barmanka79
Deus Dona Me Vi
Biola, udanego wypoczynku w Pl.
Marta, haha ale z Szymka aparacho.
Ewelcia, nie otwiera mi się link. Ale już sobie odnalazłam, fajna ciepła czekoladka, podoba mi się.
Margaritta, sprawa z ortodontką u mnie się posypała, przynajmniej na jakiś czas...
Tichonku, zdecydowałaś się na testy w związku z tą alergią co u Ciebie się pokazała? (sorki jak pisałaś wcześniej, a ja nie doczytałam). Z ciekawości zapytam - jak wygląda tutaj sprawa z takimi testami dla dorosłych? One są z krwi? Ile się płaci? cena uzależniona od ilości alergenów? Jak długo się czeka na wyniki?
Lubiczanka, rajuśku ale Ty masz talent kobieto!! Chciałabym mieć takie zdolności plastyczne... Piękne!
Pochwal się - sama rysowałaś czy z szablonu? Jakich farbek używałaś?
Aurelia, Marta, a jaką grę macie? Ja kiedyś myślałam nad Wii...
Asiia, Co masz na myśli pisząc usg genetyczne? Przezierność karkową? Jeśli tak to nie masz się czym stresować, każdy dobry gin zrobi Ci to badanie, nie musisz specjalnie szukać tego the best. Tylko że koszt tego badania to troche z byka wytrzasnęli! No chyba ze Ty inne badanie masz na myśli...
Asienka, świetny kącik ma Zuzia.
Bioa, całusek dla Nikolaska.
Marta, haha ale z Szymka aparacho.
Ewelcia, nie otwiera mi się link. Ale już sobie odnalazłam, fajna ciepła czekoladka, podoba mi się.
Margaritta, sprawa z ortodontką u mnie się posypała, przynajmniej na jakiś czas...
Tichonku, zdecydowałaś się na testy w związku z tą alergią co u Ciebie się pokazała? (sorki jak pisałaś wcześniej, a ja nie doczytałam). Z ciekawości zapytam - jak wygląda tutaj sprawa z takimi testami dla dorosłych? One są z krwi? Ile się płaci? cena uzależniona od ilości alergenów? Jak długo się czeka na wyniki?
Lubiczanka, rajuśku ale Ty masz talent kobieto!! Chciałabym mieć takie zdolności plastyczne... Piękne!
Pochwal się - sama rysowałaś czy z szablonu? Jakich farbek używałaś?
Aurelia, Marta, a jaką grę macie? Ja kiedyś myślałam nad Wii...
Asiia, Co masz na myśli pisząc usg genetyczne? Przezierność karkową? Jeśli tak to nie masz się czym stresować, każdy dobry gin zrobi Ci to badanie, nie musisz specjalnie szukać tego the best. Tylko że koszt tego badania to troche z byka wytrzasnęli! No chyba ze Ty inne badanie masz na myśli...
Asienka, świetny kącik ma Zuzia.
Bioa, całusek dla Nikolaska.
leje i wieje .
Dobrze,że dziś nigdzie iść nie musiałam

Jeszcze mam te puzzle ale się zastanawiam nad nimi odkąd jakiś czas temu ,któraś z dziewczyn wrzuciła to : 

Uśmiercili ją w Wielki Piątek to mogli pokazać jak to się na świętach rodzinnych odbiło...A następny odcinek ma być o tym,że już są 2 miechy po śmierci Hanki....Pfffff...ani reakcji dzieci,rodziny,ani pogrzebu,słabo,słabo
ale takie dziwne sa-ściany też-np na rekinie widać,że tak się"rozmazywało":/ale co tam
, tylko tego pobierania u młodej się biję
. Serio wymiękam