reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

Marta-pies też człowiek;))))
Anineczko-hehe,nic mi nie mów,bo dla Dadzi to czarna rozpacz była jak jej powiedziałam,że nie jedziemy...dopiero jak się ubierała w kostium odpusciła;)ale mam nadzieję,że Mati już dochodzi do siebie...ach ta pogoda-moje też zaczynają nrzekac na gardziołka:/
Margarittaa-a no spali-już się pobudzili...z tym,ze ja jestem w trakcie tworzenia,więc nie wkleje9nie pokaże znaczy sie)póki nie skoncz:sorry2:ę

reklama
anineczko-jutro na 11ta.Dobrze ze z Mattem lepiej :tak:

Ja tez dziś senna i leniwa,a obiady zrobić trzeba.Kanapa kusi jak cho***a.I tak się czaje na nią,niech tylko Wikta zaśnie,o ile zaśnie :nerd: Z tym jej spaniem ostatnio :eek::rolleyes2:

Widziałyście pewnie wczorajsza akcje 'lądowanie bez wysuniętego podwozia'?M a s a k r a. Tych pilotów po rekach całować normalnie..

Witam się:-)
Jak zwykle gdy muszę iść do miasteczka,coś załatwiać to pogoda do bani:baffled:Wywiało nas na wszystkie strony,na szczęście zdążyłam z chłopakami wrócić przed deszczem:tak:
Byłam po CHB,rachunek za neta zapłacić i w przychodni.Robiłam badania tarczycowe i alergiczne:tak:tym,że za jednym razem można tylko na 4 produkty zrobić badanie więc na pierwszy rzut poszły:jajka,orzechy,pszenica i nabiał:tak:Teraz tylko czekać...Z jednej ręki mi krwi upuścili,w drugą dostałam szczepionkę i taka dziś pokłuta jestem:baffled:Możliwe,że z wieczora dostanę gorączki a 6-10 dni po szczepieniu mogą mnie dopaść rewolucje żołądkowe,przeziębienie,obrzęk w miejscu szczepienia:szok:No i no diet przez 10 dni:sorry2:Muszę jeść normalnie:sorry2:
Oby jednak nic mnie nie dopadło:sorry2:
Anineczko ja prałam i prasowałam chyba z 2 miechy przed porodem (jak nie szybciej:confused:) bo potem nie dałabym rady z kręgosłupem i nogami:no:A i tak prasowałam na siedząco:baffled:
Madbebe no,pilot się wykazał:tak:...I mnie się M-ka ściąga bo wieczorami akurat dzieci kąpię więc nie oglądam,ale 863 jeszcze nie znalazłam:-D
Idę jakiś obiad gwizdany zrobić:sorry2:

Tichonek-tak mi coś świtało właśnie ze to 863 :-D;-)No ja tez nigdy nic obejrzeć nie mogę,bez ściągania ani rusz:no:
To Cie pokluli bidulko,ale oby wyszło,na co jesteś uczulona :tak:
Ide po Wikte,bo d**a ze spania.Za pol godziny spróbuję znowu ;-)

hej
u nas tez leniwy dzien, wczoraj troszké ogarnelam tzn pranie i lodowke wyszorowalam bo pustkami swiecila a pozniej zakupy i plac zabaw. a dzis tylko poodkurzalam i siedze bo pogoda depresyjna na obiad dzis lazania gotowiec:-D

Tichonku ha ha faktycznie z twego synka zywa reklama BB
Madbebe no chyba musisz sie pomalutku przygotowywac ze Wikta zrezygnuje calkiem z drzemek( oj na poczatku jest przerabane caly dzien z bejbikiem bez zadnej przerwy ale za to wieczorkiem mozna odetchnac) pamietam jak moja Olivie przesunela sie drzemka na 16:wściekła/y: a to juz bylo za poxno(bo poxniej do 23 latala) wiec byl przymusowy spacer po spacerze kapiel czasem nawet o 17,30 wtedy sie rozbudzila i wtedy kolacja lub mleko i kolo 20 spala.

Tichonek-wreszcie się'odchamisz"-jak nie dietujesz to zjedz wszystko na co tylko miałas ochote;)Mam nadzieję,że wyniki bedą w porządku:)
no i skończyłam-od wczoraj sie męczylam i oto efekty braku mnie tutaj;))) GEDC0305.jpgGEDC0306.jpg

Lubiczanko superowo!!tylko powiedz jak Ty to zrobilas?malowalas chyba,co?

Anineczko super ze z Mattem juz lepiej:)

Tichonku to faktycznie dzis obolala jestes...ale przynajmniej bedziesz wiedziala na co masz uczulenie;-)

pogoda faktycznie do dooopy!!pada i wieje od rana..zaraz spadam jakis make-up trzasnac bo na 16:30 do dentysty:baffled::sorry2:
Robilam zeby nie dawno a cos mi nie teges chyba zrobila i mnie boli,zimnego tez nie moge sie napic,jak zassie powietrze to tez czuje:sorry2:mam nadzieje ze placic nie bede musiala:no:

reklama
madbebe nie 63 jeszcze niet- 62 oglądalam - Hanka zmarła- się wzruszyłam nawet :sorry2:;-)

Tichonkowa to dziś do Ciebie nie podchodzić :-p

lubiczanko
o wow- ukryty talent czy jak??

wczoraj tak dała facetka czadu na fitnessie ze dzis mnie cała klata boli:baffled: nawet łapy do góry zadrzeć nie mogę- ale nic to- za 2 h ide znow :sorry2:

Do góry