reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam
Mikimauro-jestem sercem z Juliankiem:tak:wszystko będzie dobrz-nie wyobrażam sobie,że mogłoby być inaczej
Kamcia-to czekamy na Waszą poprawę i zapowiedź odwiedzin:)
Gliwa-to kiedy nadabć zaczynasz?
Aaniu-gdzie jesteś?
Marta-dawaj Młodego;)
Kasiuleczka-miłej wizytki w socialu na podpisie;)))
Katrina-a Ciebie gdzie wcięło?Nic nam się nie chwalisz jak wycieczka się udała...
Miłego dnia Dziewczynki

Witam się:-)
Widzę,że nowa wersja forum wgrana,znów trzeba się przyzwyczaić,ale jest w porządku tylko buźki trochę wolno wskakują:sorry::tak:Ewentualne błędy czy problemy pewnie w trakcie użytkowania się wychwyci;-)
Mikimauro i ja trzymam mocno kciuki za Juleczka:tak:Okropne,jak sobie pomyślę,że być może teraz przechodzi operację:-(Oby tylko w tej optymistycznej wersji:-(...Nie ma sprawiedliwości na świecie:no:
A ja obiad sobie podszykowałam,pranie jedno złożyłam,drugie się kręci,ozdoby halloweenowe powyciągałam,jeszcze odkurzę i prawie fajrant:-)Tylko muszę poczekać,aż Matt wstanie ale jak na razie to jeszcze miauczy w łóżeczku i nie może zasnąć:confused2:
Dziewczyny powiedzcie mi kiedy kupić i wyciać dyńkę tak,żeby do Halloween wytrzymała i nie zgniła?
Gastone piekne suwaczki
:-)Widzę,że i Ty na Aguagu się zarejestrowałaś,fajne miejsce,co?:-)Awatarek też masz świetny:-)Zdrówka:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam

Ohoho jakie zmiany na forum :eek:

Tichonku a nie sądzisz,że jeszcze za wcześnie na dynie?
Fakt,że pod koniec miesiąca będą już te przebrane,a w radio mówili,że ponoc w tym roku dyni będzie mało i małych rozmiarów bo pogoda nie dopisała.
Ale ja kupię tak na tydzień przed hallowen właśnie po to by nie zgniły :sorry:
Dziś też będę ściągac ozdoby ze strychu,coś tam już chłopakom poprzyklejałam na szyby,jeszcze pajęczyny trza utkac :-D

Kamcia mam nadzieję,że dla siebie nie kupujesz kostiumu :confused2::-D
Bo ja w tym roku już nie będę sexi policjantką...raczej pączkiem w maśle :cool:

Do góry