reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

Gastone ano widzialam,że czekasz na maść,tylko właśnie nie wiedziałam czy ten Tormentiol zamówiłaś czy o czymś innym piszesz:tak:
No nieciekawie,delikatnie mówiąc masz:sorry2:A Hania prócz tej gorączki to kaszle na przykład,albo zwraca?
Kamcia właśnie też widziałam ten konkurs fotograficzny z ząbkami w roli głównej,może bym i wysłała jakąś fotencję pod warunkiem,że do 23 listopada wreszcie się jakiś przebije
:-DNormalnie Matt ma maskarę w buzi,cały dół spuchnięty,ząbki już widać,ale sie nie przebijają a on aż szarpie z wściekłością wszystko co się da do buzi włożyć:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
hej

barmanko mamy xbox kinect a do tego najlepsze są gry sportowe:tak:
margaritta a zeby było śmieszniej to właścicielka tego fitness clubu mieszka za płotem:-D

ledwo zipie:baffled:

witam :-)
mlody spi wiec jestem, dzis wstal predzej bo o 7 ale nie jest zle. no i widze ze trojke(zabek) juz jedna mamy :-pszybko sie mlody uwija :-D
AsienkaM mam nadzieje ze u P w pracy bedzie wszystko ok, i jest to przejsciowe. glowa do gory, bedzie dobrze:tak:sliczny kacik Zuzi zrobiliscie,no i szkoda rybek
ewelcia to sie wyjasnilo :-D udanej wizyty;-)
Lubiczanka oj tak czasu brakuje, ale mam nadzieje ze nie bedzie tak zle. kozystaj poki natchnienie masz i maluj:tak:
Biola buziak dla malego:tak: udanego lotu
barmanka my mamy xbox +kinect o takie cos:
Technologia Kinect dla konsoli Xbox 360 - Xbox.com
agre taka:
http://marketplace.xbox.com/pl-PL/P...Season-2/66acd000-77fe-1000-9115-d8024d5309d6
super sprawa, polecam:tak:
Tichonek swietne te bodziaki masz dla malego :-D
Gastone oby szybko przeszlo dziewczynom Twoim :blink: i wszystko wrocilo do normy.

no i Marta mnie ubiegla z odp do Barmanki :-D

no nic ja sie chyba udam cos poprasowac, bo sie nazbieralo:zawstydzona/y::baffled:
do pozniej

Gastone-współczuję...a z drugiej strony wiem co czujesz,bo sama się czuję jak zapuszczona Kaśka ostatnio:(((I najgorsze to to,ze wiem o tym,a nie mam pędu ani natchnienia żeby coś z tym zrobić:(((Trzymaj się Kochana!!!
Aureliamarcel-póki co wyczerpałam zapas markerów i czekam na siweżą dostawę;)))My też mamy kinecta-i faktycznie polecam...Jakoś ostatnimi czasy u nas też do łaski wrócił:)))

Aureliamrcel no to idzie Twój Młody z tymi ząbkami:tak:A wyobrażasz sobie,że mój Radek w wieku Twojego Marcela miał już 12 zębów:confused::szok::-DNo,Matt takich rekordów bić nie będzie,w jego wieku Radek miał już 5 a u Matta nul:-D
No co,nikt nie wie gdzie Sofijkę dostanę?:-(Na pewno by się Mattowi przydała:sorry2:
Renni jak Natalka,przeszły jej te rewolucje?

Pamiętacie jak Wam pisałam o tej mojej znajomej co ją chłopak zabił?...Otóż podobno (o ile to nie są plotki) ona była w ciąży a on ją zasztyletował i pociął na kawałki:szok::-:)-(Ale czemu,za co to nadal nie wiem:no:

P już w domu :-( załamka
A gdzie on pracuje,że tak krucho z robotą?Mój P dla odmiany wcześniej jak 19:30 nie wraca a wychodzi z domu po 8:00:sorry2:No i te soboty,zapiernicza jak dziki osioł:baffled:Szkoda tylko,że w budżecie domowym tego nie widać:no:
Ale zapomniałam się Wam ostatnio pochwalić,P postawił 3E:-D na mecze i wygrał 280E:szok::-)...Już ich nie ma:baffled:TV Licence zapłaciliśmy i stówkę wisieliśmy kuzynowi więc poszły;-)

reklama
AsienkaM nie martw sie, bedzie dobrz. moze to tylko jakis przestoj chwilowy. moj w tym roku pracy nie mial chyba z 5 razy, ale sie ulozylo jakos. nie bedzie tak zle na pewno u was, trzeba przeczekac..
Lubiczanka tez sie ze swoim kinectem "przeprosilam" ostatnio:-D
Tichonek no Marcel ma juz 13 zebow:rofl2:

Do góry