reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy z Irlandii!!

Barmanko zdrowka dla malego..oby jak najszybciej mu przeszlo to zapalenie:)

Bylam dzis w new looku po ta kurtke,ktora w sobote z Aurelia ogladalam...sluchajcie jak ja sie ciesze ze jej wtedy nie kupilam:-);-)...w sobote byla za 50e a dzias ja mam za 25e:-D:-D:-D.....
W ogole duzo rzeczy przecenionych na 50%...patrzylam kozaczki,ale te ktore mi sie podobaly najbardziej akurat nie byly przecenione...
Jutro chyba jeszcze raz tam pojde i na spokojnie oblukam,bo dzis m siedzial w aucie z mlodym....

No i jutro z buta..m zaprowadza auto do mechanika...jak bedzie ta czesc do wymiany to nowka 700e kosztuje:baffled:..ale gosc ma podobno uzywke duzo tansza...a w PL nowka 600zl:eek::eek:a uzywka 140zl

reklama
Madbebe, ups jakoś tak szybko pisałam :zawstydzona/y: temperatura stan podgorączkowy, tak jak myślałam.. Ogólnie mało kaszle, ale jak już zaczyna to aż biednemu świeczki w oczach stają i ja w pogotowiu zawsze (by zebrać go szybko z dywanu) to czasem zdarza mu się z tego kaszlu chafta puścić:baffled:
Wogóle jakiś dziwny ten antybiotyk dostał... 2x dziennie mam podawać :eek: co to za antybiotyk właściwie? :szok:

Ewelcia, daj linka do kurtki?:tak:

hello

tichonek gratki Matowi za ząbalka:tak:
barmanka na temat zapalenia oskrzeli możemy pogadac:tak:Szymek ma co chwile:baffled:usi mieć gorączki,tylko ma taki jakby gwżdzący kaszel,taki "inny"ja zawsze wiem kiedy sie zaczyna i wlaśnie jak dziecko dostanie szybko antybiotyk to unika gorączki:tak:na zapalenie oskrzeli dobrze jest pojechać z dzieckiem nad morze a najlepiej ocean:tak:bądz inhalacje z wody morskiej:tak:

ja w końcu wracam do normy,ustawiłam swojego netbooka po swojemu a to jest swoboda:-)bo na pożyczonym to nie to samo:baffled:wic wracam do normalności:-)Szymek jak zwykle rozrabia i zajmuje dużo czasu:baffled:

edit:barmanko antybiotyk dostajesz 2 razy dziennie jeśli jest I stadium choroby czyli bez wysokiej temperatury a 3 razy jak juz jest źle

Ostatnia edycja:
barmanko-nie wiem no,co z tym Marcelitem:sorry:Wikta tez się nie mogla zatrzymać,jak zaczynała kaszleć.2razy tak miała właściwie.Ten katar spływa do gardła,geste to to i stad odruch wymiotny.Moze rzeczywiście skonsultuj te diagnozę.Mam nadzieje z e do czwartku coś się rozjaśni..
A mokry ten kaszel,czy nie bardzo?
ewelcia-no widzisz jak dobrze trafiłaś,następna fuksiara! ;-)

Barmanko no moja jak wczoraj zwymiotowala ta flegmá to dzis kaszel miala o polowe mniejszy, jeszcze troche i ja wygonie do wyra i nasmaruje vickiem.
Dzionek nam szybko zlecial tyle ze zimnooooo,poszlam do znajomej na kawe i siedzalam 3 h:-p

Tichonek gratki dla synka

Marta, to może faktycznie to początek choroby jest:confused2: a ja kurcze pomstuję na lekarkę :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Madbebe, stawiam na suchy. Marcel często po takim ataku kaszlu łapie się za brzuszek.

hejka

MArcysia, a co Ty ciasta po nocach robisz?:szok:

gdzie tam po nocach,:unsure:chociaz czesto sie tak zdaza. Chyba mam to po mamie,bo ona zawsze pozno,pozno po nocach piekla i teraz wiem dlaczego.........tylko wtedy miala wiecej czasu i spokoju ;-)

Biedny Marcelito,chyba faktycznie poczatki choroby to i lepiej, ze ma antybiotyk. Moze po ostatniej chorobie nie do konca mu przeszlo i teraz go wzielo. Zdrowka dla niego:tak:

Ewelcia,Tichonku-no niezle okazje zalapalyscie.
Tichonku-gratki dla Matiego za zabala:-)
ewelcia-u nas jak juz sie autko popsuje to czesci w wiekszosci kupujemy w Pl, bo roznica w cenie ogromna:szok:

