reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
lubiczanko wszytskiego naj ...

oki spadam .. dobranoc :-)

nie mam czasu ostatnio poniewaz ciągle mamy coś w planach i prawie nigdy nas nie ma w domku a jak już jesteśmy to nie nadążam nadrabiać wszytskiech wątków ..

Ewelcia oby pralka jak najdłużej służyła
Gliwa to się jeszcze zgadamy dokładnie w sprawie kawki
Baby świetnie, że lot udany
Katrina śpij sobie, śpij ile potrzebujesz
Aniaa a to niespodzianka, super
Aureliamarcel gratki dla Marcela za te zębiska, moja Zuzia zatrzymała się na 2 i tyle, już niedługo będzie trzy miesiące od ostatniego co jej wyszedł:confused2::sorry:
Tichonek dobrze, że przestało padać i sufit podeschnie;-), o troche odpoczniesz od angielskiego:shocked2::-p

A u mnie nic ciekawego. Obiady, sprzątanie, prasowanie, zabawy z Zuzia, spacery.
Zuzia prawie oswoiła się ze swoim kącikiem

Bajo miłej nocki

ViKamcia buziak dla Emmy na jej 6 miesięcy. Jak ten czas leci. Wszystkie dzieciaczki szybko rosną i miesiąc za miesiącem ucieka

Ostatnia edycja:
Asienka - szczerze mówiąc dzis to najchętniej przespałabym cały dzień, ale tak się nie da - Alinka potrzebuje nadzoru (jest przeziębiona i nie chodzi do przedszkola), a poza tym obowiązki pracowe... co prawda mój kochany mąż jeździ za mnie do pracy i szykuje mojemu bossowi śniadanko, a potem mój szef przyjeżdża do nas na obiady, ale trzeba i zakupy zrobić i upichcić... ale popołudniami staram się godzinkę przespać.

Witam

Katrina zdrówka dla Alinki
Aurelia u nas nie ważne czy ciemno to Zuzia spokojnie nie poleży:sorry2:, chyba że zaśnie, ale jak zaśnie po mleku to potem w dzień ma jedną drzemke i ja nic nie zrobie:baffled:.

Zuzia siedzi i bawi się, zjadła kilka flipsów popiła wodą z soczkiem malinowy. Ale znając ją to zaraz jej się znudzi będzie wołać mame do zabawy

Witam się!
Nie pospałam dziś,znów mi pokrzywka wróciła:-(Myślałam,że wścieku w nocy dostanę:-(Znów mnie lekarz czeka:sorry2:
Matt drzemie,Radek w szkole,na obiad dziś tylko zupa,nie chce mi się nic robić:baffled:
Lubiczanko dawaj fotę:tak:Radek nie ma w szkole jako takiego balu,tylko jutro ma przyjść do szkoły przebrany:sorry2:A tak:maski to on sobie nie da na buzię założyć a pomalować go na kilka godzin to też się boję,żeby jakiejś wysypki nie dostał,wystarczy,że matka ma:baffled:
Malnę mu więc tylko lekko sine oczy i tyle:-DA w poniedziałek,na chodzenie po chatach zrobię pełniejszy make-up;-)
Od przyszłego czwartku w Lidlu bożonarodzeniowe pierdółki
:tak:

Ostatnia edycja:
Melduję się.
Mężowy pojechał samotnie na zakupy a ja - jak widzicie - grzeje się w pod kołderką
:sorry2::-D
Wczoraj postanowiłam odwiedzić gp, powiedziała co mogę brać, więc się kuruję. Marcelowi już prawie przeszło, tylko ja się bujam jeszcze:baffled:

A nie powiedziałam Wam - ciocią zostałam.
:tak: Naszym najbliższym znajomym urodziła się córa (niby 2,5 tyg wcześniej ale waga ok - 3400 - wzrost też - 54cm - więc dzidziuś donoszony). No i kuśwa nie pojadę w odwiedzinki bo jak z takim kaszlem:baffled:. Że nie wspomnę że jeszcze zaległe urodzinki mamy.:-(

Marcelito też jutro ma przyjść przebrany do szkoły, strój ma, ale czy da go sobie założyć to się okaże. Mam nadzieję że tata go przypilnuje z tym i porobi kilka fotek w szkole - bo ja kurka blaszka jutro wyjątkowo idę do pracy.

Tichonku a o której zaczynasz poniedziałkowy spacer po cukierasy?
Ja się musze jakoś z sąsiadką umówić by nasze dzieciaki poszły razem, choć my pewnie tylko na jakieś pol godzinki wyskoczymy, wątpię by Marcel chciał dłużej chodzić... No ale - dobre i te pół godz, niech się uczy o co lotto
:tak:

Witam dziewczyny
Jak tam przygotowania do halloween ? Kuba nie może się doczekać jutra, gdyż jutro mają luzny dzień i wszyscy będą przebrani za potworki.Młody wymyślil sobie pirata zombii a jak wasze dzieci?:-)
Tichonek
co to za pokrzywka Cię męczy ,alergiczne?
Nie mam pojęcia co dzisiaj ugotować na obiad ...może macie jakieś pomysly?
Najlepiej coś co robi się szybko z góry dzięki.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry