reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Tichonku nie mam,ale mysle ze po glebszym przestudiowaniu tej diety napewno da sie cos wymyslec...i napweno ciezko nie bedzie:)
ja ja wydrukuje pozniej i popatrze dokladnie:)

Kurcze co za pogoda:wściekła/y:.
Tichonku zdróweczka dla Was.
Margarita witamy,super że wczasy sie udały.:tak:
Biola super masz syneczków,podobni do siebie.
Aniaa to Natalia w fryzjerke sie dziś zabawiła,może i nią zostanie w przyszłości.:-)
Wekeend sie zbliża wreście,w sobote jedziemy na sesje z Igorkiem:-)a w niedziele może jak bedzie pogoda to chcemy sie wybrać na Belfast :-).
Sałateczka zrobiona,pranie ostatnie się kręci spijam kawke i ide posprzątać w pokoju.

ale pogoda, zimno jak nie wiem co,brrrrrr, wieje i pada,N z przedszkola wrocila jakas zmeczona, jak sie polozyla na kanapie tak zasnela.
Margaritta-witam,witamy, fajno, ze wakacje sie udaly.
ania-no to pieknie, dobrze, ze wszystkich loczkow sobie nie ciachnela
asienkaR & asienkaM-ja osobiscie wolalabym sie spotkac w przyszlym tyg, moze i margarita sie tez wybierze???
biola-super chlopaki

Dla mnie przyszły tydzień może być,o ile się wykaraskam z przeziebienia i Matta nie rozłoży:tak:Poza środą każdy dzień,najlepiej rano,żebym mogła najpóźniej o 12:30 wyjść po Radka:tak:
A ja Margaritty pytałam ale mi nie odpowiedziała:-p

bozysz jak ja nie nawiidze tych reklam jak mi wyskakuja ajeszcze zawieszajacy sie net placimy 60e niby jest 24 mb a tu szwagier mi sprawdza a jest cale 8:wściekła/y:co za oszusci:(((((
dziewczynki jak zwykle zgadlyscie bo moj R mial problem:-D
kurna co jeszcze chcolaam i nie poamietam pozniej sie odezwe jak poloze chlopakow:))

hejka dopiero teraz Was cos troszke podczytalam bo caly dzien migrena mi zyc nie dawala,tabsy nie pomagaja,przechodzi na chwile i potem znowu napierdziela:baffled:A dopiero co wczoraj Larci mowilam, ze ze 2 miesiace juz mialam spokoj no i wykrakalam :angry:
biola-uroczych masz syneczkow :happy: Kacperek jest troszke okraglejszy na buzi ale i tak podobni bardzo do siebie :tak:
ewelcia-moze napisz cos o tej diecie na odpowiednim watku ;-)
Aniaa-dobrze, ze nie wszystkie wloski sciela :tak:
Margaritta-tylko pozazdroscic takich wczasow;-)dobrze,ze odpoczeliscie tylko powrot do codziennosci moze byc ciezki:-D
Wilwia-ojjoj to zaciskaj nogi coby do niedzieli wytrzymac:-D a tak na powaznie to faktycznie dzidzia moze sie szykawac do wyjscia, no to juz tuz,tuz.Tobi bedzie pod dobra opieka, nawet nie zalwazy jak to wszystko szybko minie i wrocicie do domku;-)wiec sie nie martw na zapas. A jakie imie wkoncu wybraliscie??
lece na NW ;)

marcysia ja Ci moge przeslac na meila ta diete,sama nie wiele moge o niej duzo "powiedziec"bo nie stosowalam...

zimno jest caly dzien...bylismy na malych zakupach a pozniej mialam isc z mlodym na jakis krotki spacer,ale jednak zostalismy w domu..moze jutro:)

reklama
Hej. Dziewczyny, mialyscie moze tutaj skan biderek u Waszych dzieci? Wiecie jak to tu wyglada i czy sie buli za to? ;-)

Acha, dostalam tez jakies pisemki z CB do wypelnienia, o jakies glupoty pytaja - po co im to? Nic sie nie zmienilo u nas. To samo bylo na poprzednim formie :-)

Do góry