Aniaa-jej salatka jarzynowa,az slinka poleciala;-) nie pamietam kiedy ostatni raz robilam:eek:
AsienkaM-no siostrzyczka ma talencik,sliczne choineczki:tak:
spadam na kanape ;-) spokojnej nocki

Aaniu-dziękuję,że pytasz-żyję...ale autko moje się spsuło i dziś taki dzień zalatany byl...na szczęście K Marty mi naprawił:))))A potem wywiadówka u Dawidka:)Ja tez chcę sałatkę!!!!!!!!!!!!!!!!!

To zapraszam przegryzla sie,wlasnie wszamalam sobie a co bede zalowac:-D

Madbebe masz rację,ja też tak myślę i dlatego wzięłam te buty bo nie były używane wcale:-DNowiuśkie,nie wiem czy ktoś kupił i za małe były czy jak:eek:Metkę z Clarksa jeszcze miały przypiętą:tak:Jak je dorwałam to już z rąk nie wypuściłam:-DNo mówię Wam,zakup jak ta lala:-D...Jeszcze się mnie babka pyta czy 2E to będzie ok,bo wiesz one z Clarksa:eek::-D
Barmanko ja też zawsze daleka byłam od podawania antybiotyków i takim sposobem pierwszy antybiotyk Radek dostał w wieku 3 lat ale to już musiał bo cherlał ponad 5 tygodni:eek:Lekarka była w szoku jak się spytała kiedy brał ostatnio jakiś antybiotyk a ja jej na to,że jeszcze wcale:-DAle moja GP tez nie przepisywała antybiotyków tak od ręki:no:...Niestety już nie przyjmuje w mojej przychodni i czekam kto na jej miejsce przyjdzie:sorry:
My mamy taka GP co antybiotykow tez nie przepisze od razu i dobrze bo organizm walczy.
Nacia odpukac byla tylko raz na antybiotyku

Aniaa, podrzuć sałatki trochę :sorry:
A na jak długo lecicie do Anglii, jakieś szczególne plany macie?
Daleko nie masz wsiadaj w auto :-)
Lecimy na 6 dni a plnay o ile pogoda bedzie to moze jakies zwiedzanie ale to wszystko wyjdzie w praniu
Zdrowka dla syna Twego!!!

Madbebe to chyba jak cora ma przezroczysty katar to dobrze,nie?znaczy ze wszystko wraca do normy i oragnizm sie broni

Ewelcia powiadasz ze 50% w new looku ehh musze mezowego namowic bo to moj jednen z ulubionych sklepow:-)

Marcysia musialam zrobic bo smaka mialam:-D

Barmanko o taka sobie kurtalka:)
Short Parka Jacket/
ja w sobote schowalam ja na koncu,bo tylko jedna 10 byla,dzis wchodze a tam wsio pomieszane,ale nikt mi nie podkupil:-D;-)...zastanawialam sie jeszcze nad podobnym kolorem do tego,ale rozmiaru nie bylo..Pani powiedziala ze jak wezme dzis ta jasna a przyjde w piatek i beda rozmiarowki to mi wymieni...ale mam miec rachunek/// Dogwalker Parka(ostatnio mialam prawie identyczna kurtke z new looka jak ta w linku i byla rewelacyjna-szkoda z eteraz za duza na mnie)ta co dzis kupilam jest chyba nawet z tego samego materialu jak tamta,ktora mialam ostatnio:)
Aniu na wiele rzeczy jest promocja...na wiekszosc kurtek 50%,na buty chyba 30% albo i 50% na jakies tuniki,bluzki tez 50%

reklama
Tichonek napisze i tu podwujny buziak dla Matta, za pół roczku i za ząbulka, super zdjęcie
Barmanka zdrówka dla Marcela, a choinki z piórek zrobione
Madbebe, Kasiuleczka dla Waszych chorowitków też szybkiego powrotu do zdrowia życzę
Gliwa też bym chciała pospać do 10
Lubiczanka oo to dobrze, że samochodzik już sprawny
Asienka_r to zapraszamy

Myślałam, że Zuzia dzisiaj wyprowadzi mnie z równowagi, ale nie chodzi o zachowanie bo była grzeczna. Dzisiaj odkryła to, że może, od kiedy wyszedł jej górny ząbek, zgrzytać ząbkami. A mnie aż skręcało

Do góry