reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
witam z rana :-)

melduje ze u nas ok. mlodemu sie odwidzialo i chce chodzic za reke:baffled: i tak caly dzien :happy2: ale ogolnie jest ok tylko z czasem kiepsko:-( mam nadzieje ze mu sie za niedlugo odwidzi:tak::-D

Barmanko gratulacje!!! mam nadzieje ze ciaza minie spokojnie:tak:
AsienkoM dziekuje ze pytasz:tak: a co do odwiedzin to moze na ten weekend cos sie uda:-) my narazie planow nie mamy na niedziele wiec jak wy nie macie to sie zgadamy :tak:
Ewelcia my na sobote tak ? bo juz nie pamietam :baffled: swija droga nogi mnie bola:laugh2:
CHOROWITKOM ZDROWKA!!
Gliwa
tobie 100 lat!! przepraszam ze tak pozno :sorry2:

to tyle na razie bo mlody sie juz drze:-D i za reke ciagnie:baffled:

do pozniej milego dnia :-)

witam
no dziewczynki-kupiłam-sobie tylko spodnie,ale Mikusi kurteczkę(na chłodniejszą wiosnę)sukienusię na Święta,śpiodszki-no cudne z mini minnie-śliśniuchne(musze fote strzelic),Młodemu bluzię i pajacyka,Dawidkowi Bluzę z dinozaurem(to co mój tygrysek lubi najbardziej)a Dadzi śliczną kieckę w TKMAXIE,,,oprócz tego zabawka dla każdego:)))I zakupki spożywcze-i powiem Wam że za wsio zapłaciłam ino 120e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gliwa-pewnie,że imprezka musiała się udać:)))
Kasiuleczko-nie dziwię się,że masz chętnych na wypieki:)
Asieńko-jaka śliczna pannica:)))
Pusiorex-witaj:)
Madbebe,Gastone-co u Was drogie Panie???
Lece,bo krzyk...miłego dnia

Witam sie i ja:-)
Barmanko gratulacje przeogromne!!!!!

Asienko sliczna babyboomowa Zuzia :-)

Ale pogoda dupna :-( leje i zimno i gluch i ciemno:-(
Moje dziewczyny sa od wczoraj wsciekle.
No a do tego Maniek przechodzi kolejny bunt, tak strasznie pyskuje ze kary i zakazy nie skutkuja.
Rece opadaja:-(
Lubiczanko suuper zakupki:-) Ja marze zeby sie wybrac ale ciagle cos.A w Ennis to kicha:-)
Musze sie wdrapac do gory i dobrac do pudla zeby interesik ukrecic z toba to za dwa tyg moze sie spotkamy?
A do wiosny to pewnie jeszcze cos uzbieram.Napewno Dominia odziedziczy jakies czapunie :-))

Ostatnia edycja:
Witam
Barmanko gratulacje!!!!!
Asieńsko śliczna królewna:)))
Didi śliczna czapeczki Helloo kitty.
Pogoda faktycznie do d.... ale to mi nie przeszkodzi lecę na zakupki z moją wygraną:))
Miłego dnia

Witam.Kurcze jakos ta noc szybko mineła,Igorek obudził się o 6 na mleczko.Zjadł i zasnął z mama .:tak::-)M dziś wczesniej jechał do pracy na 6.30.Zaraz trzeba ogarnąć w domku,a po południu na spacerek trzeba sie wybrać.
Asienko fajniutki kącik ma Zuzia.
Lubiczanko to dzieci pewnie zadowolone z zakupów.
Miłego Dzionka.

reklama
Gastone-taaak-jestem jak najbardziej na taaak-z biznesikiem:)
AsieńkoM-no własnie od dunnedsa zaczęlismy przez heatonsa na tk maxie kończąc-ja też lubie takie interesy w sklepie robić...a i jeszcze dostałam od J komplet kremów olay:))))wszędzie szukałam przeciwzmarszczkowych od 25 roku z i on wynalazł:))))

Do góry