reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

Margaret-sie nie gniewam,przeciez wiesz. I tak jeszcze nie obgladnelam. Muzyczne programy nadrabialam i chirurgów nowych i inne. Jutro busy,wiec tez nie wiem czy sie uda. Juz 863 będzie pewnie,to se lykne oba :p
Raczej nic mi sie w oczy nie rzuciło z darmowym fitnessem,choc ja w galway ostatnio nie bywam..
Ewelcia- co tam za menda pracuje. Nie dosc ze Cię boli,to jeszcze nie wiesz kiedy w koncu ta wizyta..o juz sie wyjaśniło widzę ;-)
Gastone- jak Zosia?i Wasze zdrowka? Tormentiol pomógł?

reklama
hej :)
niewiem gdzie zadac pytanko,wiec zadam tutaj. czy ktoras z Was robila moze usg genetyczne gdzies w Galway ? czy mozecie polecic mi jakas dobra przychodnie ktora takie usg wykonuje?
slyszalam ze to badanie robia w polmedzie ale niewiem czy lekarz ktory je wykonuje zna sie na tym co robi, i czy warto dac za nie 180euro,czy beda to pieniadze wyrzucone w bloto ?
bylabym bardzo wdzieczna za odp. Pozdrawiam :))

Witam w jesienny poranek

Właśnie pije herbatke a Zuzia robi kupsko do nocia. Pozdrawiam

Edit:
Asienka_r oto zdjęcia, najpierw bez naklejek a potem z naklejkami

Kurcze rybki nam zaczęły zdychać w akwarium. Przestawiliśmy akwarium, żeby zrobić kącik małej i akwarium postawiliśmy pod fikusem. A przecież ten kwiatek jest trujący i może coś tak kapnęło z niego. Kwiatek przestawiony i woda też już wymieniona ale nic nie pomogło. P mówi, że przerzuci się na żółwiki.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry:)
Margaritta-u nas też jest fitnes,ale sama się nie odważę-wstyd mi:sorry2:
Aureliamarcel-brawo dla Syncia-oby umiejętność chodzenia przyszła błyskawicznie-mamusia znajdzie więcej czasu na czytanie;)))
Tichonek-jak tam na engliszu?podołałaś z"wypracowaniem"?
Ewelcia-no to powodzenia dziś:)))
Asieńko-daje Zuzia czadu:))))
Mnie znów nie bedzie troszkę,bo szaleństwo malowania mnie dopadło-cały pokoik Danielkowi zamaluję tymi stworkami wodnymi:))))i Dadzia o motylki poprosiła-więc już ma szkice...Tymczasem Panie-do miłego:)

madbebe no ale własnie sęk w tym, ze ten fitness u mnie nie jest darmowy:sorry2: nie ma takowego tutaj niestety. Jak obejrze wczesniej niz Ty 63 to Ci opowiem :-D:-D aha- no i wiem przeciez :-p

lubiczanko ze słucham:confused: ze o jaką odwagę chodzi- wez Ty mnie nie wqrzaj ! ale jak Ty sie nie "wychylisz" to fitness raczej do Ciebie nie przyjdzie:-p w kazdym razie o zbawiennych skutkach po takim "wyjsciu' wspominac nie musze- i nie o spadek wagi tu chodzi ;-)

Tichonku złaś na mnie czy co ?:confused:

Martyna w domu zalega przez to wolne i jak ja się cieszę ze juz czwartek dziś:-D

tymczasem drogie panie

Wy tez macie problemy z pisacniem postow kurcze jak wstawiam buzke to juz nie moge kursora wziasc za nia ,o ogolnie to co teraz pisze powiinno byc na dole ale nie chce mi sie wlasnie wziasc kursor na dol
Bozzzysz maly dzis maruga pobudka po 6:wściekła/y:ja chce spac :wściekła/y:
no nic wybacze mu bo dzis juzzzzzzzzzzzz kaczy 5 miesiecy ale ten czas leciiiiiiiiiiiiii:-)
Boli mnie oko w kaciku oka mam babla od 2 dni kuzzzwa zawsz ecos przed wylotem,lece bo maly nawenb t popisac nie da
:no:

hejka
Lubiczanko i ktos tu mówil ze talentu nie ma :-) a na sciany sie rzucilas. wysszlo slicznie(chwal sie nastepnymi dzielami)ja bym odwagi nie miala juz nie wspomne o tym kto by to zamalowywal przy wyprowadzce.

Margaritto ja tez do poniedzialku czekam na to przedszkole bo juz fiola z mlodá dostaje .

Biola calus dla malego na 5 miesiecy!!!mam to samo z forum:baffled::sorry2:
ale podpowiem ci cos...jak wstawisz buzke to szybko wciskaj enter zeby kursor poszedl w dol i wtedy mozesz spokojnie pisac dalej:-p

brzydkiej pogody ciag dalszy:baffled:
spadam bo na kolezanke czekam...juz powinna byc.:blink:

reklama
Do góry