami lepiej :-)
Już napisałam tam,że do twojego postu się nie zmieści (może byc tylko 1000 znaków) tak więc nowe posty poszły,ale kurcze chyba nie możesz ich edytowac?:eek:
Jeśli nie,to na GG Ci wyslę ;-)

reklama
Anineczko,nie mogę edytować:no:A chciałam tak ładnie wszystko poukładać alfabetycznie i w takich samych kolorach:sorry:
Ale wiem...skasuj tamte swoje posty jak możesz a ja po prostu skopiuję ten spis treści od Kasi i przerobię po mojemu:tak:
W Polsce wiem,że nie pozwalali malować pazurków bo w razie czego patrzą na nie czy sinieją ale ja chce tylko bezbarwnym malnąć :tak:
Aniaa przepis wrzuć normalnie na wątek przepisowy bo ja tylko spis treści robię więc go tam odnajdę szybciej niż tu:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry