Barmanko zdrowka dla malego..oby jak najszybciej mu przeszlo to zapalenie
Bylam dzis w new looku po ta kurtke,ktora w sobote z Aurelia ogladalam...sluchajcie jak ja sie ciesze ze jej wtedy nie kupilam:-);-)...w sobote byla za 50e a dzias ja mam za 25e

.....
W ogole duzo rzeczy przecenionych na 50%...patrzylam kozaczki,ale te ktore mi sie podobaly najbardziej akurat nie byly przecenione...
Jutro chyba jeszcze raz tam pojde i na spokojnie oblukam,bo dzis m siedzial w aucie z mlodym....
No i jutro z buta..m zaprowadza auto do mechanika...jak bedzie ta czesc do wymiany to nowka 700e kosztuje
..ale gosc ma podobno uzywke duzo tansza...a w PL nowka 600zl
a uzywka 140zl
Bylam dzis w new looku po ta kurtke,ktora w sobote z Aurelia ogladalam...sluchajcie jak ja sie ciesze ze jej wtedy nie kupilam:-);-)...w sobote byla za 50e a dzias ja mam za 25e

.....W ogole duzo rzeczy przecenionych na 50%...patrzylam kozaczki,ale te ktore mi sie podobaly najbardziej akurat nie byly przecenione...
Jutro chyba jeszcze raz tam pojde i na spokojnie oblukam,bo dzis m siedzial w aucie z mlodym....
No i jutro z buta..m zaprowadza auto do mechanika...jak bedzie ta czesc do wymiany to nowka 700e kosztuje
..ale gosc ma podobno uzywke duzo tansza...a w PL nowka 600zl
a uzywka 140zl
temperatura stan podgorączkowy, tak jak myślałam.. Ogólnie mało kaszle, ale jak już zaczyna to aż biednemu świeczki w oczach stają i ja w pogotowiu zawsze (by zebrać go szybko z dywanu) to czasem zdarza mu się z tego kaszlu chafta puścić

Wikta tez się nie mogla zatrzymać,jak zaczynała kaszleć.2razy tak miała właściwie.Ten katar spływa do gardła,geste to to i stad odruch wymiotny.Moze rzeczywiście skonsultuj te diagnozę.Mam nadzieje z e do czwartku coś się rozjaśni..
a ja kurcze pomstuję na lekarkę
chociaz czesto sie tak zdaza. Chyba mam to po mamie,bo ona zawsze pozno,pozno po nocach piekla i teraz wiem dlaczego.........tylko wtedy miala wiecej czasu i spokoju ;-)
...Niestety już nie przyjmuje w mojej przychodni i czekam kto na jej miejsce przyjdzie