anineczka
królowa mrówek :P
Witam i o zdrowie pytam ;-)
Barmanko zdrówka dla Marcelo,nigdy nie miałam do czynienia z zapaleniem oskrzeli u dzieciaków,tak więc nie pomogę
Kamcia ja,ja ja z checią bym pojechała z Tobą
ale no nie mogę
a piątek masz wolny? Bo jak coś to zachac o Portlaoise 
Fajnie,że pomykasz na siatkówkę,ja co prawda z metra cięta,ale lubiałam ten rodzaj sportu,a jak już nasi grają w Tv to siedzę i oglądam ;-)
Ewelcia super kurtka,też bym chciała taką,ale po porodzie raczej.
Tichonku świetne butki,o takie bym chciała.Tylko nie widziałam u nas takiego sklepu
Gratki dla Matta za zębalka i na pół roczku wszystkiego naj.
madbebe dla Wikty też zdróweczka
a ty jak się czujesz?
O antybiotykach to mogłabym eseje pisac,Antek odkąd skończył roczek zaprzyjaźnił się z nimi.Ale od sierpnia,od czasu wycięcia migdałów mamy spokój.O alleluja.Oczywiście nie zapeszam bo najgorsza pogoda przed nami a on właśnie zaczynał od października do marca chorowac.Ale jak na razie jest super.
W zeszłym roku o tej porze już miał wiele nieobecności w szkole z powodu chorób,a w tym roku ani razu nie opuścił zajęc
Ja już spakowałam torbę dla maluszka,jeszcze tylko moją mam pustą.No ale jutro już ją uzupełnię.W sobotę jeszcze do Rathcool się wybiorę do Pl sklepu po końcowe zakupy
Wiesieńko jesteś? Bo może w sobotę te body Ci podrzucę?
Barmanko zdrówka dla Marcelo,nigdy nie miałam do czynienia z zapaleniem oskrzeli u dzieciaków,tak więc nie pomogę

Kamcia ja,ja ja z checią bym pojechała z Tobą
ale no nie mogę
a piątek masz wolny? Bo jak coś to zachac o Portlaoise 
Fajnie,że pomykasz na siatkówkę,ja co prawda z metra cięta,ale lubiałam ten rodzaj sportu,a jak już nasi grają w Tv to siedzę i oglądam ;-)
Ewelcia super kurtka,też bym chciała taką,ale po porodzie raczej.

Tichonku świetne butki,o takie bym chciała.Tylko nie widziałam u nas takiego sklepu

Gratki dla Matta za zębalka i na pół roczku wszystkiego naj.
madbebe dla Wikty też zdróweczka

a ty jak się czujesz?
O antybiotykach to mogłabym eseje pisac,Antek odkąd skończył roczek zaprzyjaźnił się z nimi.Ale od sierpnia,od czasu wycięcia migdałów mamy spokój.O alleluja.Oczywiście nie zapeszam bo najgorsza pogoda przed nami a on właśnie zaczynał od października do marca chorowac.Ale jak na razie jest super.
W zeszłym roku o tej porze już miał wiele nieobecności w szkole z powodu chorób,a w tym roku ani razu nie opuścił zajęc

Ja już spakowałam torbę dla maluszka,jeszcze tylko moją mam pustą.No ale jutro już ją uzupełnię.W sobotę jeszcze do Rathcool się wybiorę do Pl sklepu po końcowe zakupy

Wiesieńko jesteś? Bo może w sobotę te body Ci podrzucę?

i zgaga trafiła się tylko raz czy dwa.A w poprzednich ciążach to tak mnie paliło w przełyku,że tonę migdałów zjadałam
I tak to z 8 lekcji na 4 byłam