reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

Dorka no właśnie najgorsze,że nie wiem skąd się ona bierze:no:Pierwszy raz dostałam w sierpniu i ciągnęła się ponad 7 tygodni:szok:Jakoś z GP ją zaleczyłśmy,miesiąc miałam spokoju i znów wróciła:-(Myślę,że jestem przebiałkowana bo na Dukanie byłam a od kilku dni jadłam orzechy i może to teraz od nich,już sa ma nie wiem:no:Nidy w życiu nie maiałm na nic uczulenia:no:Teraz jest jeszcze gorzej bo ostatnio miałam tylko od kolan w dół a dziś w nocy i na rękach,na plecach i nawet na tyłku:-(Nogi całe,już mam dość:no:
Barmanko,myślę,że się zbierzemy ekpią z dzieciakami około 17:00:tak:Z soboty na niedzielę zmiana czasu więc powinno już być ciemnawo;-)

reklama
Witam

Tichonek wspolczuje pokrzywki
Dorka witaj:-)ja dobnie jak Gliwa AsienkaM mieszkam w Balbriggan:-)

Gliwa jak tam humorek,lepiej?

Ewelcia a jak ja sie smialam z Naci :-Dagentka mi rosnie jak nie wiem co :-D

Niunia witaj

Barmanko kuruj sie

Nie poamietam co jeszcze,piszecie jak szalone

Lenka cos mi marudzi zabek w natarciu bylam dzis w aptece kupilam zel zobaczymy czy chociaz troszke bedze spokojniejsza
Milego dnia zycze

Witam.
Asienko jak chcesz to możemy sie na jutro umówić na kawke,jak Ci oczywiście pasuje.
Aurelia to super że synuś nie marudzi przy ząbkach.Oby tak dalej.
Tichonku może jesteś na coś uczulona,że tak Ci wyskakuje pokrzywka.
Niunia Witaj.
Aniaa humorek troche lepszy,ale ostatnio za duzo myśle i sie martwie.Oby Lence pomogła maść na ząbki.
Dla chorowitek dużo zdróweczka.
A ja po śniadanku,Igorek spi.Pranie się kręci,znów pełno ciuchow do prania.
Pozniej sie wybieram do Tesco po zakupki małe spozywcze i przy okazji spacerek.
Miłego Dzionka.

hejka

wlasnie usiadlam,oblecialam nasze markety, kupilam mlodej cos nowego na lunch do szkolki bo mloda dalej nie chce jesc, a jak zje jogurt w przedszkolu to zaraz go zwraca, dziwne ze to sie w domu nie dzieje:dry::confused: nie wiem czy sie bidna tak stresuje czy co:confused:. W tesco upolowalam dla niej suknie sliczna rozowá w kropki czarne normalnie byla po 22e a ja dzis ja kupilam za 8,50:-), i jeszcz blaszki do pieczenia w lidlu co by byly na swieta.
Wlasnie dzis u Olivy w przedszkolu pani poprzebierala dzieci bo maja tam pelno strojów, ciekawe czy moja tez cos zalozy bo na poczatku nie chciala:no:

Tichonku oby ci to szybko przeszlo.
katrina zdrowka dla cory
witam rowniez nowe foremki:-)

Tichonek pytam bo sama miałam coś podobnego .Ostatnio dostałam jak wrócilismy z urlopu z Polski .Od kolan w dół
strasznie swędziało a jak zaczełam drapać to bylo jeszcze gorzej, cholery bylo można dostać .Po dwóch miesiącach przeszło samo.Lekarz powiedział że przyczyn może być dużo np. zmiana wody ,balsamu,diety,stres itd...( zgaduj jak niewiesz).
Starałam się nie drapać ,ale ciężko było .Współczuje
Aniaa83-witam dobrze macie z jednego miasta jesteście możecie na kawki i spacerki spotykać.
Kasiuleczka25 -witaj ,widzialam Twoje szydełkowe dzieła śliczne są ja też lubie szydełkować a ostatnio zaraziłam się szyciem.Szyje ,próbuje tildy,sowy misie zabawki dla mojej malej jak się urodzi.

Ostatnia edycja:
Zjadłabym coś ale mi sie nie chce iśc do kuchni:baffled:.. Czy ktoś widział większego leniwca ode mnie?:szok::-D
Och niech mężowy wraca szybko bo parówki Sokołowa miał mi kupić.:sorry2:

Aniaa, nie zapomnij dużo kasy wydać - co by mąż wiedział że w Polsce byłaś
:-D

Gliwa, czym się tak zamartwiasz?
:-(

Tichonku, ożesz zapomniałam o zmianie czasu
:nerd:.. Heee jak znam życie to kapnę się jak tv w niedziele rano włączę:cool2:

hejka:-)
witam nowe mamuski:-)
ja tak tylko na chwilke,bo musze do sklepu wyskoczyc zanim do przedszkola pojade. Dzisiaj w przedszkolu maja halloween party wiec mlody chetnie sie przebral i ledwo wszedl to zacza dzieci straszyc:-D:-D i tylko piski dziewczynek bylo slychac:-D:-D:shocked2: u nas dzis szkoly pozamykane na czas wyborow wiec dzieci labuja
a tak pozatym to cisza. J poplyna dzis z moim szwagrem na ryby na ocean mam nadzieje, ze z pustymi rekoma nie wroci bo chetke mam na rybke :-p
Tichonku-masakra z ta wysypka,moze sprobuj zyrtec on jest na alergie;-)
kasiuleczko- oj widze, ze Olivka sie jeszcze nie zaaklimatyzowala w przedszkolu,:-(
katrina-ale Ty masz dobrze z taka praca:tak: zdrowka dla Alinki a Ty wykozystuj kazda chwilke na odpoczynek:-)
barmanko-kuruj sie :tak:
nie wiem co komu jeszcze ale ciezko tak z doskoku na szybciocha ogarnac wszystkie posty:zawstydzona/y:
lece....... ;-)

Dorka no właśnie najgorzej,że to nigdy nie wiadomo tak na prawdę z czego franca przyjdzie:wściekła/y:Stawiam na ten nadmiar białka bo nie zmieniałam proszku,płynów,kosmetyków,nawet żadnego ciucha nowego nie mam:no:Stresów też raczej nie mam,ale położna,która do Matta przychodziła podsunęła mi myśl,że to mogło się kilka czynników na to złożyć:ciąża,karmienie piersią (krótko ale jednak),dieta odchudzająca i jeszcze miałam ospę,po któej mogą być teraz pozostałości w postaci pokrzywki:baffled:
marcysia Zyrtec nie pomaga wcale
:no:,żadne takie ogólodostępne leki:no:
Idę mlekopija nasączyć;-):-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry