reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Nowy folder1.jpgno dobra pochwale sie swoimi chlopakami a tak swoja droga zgadnijcie ktory to Kacper i Nikolas na cz-b zdjeciu??Nowy folder.jpg

Biola po lewej Kacper ale fak podobni sa do siebie

Wyszlam do ogrodu a moja Natalia w fryzjerka sie bawila :wściekła/y: loki sobie poscinala :szok:
:szok::szok::szok::szok::-D:-D OMG!Dużo tego ścięła?:-D:-D
Tak,Biola moim zdaniem też z lewej Kacper:tak:Ale podobni bardzo i niestety musze Ci powiedzieć,że tak jak i u mnie dwóch syneczków tatusia a mojego dziecka znów nie ma:-D:-D

Aniu o jejku, a da się je uratować, znaczy tak podciąć, żeby bardzo nie było widać?? My nożyczki to wysoko na szafie już od dawna trzymamy, bo nigdy nic nie wiadomo, jak Ania wszystkie szuflady już otworzy

Wiesz az tak mocno na szczescie nie obciela ale troche widac musialbym wszystkie wlosy jej do uszka obciac ale w kucyku jak ma zwiazane to nie widac:tak:

Ja jej dawala nozyczki ale takie dla dzieci a dzis wyciagnela z szuflady nawet nie wiem kiedy jak weszlam do salonu to mi tylko powiedziala mama patrz :tak:

Tichonek tyle ile dosiegnela :tak:

Co za pogoda ciemno i pada :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry