reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanko wszystkiego najlepszego
Madbebe fajna ta chatka i tyle drewna, normalnie przypomniala mi sie dzialeczka rodziców cala w drewnie.;-)
No ja tez przepis na zycie ogladam, swietny jest i jedyny serial jaki ogladam.:-)
MartaF ha ha chyba sie do Was w tym swietowaniu dolacze tyle ze ja na odleglosc:-pmoja Oliva tez wkrotce obchodzi urodzinki 15listopada, chyba czas myslec o jakims torcie:baffled::baffled:
Barmanko zdrowka

reklama
Anineczko-dlaczego spóźnione-przed północą pisałas;)))co do J-mam inne wyjście jak wybaczyć:-D
Witam porannie-dziś od 5tej na nogach,ale w kuchni poogarniałam,śniadanko każdemu przygotowałam i siadłam;-)
Dzieki raz jeszcze Wam za życzenia:)
Madbebe-masz rację z tą przeprowadzką-lepiej się wstrzymać...tylko czy ta chatka na Was"zaczeka"???
Ewelcia-ale masz lwicę spryciulę
Marta-co do tych urodzin-nie będziemy się Wam wcinać w świętowanie raczej...no wiesz goście do Szyma przyjdą,ale spooookojnie-buziak
Kasiuleczko-no dokładnie Szymuś Marty ma urodzinki 15go:)))
Gliwa-jak tam?Jak Aani nie ma to pewnie Ci tęskno do wspólnego kawkowania?
Wiesieńko-jak miło Cię "widzieć"
Dranisimmo-a to zdziercy!!!Faktycznie sprawdź u xsiędza...albo na allegro zamów-z pewnością z przesyłką nie bedzie aż tak źle jak w tutejszych sklepach:szok:
No nic to-woda sie zagotowała idę sobie zaparzyć herbatkę...Miłego dnia Wam

Dranissiomo szkoda, że nie mówiłaś, bo kupiłabym tutaj i potem ci wysłała, zresztą ja sama też nie pomyślałam:cool2:

Lubiczanko spóźnione ale szczere życzonka, wszystkiego co najlepsze, spełnienia nawet najskrytszych marzeń i pociechy z dzieciaczków :)

wpadłam na chwilę jeszcze bo się w miarę odrobiłam, musiałam spakować jeszcze jeden karton i wyszło 20kg :szok: no ale cóż jak mus to mus :sorry2:
odezwę się pewnie wieczorkiem jak wyląduję i znajdę chwilę dla siebie :)

Witam

Ewelcia no hydraulik wyjechał z domu,ale nigdy nie dotarł.No już takiego ściemniacza to świat nie widział,potrafi zaginąc 10 metrów od drzwi,taki magik.
Już mam dośc,czekam do piątku na niego,jak nie to M swojego znajomego weźmie i ładną fakturkę wystawimy landlordowi.

I jaką pralkę kupujecie? Nie znam się na tych firmach.Nigdy nic z Bush nie miałam.:sorry2:

Lubiczanko no w zasadzie to nie spóźnione :-D
Że też Ci się spac nie chce.Ja chodzę już o 22:30-23:00 a to dla mnie bardzo wczesna pora,wstaję o 8 i jestem niewyspana.
Już nie wspomnę o tym,że jak śpię to mnie całe ciało boli :szok: normalnie czuję się jakbym miała odleżyny,czy to wina ciąży??

Witam
Chyba ładny dzień sie zapowiada:)
Ewelcia my mamy wszystkie sprzęty z Hotpoint i z pralki jestem zadowolona:)
Madbebe powiem Ci że oglądam chaty od dłuższego czasu i są swietne domki tylko za Galway, także w końcu trafi sie coś super:)
Ja mam swoje seriale , i nagrywam wszystkie bo w ciągu dnia mi szkoda czasu, a wieczorem Oli śpi więc jak siądę to przynajmniej przewijam reklamy i oszczędzam z godzinę na nich:))

Witam.A ja dziś jakoś bez chumorku,nic mi sie niechce i wogole wszystko mnie drażni.
Lubiczanko jo racja tęskno za kawkowaniem z Aniaa :tak:
Wisieńko miło Cie widzieć.
Anineczko to masz przeboje z tym hydraulikiem,niezły ściemniacz.
Miłego Dzionka.

reklama
Witam się:-)
Pogoda wreszcie piękna:tak:Sufit wysechł:-p
Ja się wczoraj napociłam nad tym esejem a P wieczorem mi powiedział,że raczej nie da rady dziś wrócić przed 19-tą:confused2:Zapierdziel w pracy ma:sorry:
Za to przyniósł na pocieszenie fotelik Halfords Ireland | Britax First Class Plus Child Car Seat Jet Kolega z pracy sprzedał nam ca 50E:-)Taki sam jak w linku,tylko czerwono-czarny:-)Ale się cieszę:tak:
Baby szczęśliwej podróży:tak:

Do góry