reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

margarett ja tez padam dzisiaj,kupiłam nową gre na konect i sie nabiegałam,naskakałam i namachałam:-Dmam dość na dzisiaj:baffled:

reklama
witam :-)

mam tyle zaleglosci ze az glupio mi zagladac :sorry2::sorry2::baffled: ale kompletnie nie mam kiedy:zawstydzona/y: mlody chodzic zaczyna i puszcza sie i idzie , a ja musze go lapac w ostatniej chwili :baffled: nie zwaza na to czy jestem czy nie :sorry2: w sumie juz ladnie trzyma rownowage ale trzeba go asekurowac:tak:

Chorowitkom zdrowka zycze!!
a solenizantom,Rocznicujacym, imieninujacym itp 100 lat i wszystkiego naj, naj....!!!

lubiczanka
ale masz talent!! super:tak:
Ewelcia jesli to wizyta o ktorej rozmawialismy to chyba ona sie pomylila bo ta lekrka przyjmuje wtorek, sroda, piatek...
moniadan dziekuje zaraz wysle ;-)
Marta tez zakupilam nowa gre na kinecta ale ta jest bardziej spokojna( lotki, tenis,golf) ale tez super:tak: a ty jaka masz??

postaram sie choc troszke nadrobic wiec ide czytac

wszystkich serdecznie pozdrawiam!!

do pozniej

aurelia mam tą samą,pograj w baseball to zobacz jaka mokra będziesz bo tam trzeba biegac:-Dmmy całą rodzinką w lotki graliśmy:tak:

Hej dziewczyny

Po troszku Was podczytywałam ale nie miałam czasu pisać bo Zuzia dzisiaj dawała , że szok. A wieczorem się zbuntowała i stwierdziła, że nie będzie piła na noc mleka z kaszką. Troche wypiła a potem wolała zagryść chlebkiem z żółtym serem.

P dzisiaj już przed 13 był w domu, wczoraj tez byl wcześnie, więc jak tak dalej pójdzie to będzie nie ciekawie. Ciągle się tylko martwie ale staram się aby P tego nie widział.

Napisze tyle ile pamiętam

Lubiczanka super malunki
Kamcia oj to dobrze, że Oli się mocniej nie poparzył
Tichonek Matt ma super body, a Tobie współczuje kucia, ale lepiej wiedzieć na co się jest ewentualnie uczulonym, ja na szczęście nie mam alergii pokarmowej ale mam na pleśń (taką na ścianach z wilgoci), topole, leszczyne i wiąz.
Asienka_r jutro może wstawie zdjęcie ale to taki zwyczajny kącik z naklejkami, nie umywa się do malunków lubiczanki
Madbebe udanego bilansu
MartaF, Aurelia ale Wam fajnie też bym w coś nowego pograła na moim kinekcie
Aurelia super, że mały tak chce chodzić, u nas Zuzia coraz bardziej zaczyna kumać o co kaman w raczkowaniu choć szybko rezygnuje

Ostatnia edycja:
Marta no tak, my tak na szybko przelecielismy co jest, a w baseball to moj biegal i mial dosc :-D ja to w biegach nie jestem dobra, wiec preferuje wszystkie tylko nie bieganie :-p fajne sa te gierki, przynajmniej sie czlowiek troszke porusza:-D

Aurelia jak ona mi wlasnie powiedziala ze mam wizyte jutro a nie dzis to sobie od razu o Tobie pomyslalam,ze ty mi ta kartke pokazywalas...ale kurde jutro jest czwartek i co Pani I.Przyjmuje?ja juz nic nie kumam:no:

ewelcia no mi pisze ze nie przyjmuje, a kartke ni wlasnie ona osobiscie pisala:tak: ale moze ma zastepstwo za meza bo i tak sie zdarza:tak: mnie wtedy w recepcji zapisala na 2 tyg temu jak byla tesciowa, pojechalam, a ona mi mowi ze nie dzis tylko za 2 tygodnie to ja jej kartke pokazalam, bo mialam od niej ze "nie ze dzis" i co, i lipa dala mi termin na ta sobote co bylam :angry: wiec ona chyba jakas zakrecona jest :szok:

reklama
Do góry