helloł
i moje " łiczes " się bawią dziś;-)
madbebe o widzisz kochana i ja Cię chętnie poczytam w wielu kwestiach a o chacie mozesz marudzic tez

mam podobny dylemat ..znaczy sie w sprawie zmiany chaty- ale oczywiscie 1000 watpliwości a moj G identyko jak Twój A - sie zdecyduj to jego motto ostatnio

tyle,ze ja mam ograniczone mozliwosci- bo jak juz to cos w mojej "arei" znaczy w poblizu poszukac. Bo nie zmienie Miśce szkoły, bo tam tez bedzie chodziła Niki za rok, bo G blisko do pracy, bo 5 minut wszedzie, bo siłka blisko , bo sąsiedzi w deche, bo cicho... i tez chyba nie lubie zmian az takich

ale to ze ta chata która mam mnie dobija to wiem na pewno

tyle,ze dafta i inne takie mam pootwierane 24/h i tylko odiezam i dooopa - noting intresting. A zmienic po to zeby zmienic- to bez sensu nie. Takze smiało pisaj tu
lubiczanko mój tłiksik oczywiscie z paluszkami w buzce

Dadzia jaka diablica

a mała - no cóż- skarbek kochany. Wez no powiedz tym tam zasiadającym przy kompie,ze ja im moze spacer proponuje jakiś

albo co

anineczko jak M śmiał w ogóle barek tknąć

czy lodówke chociażby - rzeczywiscie bezdusznik

A Ty jak dlugo masz goscia? prace znalazła ?
ewelcia no juz anineczka linkiem do masy zarzuciła;-)
kasiuleczka mi w tamtym roku paluchy sie porozlewały - w tym nie piekę
gastone podmuchaj im te odpazone cipulki i dupeczki ode mła ;-)

nie wiem jak pomóc- dziewczyny juz napisały a i Ty uzyłas wszytskiego chyba

Pamiętam jak moja Martyska miala 3 tyg. i z taką odpazoną cipulką trafilyśmy do szpitala- najpierw dostałam opiernicz,jak mogłam do takiego stanu doprowadzić dziecko

a pozniej zostałyśmy dobe i wysmarowali ją maścią specjalnie zrobioną. Normlanie jak ręką odjął - pamietam tez ,ze musialam tej maści uzywac dłuuugo jeszce pare m-cy nawet na recepte - trzeba bylo ta maść trzymac w lodowce i schodzila jak woda- takze latalam z tymi receptami po aptekach dłuugo. Ale masc była rewelka. Ale kiedy to było

- 10 lat temu i to w PL. Sily duzo zycze;-)
rzeczywiscie pogoda śliczna. Az okno machnęłam, ale to tylko dlatego,zeby ozdoby halloweenowe było widać

joke;-)
cya babeczki