Witam
Dziewczyny dużo zdrówka Wam i maluchom!!!

))
Marta a nie myślałaś o zmianie internetu i sieci??
Ewelcia kurtka ładna, Barmanko mam nadzieje że coś znajdziesz.
Ja też tu szukałam płaszcza ale porażka jaki badziew, jedynie w sklepie Born mi sie podobał ale 100euro (chyba ich pogrzało!!)
No wię znalazłam na allegro i kupiłam koleś mi wyśle dziś  to link 
NOWY PŁASZCZ ZIMOWY CATARINA! BARDZO CIEPŁY! L 40 (1925633972) - Aukcje internetowe Allegro
Pochwale się Wam, już kiedyś poruszałyśmy temat siatkówki itp no więc porozsyłałam emaile do drużyn i wczoraj byłam w GMIT na pierwszym treningu grać. Jakie super uczucie wrócić do tego masakra czułam się jak w siódmym niebie

)) Poziom mają niski , ale nie będe narzekać. No i właśnie dopijam kawke i lecę do sportowego po buty do siatki , a ochraniacze wczoraj kupiłam(co było niełatwym zadaniem bo nigdzie ich nie mieli:/) I dziś mam z nimi grać mecz w collegu  tak z bomby hihi nie spodziewałam sie

Musze coś kupić na zawkasy bo barki i ręcę bolą po tak długiej przerwie...
Aha i wczoraj do mnie dzwonili z tej firmy co voucher wygrałam, i dostałam zaproszenia do hotelu w Dublinie na wieczór drinków, beauty salon itp i chcą bym im wysłała zdjęcia ciuszków które sobie kupiłam (hihi jest tego trochę

) No więc laski z Dublina jeśli jakaś do mnie dołaczy na czwartkowy wieczór to z chęcią pojade

))
Do póżniej