reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Moniadan- najlepsze życzenia Erykowi!
Wiesienko- Asi również wszystkiego najlepszego!
Julianku- 3mam i ja kciuki za Twoje zdrowko!

Wybaczcie ze tylko tyle ale padnieta jestem. Cały dzien na najwyższych obrotach.

Miłego weekendu!

Właśnie do mnie dotarło ze 2lata temu równie padnieta byłam o tej porze,z tym,ze z bólu straszliwego :p.
A o 2.45am tuliłam juz Wikcie <3 :-D

Ostatnia edycja:
reklama
witam :-)
wilwia szybkiego porodu zycze ;-)
Tichonek zdrowka dla was, oby zabki wyszly bezbolesnie :tak: Matti sliczny!! nie mamy konkretnego celu, i tak w tym miesiacu mamy wydatki, tesciowka, urodziny mlodego...itd. sie przyda :tak:
moniadan fajny prezent mlodemu zrobiliscie, tym bardziej ze sie nie spodziewał, STO LAT dla Eryka! ;-)
anineczka zdrowka!! szkoda kici :-( za skapa jestem zeby całosc postawic :-D puscilisny na dzis tez, ale nie udało sie wygrac :dry::growl:
Ewelcia to sie posilowałas dzisiaj :sorry2:
Kamcia zdrowka!!
Aniaa to super ze sie udało, wrzuc fotki jak odbierzesz :blink: bezbolesnego zabkowania dla Lenki
Wisienka Sto lat dla corci!!
Margaritta superzdjecia, to słonce, i basen:rolleyes:
Barmanka wierz mi, mam pojecie :-p tylko 2 kg??:-D moja bardziej sledziowa jest, wiec sie nie "zatka" :baffled: moge tylko na osci liczyc :-D nie no tak ogolnie to super jest, tylko ta gadka w kołko :crazy: asle teraz bedzie na "moim terenie ":evil:
Madbebe dla Wiki buziak na jutrzejsze urodzinki :tak:

Julianku trzymam kciuki, i oby tym razem sie udalo!!

u nas tez bezpiecznie
zakupki zrobilismy, Ewelcia dzieki za pyszna kawke ;-) mlody zjadl i padł

milego weekendu

Aurelia ja dizekuje za szybkie odwiedzinki i za ...wiesz za co;-):-)Ty wiesz jak mi humor poprawic:-)tylko jak ja sie odwdziecze teraz?
Moj m rowniez dziekuje;-)
Posiluje sie jutro:-pjeden dzien mnie nie zbawi;-)

ewelcia daj spokuj :rolleyes2: nie ma za co. a posiłowac sie w sypialni mozesz dzis :-p

a to mój mały prawie samodzielny :-p IMG_5044.jpg

Ostatnia edycja:
witam was wszystkie, pierwsza jestem:szok: Moja Asia jeszcze spi:tak: a ja nie moge
dzieki serdeczne za zyczenia:tak::-)
Madbebe- najlepsze zyczenia na Wiktorii, samych pogodnych dni, zdrowka i usmiechu:happy:
My dzis do lekarza musimy jechac Asia kaszle od kilku dni, ale taki kaszel ze jak ja zlapie to az na wymioty ja zbiera, ale goraczki nie ma, zjada wszystko nie wiem o co kaman. Ja po weselu nog nie czulam, ale sie wyszalalam, jak bede miala jakies foty to wrzuce;-)
Margaritta- urlop widze sie udal, super ze wypoczeliscie:-)
Anineczko - przykro mi:-( z powodu kotka
moniadan- wszystkiego naj....dla Eryka, zdrowka:-)
Tichonek- zdrowka zycze;-)

Ostatnia edycja:
Witam
Wiesieńko-z poślizgiem,ale najlepsze życzenia Asience!!!!
Madbebe-z okazji drugich już urodzinek Wikusi tego aby nawet w najbardziej deszczowy dzień w jej serduszku świeciło słonko:)))
Ewelcia,Aureliamarcel-ooooo-gdybym wiedziała,że się kawkujecie to bym z familią dołączyła...bo wczoraj akurat w Carlow nabywaliśmy autko dla J do pracy:)))
Mikimauro-strasznie jest czytać takie rzeczy:(niestety takie sie dzieją a i ja wesprzeć mogę Księciunia pozytywnymi myślami,modlitwą,i kciukami zaciśniętymi z całych sił-oby udało się przezywciężyć"dziadostwo":))))))))))))))))))))))))
aaniu-czekam na zdjątka:)
A mnie rozłożyło na maksa-supppper poprostu:/Połamało mnie,a rano nie byłam w stanie słowa wydusić z garła(teraz jest ciut lepiej)...to jednak jedno z dwóch poważn iejszych przeziębień,jakie doświadczam dwa razy w roku:(((Ale i tak uśmiech od rana.A Wam miłego weekendziku:*

reklama
Do góry