reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Ewelciu-pewnie,że mozna piec ciasta:)Tylko na mniejszą temperaturę ustawiasz:)Np gdy zwykle piekłaś coś na 190stopni to z termoobiegiem nastaw na170:)))i czekam na zdjęcia
Biola-no masakra z tym lekarzem-skąd ja to znam...w ciąży u gp byłam tylko 3 razy na początku,bo albo nie mieli miejsca ,albo własnie czekałam jak doopa a każdy kto przylazł po mnie właził pierwszy:wściekła/y:A ubezpieczalnia-bez komentarza:szok::wściekła/y:
Tichonek-no właśnie nie:/ale myślę,myślę...jak P po powrocie do pracy?
Didi-no dzielna jesteś!!!chociaż jeśli o teściową chodzi to ja nic tylko cały pobyt jęzor zagryzałam;)))
Vikamcia-jak dzieci pozwalają to staram się wykorzystywac jak najbardziej konstruktywnie czas:)A pozwalają:)))
Barmanka-do usług:)))A cóż to się stało,że NK skasowałas?specjalnie dla Ciebie fotka;)
GEDC0879.jpgGEDC0882.jpgGEDC0883.jpg
U nas już po pogodzie-szaro się zrobiło i na deszcz tylko czekac:/Dostałam list z sociala,że w poniedziałek mam iść na rozmowę-jakiś kurs czy cuś mi chcą zaproponować...Jak myślicie-z dziećmi mogę pójść czy lepiej singiel?No i pospały się moje Szkrabki-idę coś na obiadek wykombinować...tylko jak tu coś z niczego zrobic;)
pencil.png

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie przy kawce,

Barmanka - fakt, przy naszym DVD był mały problem z zamontowaniem w aucie, bo szelek nie było, ale mój mąż na takich szelkach samoprzylepnych je zamocował na zagłówku, a co do panelu, to na tym czarnym jakby spodzie sa przyciski dotykowe, a oprócz tego jest pilot. Ja w samochodzie steruję pilotem.

lubiczanka - słodkie maluszki i super wózek macie!!!! Miłych spacerków.

No dobra, u nas ładna pogoda, to zmykamy na spacerek - do później!!!

Ostatnia edycja:
ja tak na szybko...pisze od kolezanki...
wiem ze juz pialyscie duuuzo o ospie,ale jakos nie zakodowalam tego w mojej mozgownicy!
co stosowac na ospe?
co mozna w aptece kupic bez recepty?
kolezanki corka ma ospe

Witam

No i zapomniałam śmieci wystawic :wściekła/y:
Kasiuleczka ha ha ja to dziś do 10:40 spałam :zawstydzona/y: tylko mnie odgłos śmieciarki obudził :sorry2: ale już nie zdążyłam jej zatrzymac by wywiozła me śmieciska :blink:

Antek już wraca z tatuśkiem :-) jeszcze tylko zahaczą o aptekę,jakiś antybiotyk musi brac jeszcze.
A i dziś przyszedł list,że ma zaległe szczepienie na 8 sierpnia i pupa,trzeba znowu odwołac :baffled:

Barmanko no zimą to poszaleli my z rachunkami,był i taki gdzie i 4 stówki poszły :baffled: no ale chata dośc spora i mąż mój eksperymentował bo ktoś mu powiedział,że jak ogrzewanie chodzi non stop na najniższym stopniu to i rachunki niższe....tiaaa :wściekła/y:

Ewelcia a ile farby wam na przedpokój poszło? Bo widzę u nas promocję na 10l Duluxa matowa za 19.90e tylko,że to biała farba...ale tak sobie myślę,że na przedpokoju może byc biała,ważne by odświeżyć :dry:
U Antka trzeba jeszcze raz pomalowac bo 2,5l to stanowczo za mało,tylko na jeden raz starczyło.Za to u Matta już skończone,właśnie nowe naklejki poszły w ruch :tak:

Biola współczuję,co za chamstwo :baffled:

ewelcia z tym duchem M.Jacksona to się kiedyś już tłumaczyli,że to pracownik jakiś koło lampy przechodził i cień zrobił ;-)

idę po kawkę.

Witam
Czytałam Was ale czasu pisać nie miałam. Praca , imprezy i pomoc koleżance i tak mi zleciało ostatni dni..
Anieczko dzielnego masz synka, super że już po wsystkim.
Lubiczanko bryka niezła dla twoich maluszków:))
Ten pan na tapecie to niczego sobie hihihi

no i Kamcia się odnalazła:)))Widzę harmonogram napięty;)
Anineczko-no witam w klubie...z tym,że my w sobotę mieliśmy wystawić kosze i zapomnieliśmy(zazwyczaj w poniedziałki biora,a jak wypada bank H,to w poprzedzajacą sobotę)-ech;)
Dranissimo-a no kosmiczny,ale jaki poręczny i wygodny:)
Katrina-no niestety nasz spacer odwołany,ale oby Wam pogoda dopisała:)

Lubiczanko ano P wczoraj pierwszy dzień zaliczył i od razu do 20:30:sorry2:,nie wspominając,że w czasie urlopu był na firmie z 5 razy chyba:wściekła/y:
Ewelcia ja Mattowi smarowałam krosty maścią Fucidin:tak:,dostępna bez recepty:tak:Kąpałam raz na dwa dni w niczym szczególnym,po prostu szybka kąpiel w normalnym płynie dla dzieci:tak:

Kamcia to szaleje bez syna ;-) Ale już niedługo :tak:

Lubiczanko na całe szczęście mam tutaj sąsiada,który pracuje w tych śmieciach i się trza do niego uśmiechnąc to mi wywiezie na swojej przyczepce :-D
Tak to M ganiam za to,że zapomina bo to jego broszka,a tutaj proszę,sama zapomniałam :zawstydzona/y::sorry2::-D

reklama
Ewelcia my uzywalysmy ViraSoothe tez bez recepty.:-)

no obiadek na dzis podszykowany, tylko wstawic, nio i na jutro mam ambitny plan pierogi z kapusta i grzybami i wlasnie farsz wstawilam jutro lepienie :baffled:

Anineczko ha ha ale ty w ciazy a ja nie!! Zresztá jak bylam to przed 11 z lozka sie nie wychodzilam ha ha ha.

Do góry